Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Matkavinkit muodikkaaseen Milanoon

23.07.2013

1. Ale-löytöjä

Ratsaa Milanon monipuolinen outlet-tarjonta, kuten D Magazine. Sieltä matkaan on lähtenyt muun muassa Yves Saint Laurentin pikkumusta 85 prosentin alennuksella.

Myös La Rinascente -tavaratalossa voi tehdä muikeita löytöjä. Ale-sesongin lisäksi sen naistenosastolla odottaa usein löytörekkejä, joissa riippuu rutkasti halvennettua tavaraa. Esimerkiksi Just Cavallin tunika irtosi kolmasosalla lähtöhintaa.

D Magazine, Via Bigli 4, dmagazine.it

La Rinascente, Piazza Duomo, rinascente.it

2. Glamouria cocktail-aikaan

Yksi hurmaavimmista paikoista nauttia alkuillan cocktail on Maison Moschino -hotellin aulabaari. Kujeilevista yksityiskohdista tunnetun muotiyrityksen majatalo on remontoitu vanhalle rautatieasemalle, ja sen sisustuksessa kaikki on jotakin muuta kuin miltä näyttää. Istahda siis krinoliinivalaisimen katveeseen.

Maison Moschino, Viale Monte Grappa 12, maisonmoschino.com

3. Luksusta tihkuva lepopaikka

Uptown Palace -hotellista kävelymatka kaupungin sydämeen eli Duomon aukiolle kestää vain kymmenisen minuuttia. Huoneet oli sisustettu pehmeillä beigen sävyiillä. Plussaa laadukkaista pellavalakanoista ja kylpyhuoneen sadevesisuihkusta toi ekstarentoutusta uuvahtaneen matkaajan iltaan. Osasta huoneista avautuu näkymä suoraan Duomolle

Aamiaiseen kuuluu terveellisiä lähituotevaihtoehtoja. Ja Italiassa kun ollaan, myös kahvi oli loistavaa.

Uptown Palace, Via Santa Sofia 10, uptownpalace.com

Lue lisää Milanon matkavinkkejä elokuun Ellestä, s. 122.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä