Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Väkevä suklaanautinto

05.01.2010

Suklaa_452

Moni muistaa legendaariset liköörikonvehdit, joiden kuoren alta tirskahti makea konjakkiesanssi. Toisin on nyt: helsinkiläisen Chjokon käsin tehdyt praliinit on höystetty Hennessyn konjakilla. 8 kpl/10 e ja 16 kpl/20 e.

Chjokossa on suunniteltu myös suklainen jälkiruokamenu, jota voi

maistella Helsinki-Vantaan lentokenttäravintoloissa ja Helsingissä ravintola Kuussa sekä Porvoossa Wallgrenilla.

Näin järjestät suklaatastingin

1. Satsaa laadukkaseen suklaaseen, jonka rasvana on käytetty vain kaakaovoita. Voit maistattaa ainoastaan tummia suklaita. Tai iloittele vaihtoehdoilla ja valitse konvehteja.

2. Aloita miedoimmasta mausta: valkoisesta tummaan suklaaseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3. Kuten viinin maistelussa, suu neutraloidaan välillä vedellä tai

vaalealla leivällä.

4. Valitse jokaista suklaapalaa kohden muutama juomavaihtoehto.

Juoman pitäisi aina olla makeampaa kuin suklaa.

5. Anna suklaan sulaa hitaasti suuhusi ja nielaise. Puolikas konvehti riittää maistamiseen. Siemaise suullinen juomaa vasta, kun olet

nielaisut suklaan.

✱ Vinkit antoi SuklaaGallerian toimitusjohtaja Heidi Sirén,

www.suklaagalleria.fi

Tilaa Elle

Seuraa Elleä