Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Joululoma kaupungissa

10.12.2012

Haluatko pakoon joulukiireitä? Aina ei tarvitse lähteä ulkomaille. Nauti minilomasta tunnelmallisessa Glo-hotellissa. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sijaitsevat hotellit tarjoavat oivat puitteet pienelle hemmottelulle.  

Tunnelmaan pääset esimerkiksi historiaa huokuvassa Glo Hotel Artissa, joka sijaitsee vuonna 1903 rakennetussa graniittilinnassa Helsingin keskustassa. Rakennuksen seiniä somistavat ornamentit ja koristeiden aiheet on lainattu muun maussa Kalevalasta. Modernisti sisustetut huoneet, Lounge Bar ja kellariravintola lisäävät loman laatua. Myös taiteen ystävä ilahtuu, sillä hotelli sijaitsee aivan taide- ja designliikkeiden ja -tapahtumien lähellä. Lisäksi hotellilla on oma taidekokoelma.  

Glo Hotel Art kutsuu rentoutumaan vuonna 1903 rakennettuun graniittilinnaan.

Huoneiden moderni sisustus luo vastapainoa Glo Hotel Artin jykevyydelle.

Glo-hotellit kelpaavat myös maailmantähdille. Elle Style Awards 2012 -gaalassa vieraillut luksusasusteistaan tunnettu suunnittelija Lara Bohinc www.larabohinc.com kuvattiin joulukuun Ellen henkilöjuttua varten Glo Hotel Artin tiloissa. Lara pääsi nauttimaan myös muista ketjun hotelleista, sillä suunnittelija yöpyi toisessa Helsingin keskustassa sijaitsevassa hotellissa, Glo Kluuvissa.

Lara Bohinc juhli Elle Style Awards -gaalassa.

Joulun ajan Glo Hotellit tarjoavat yöpymisen 20 prosentin alennuksella,  http://hotelglo.fi/kokemus/hotellipaketit/christmas-time-tarjous

Glo Hotel Art, Lönnrotinkatu 29 ja Glo Kluuvi, Kluuvikatu 4

Katso muut Glo-hotellit http://hotelglo.fi

Tilaa Elle

Seuraa Elleä