Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tällainen on tyylimuusa ja muotisuunnittelija Anine Bingin Gina Tricot’n yhteistyömallisto

09.04.2018

Kaliforniassa asuva muotisuunnittelija ja bloggaaja Anine Bing on valmis alle vartissa, mutta näyttää silti aina huolitellulta. Nyt hän vinkkaa, kuinka sinäkin onnistut.

Tanskalaistaustainen Anine Bing, 35, perusti nimeään kantavan menestys­brändin vuonna 2012. Se mukailee hänen Anine’s World -blogissaan tutuksi tekemää, vaivatonta pukeutumistyyliä: mallistoihin kuuluu sesongista toiseen ajattomia klassikkotuotteita parin sadan farkuista tonnin nahkatakkeihin. Julkkisfaneihin lukeutuvat muun muassa Jessica Alba, Kate Bosworth ja Hadidin malli­siskokset.

Siksi Bing on oikea ihminen kertomaan, kuinka aikaa kestävä unelmavaatekaappi rakennetaan.

”Pukeutumista ei kannata ylianalysoida. Useimpina aamuina nappaan kaapista pillifarkut, kivan puseron ja nilkkurit. Haluan tehdä arjestani mahdollisimman helppoa”, hän kertoo Ellelle puhelimessa.

Los Angelesissa asuva muotisuunnittelija ja kahden lapsen äiti vakuuttaa, että avain asukriisittömään elämään löytyy siivousrutiineista ja järkevästä shoppailutaktiikasta.

”Luotan less is more -ajatteluun ja siivoan vaatekaappini kuukausittain. Annan pois vaatteita, joita en ole käyttänyt pitkään aikaan, ja järjestelen farkut ja topit omiin pinoihinsa, joista ne löytyvät helposti. Kun kaapissa on ainoastaan vaatteita, joita rakastaa, on pukeutuminen helppoa ja nopeaa.”

Bingin oma tyyli on säilynyt tunnistettavana jo vuosia. Hän neuvoo panostamaan sellaisiin vaatteisiin, joita on helppo yhdistellä keskenään ja jotka kestävät aikaa. Virheostoksilta välttyy, kun oma tyyli on kirkkaana mielessä.

”Simppeliin tyyliin on helppo ujuttaa myös muutamia sesongin trendejä. Juuri nyt tykkään valkoisista nilkkureista ja pastelliväreistä, kuten vaaleankeltaisesta ja liilasta.”

Yksinkertainen linja jatkuu myös kauneudenhoidossa. Bingin kylpyhuoneen lemppareita ovat hyväksi todetut monitoimituotteet ja oman brändin ­Savage ­Rose ­-tuoksu.

”Rakastan meikkejä, mutta pidän luonnollisesta lookista. Suosikkejani ovat Bobby Brownin sävyttävä kasvovoide ja Glossierin Cloud Paint -poskipuna. Sen pinkki sävy on täydellinen, ja se tuo kasvoille värin lisäksi hohtoa. Yritän myös juoda paljon vettä ja ainakin yhden vihermehun päivässä.”

Kiireinen nainen ei harrasta pitkiä puunaushetkiä ennen juhliakaan. Nopean valmistautumisen salaisuus on siinä, että löytää yhden toimivan meikkityylin ja yhden imartelevan kampauksen, ja harjoittelee tekemään ne nopeasti.

”Olisi ihanaa sanoa, että valmistaudun juhliin pitkällä kylvyllä, mutta todellisuus on kaukana siitä. Olin juuri ystäväni, muotisuunnittelija Rachel Zoen järjestämissä juhlissa, ja minulla oli kotona vain parikymmentä minuuttia aikaa valmistautumiseen. Fiksasin tukkani, tein pikameikin, puin mekon päälle, ja siinä se.”

Anine bing

ANINE BING x GINA TRICOT

Tänä keväänä Anine Bingin havitellusta tyylistä on entistä helpompaa saada osansa, kun suunnittelija lanseeraa yhteistyömalliston ruotsalaisen muotiketju Gina Tricot’n kanssa.

Siihen kuuluu tyypillisiä Anine Bing -tuotteita, kuten klassisia nahkatakkeja ja farkkuja, mutta edulliseen hintaan.

”Malliston inspiraationa on kotikaupunkini Los Angeles, ja siihen on haettu vintage-henkeä. Suosikkituotteeni on valkoinen t-paita. Tiedän, että se kuulostaa tylsältä, mutta vannon, että siitä tuli täydellinen.”

The Anine Bing Tour Collection -mallisto tulee myyntiin valikoituihin Gina Tricot -myymälöihin ja verkkokauppaan ginatricot.com 12.4.

Rintaliivit 29,95 e.

Neule 49,95 e.

Huppari 39,95 e.

Mekko 59,95 e.

Farkut 69,95 e.

Bleiseri 79,95 e.

Teksti
Kuvat Andrew Arthur ja valmistaja
Tilaa Elle

Seuraa Elleä