Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

6 yllätyksen hetkeä TTK-finaalissa

25.04.2017

Sunnuntaina nähdyssä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa pysäyttävin hetki oli Kasmirin ensi esiintyminen kohun jälkeen.

Kasmir esitti Shape of you kappaleen. Esitys nauhoitettiin etukäteen. Kasmir joutui keskeyttämään ensimmäisen yrityksensä.

1, Kasmirin tulikoe

Tanssii Tähtien Kanssa 10. tuotantokausi oli täynnä draamaa. Kirsi Alm-Siira pyörtyi tangonsa jälkeen suorassa lähetyksessä, Laura Malmivaara mursi kätensä  juuri ennen finaalia ja Kasmir, eli Thomas Kirjonen joutui keskeyttämään oikeudessa puidun salakatselukohun jälkeen. Finaali-iltana sunnuntaina tunnelma tiivistyi jo ensimmäillä minuuteilla, sillä ennen suoraa lähetystä nauhoitettiin Kasmirin cover-versio Ed Sheeranin Shape of You -laulusta. Kasmir saapui lavalle katsomon osoittaessa äänekkäästi tukeaan. Yleisön ymmärtävästä ja lämpimästä tuesta huolimatta Kasmir keskeytti yllättäen ensimmäisen yrityksensä.

”Pahoittelen, mutta joudutaan ottaa tämä varmasti vielä pari kertaa. Käteeni on kirjoitettu kappaleen sanat, sillä pelkään unohtavani ne”, Kasmir kertoi yleisölle. Yleisöstä huudettiin artistille oitis kannustus: ”Thomas, sä pystyt siihen!”

Kasmir ei silti kyennyt  katsomaan yleisöön, ja  jännitys oli selvästi kuultavissa lauluäänestä ja pinnallisesta hengityksestä laulun aikana.

Anna-Maijan ja Matin kuuma samba. Kari-puoliso kannustaa eturivissä.

2, Anna-Maijan puoliso vihdoin katsomossa

Kilpailun voittanut Anna-Maija Tuokko teki finaalissa tasaisen varman suorituksen yhdessä parinsa Matti Puron kanssa. Yleisöäänet siivittivät Anna-Maijan voittoon. Poikkeukselliseen säteilyyn saattoi vaikuttaa myös Anna-Maijan puolison Kari Heiskasen läsnäolo. Karia ei ole näkynyt aikaisemmissa lähetyksissä, mikä on sinänsä ymmärrettävää, sillä pariskunnalla on pieni tytär. Puolisonsa tanssimista hymyn kare huulilla katsellut Kari innostui nauhoituksen aikana jorailemaan eturivissä yleisön joukossa.

Anna-Maija Tuokko, Jukka Haapalainen ja Kiira Korpi.

3, Kiira antoi sääntöjen vastaisesti 11 pistettä

Kiira Korpi ihastui niin kovin Anna-Maijan ja Matin sambaan, että kysyi muilta tuomareilta, saako hän antaa 11 pistettä. Rennolla esiintymistyylillään ihastuttanut Kiira nosti ilmaan 10 ja ykkösen, joten pisteitä ropisi siis poikkeuksellisesti 11. Finaalissa päti eri säännöt, sillä vain yleisön äänet lopulta ratkaisivat. Kiira esiintyi finaalissa rennosti ja hyväntuulisena.

-Arthur on tulossa pian Suomeen, ja menemme yhdessä ystävämme häihin. Sitten lennämme kotiimme New Yorkiin, Kiira kertoi.

 

Kirsi oli mekkoineen kuin Emma Stone La La Land -elokuvassa.

4, Ennakkosuosikki Kirsi jäi toiseksi

Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen esittivät viimeisenä esityksenään La La Land -elokuva lavasteissa upean koostetanssin. Paikallaolijat veikkasivat Kirsin voittavan, koska hänen kehityskaarensa kilpailijana oli ollut nousujohdanteinen. Kirsi ja Marko jäivät lopulta täpärästi kakkoseksi. Kirsi oli hyvä häviäjä, sillä hän sanoi voiton ratkettua Anna-Maijan olleen parempi.

Kiira Korpi ja Jorma Uotinen.

5, Jorma sanoi vihdoin ”ei huono”

Kansan rakastama tuomari Jorma Uotinen ei ollut sanonut koko kauden aikana tunnusfraasiaan ”ei huono”. Juontaja Mikko Leppilampi äityi hämmästelemään, mihin Jorman lempilause on kadonnut. Jotkut veikkasivat miehen säästävän fraasin finaaliin, ja näin tapahtuikin Anna-Maijan esiintymisen jälkeen, kun lähestystä oli kulunut 20 minuuttia.

 Tuija löysi uuden kodin

Tuija Tähtien kanssa -ohjelmaa juontaneella Tuija Pehkosella oli menestyksekäs viikko takana: Tuija osti juuri uuden kodin Punavuoresta ja löysi nopeasti vanhaan kotiin vuokralaisen.

-Pitkän työrupeaman jälkeen on nyt  loma etelän lämmössä luvassa, Tuija kertoi.

 

Laura Birn saapui kannustamaan ystäväänsä ja kollegaansa Anna-Maijaa finaaliin. Näyttelijättärien lapset ovat lähes samanikäisiä.

Ellen päätoimittaja Taru Marjamaa pääsi kokeilemaan Jormana oloa. Upeat lavasteet ja valaistus saivat antamaan koko kisalle arvosanaksi, minkäs muun kuin täyden kympin.

TEKSTI JA KUVAT TARU MARJAMAA
Tilaa Elle

Seuraa Elleä