Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Vaatekaappi: Pipsa Hurmerinta on aina vähän chic

10.06.2015
”Kun sain lapsen, tyylini taantui. Ennen ihmettelin, miksi ihmiset eivät ymmärrä, etteivät leggingsit ole housut – nyt käytän niitä itsekin. Minut saattaa nähdä myös tunikassa ja Ugg-saappaissa.
Pukeutumiseeni ovat vaikuttaneet ulkomailla vietetyt vuodet. Pariisissa asuessani ihailin ranskalaisnaisten tyyliä. Heillä voi olla päällään farkut ja t-paita, mutta he näyttävät silti upeilta. Sieltä olen tuonut tyyliini rentoutta.
Suomessa ei ole tapana panostaa vaatteisiin yhtä paljon kuin vaikka Pariisissa ja New Yorkissa, vaan ihmiset kulkevat vähän röntsänä. Nyt kun asun täällä, olen itsekin alkanut pukeutua tylsemmin.
Tyylini on boheemi mutta särmikäs. Yritän olla aina edes vähän chic.
Minua viehättää 1970-luvun estetiikka. Rakastan esimerkiksi Dries Van Notenin etnisiä vaatteita, jotka on tuotu tähän päivään kiinnostavilla yksityiskohdilla.
Juhlavaatteissa en ole ikinä ihan oma itseni. En vain ole sellainen iltapukuja ja kampauksia rakastava ihminen. Ihailen näyttelijä-laulaja Charlotte Gainsbourgin kykyä pukeutua gaaloihin upeasti näyttämättä silti kermakakulta.”

Näistä inspiroidun:

  1. Matkustelu: ”Se on suurin innoittajani.”

  2. Ystävät: ”Supertyylikkäät ihmiset nostavat minunkin rimaani.”

  3. Muotilehdet: ”SSAW:n ja Amerikan Voguen luen aina.”

Kissatakki: ”Himoitsin leopardikuosista takkia viisitoista vuotta, kunnes löysin täydellisen Carvenilta. Käytän paljon hattuja, mutta en yhtä aikaa mieheni kanssa. Se olisi outoa.”

Korut: ”Pitkä pronssinen sormus on rakkaimpia korujani. Se on lahja ystävältäni Randylta, joka suunnittelee Aesa-merkin koruja.”

Mekot kirjahyllyssä: ”Näin Dries Van Notenin punaisen mekon heidän näytöksessään ja ajattelin, että tuo on pakko saada. Nyt se on lempimekkojani. Toinen mekko on Samujin.”

Laukut: ”Sain kerran päähäni, että haluan Chloén pienen laukun juuri tällaisessa vihreän sävyssä – ennen kuin niitä edes tehtiin. Sitten ystäväni löysi laukun Pariisista. Musta laukku on Chanelin 2.55-klassikko ja ruskea Chloén.”

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kengät: ”Miu Miun lintukengät pelastaisin vaikka tulipalosta. Ruskeat, mokkanahkaiset Manolo Blahnikin korot ovat kulkeneet mukanani 1990-luvulta.”

Lasit: ”Olen piirteiltäni niin vaalea, että minun on vaikea löytää sopivia silmälaseja. Näissä Trend Opticista ostetuissa Magnusonin laseissa on täydellinen sävy.”

Himoitsen:

”Hermes'n Cape Cod -kelloa, jonka näin mainoksessa Ranskassa vuonna 1997. En ole raaskinut ostaa sitä.”

Suosikkiliikkeeni:

  1. Nina’s: ”Liikkeen omistajan, ystäväni Niina Kurkisen maku on hyvin samanlainen kuin minun.”

  2. Casuarina: ”Tähän kauppaan astuessani mietin aina, että voisinpa muuttaa tänne.”

  3. Play it again Sam: ”Vintagevaatteiden ja -asusteiden aarreaitasta löydän aina jotain erityistä.”

Tilaa Elle

Seuraa Elleä