Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Näistä tunnistat ajankohtaisimman syystakin

25.10.2018

Luota syksyn takkiostoksilla päivitettyyn klassikkoon: ajankohtaisin on väriltään vaalea, kuosiltaan hillitty tai mitoitukseltaan oversize.

syystakki

Kylpytakki-tyyliin sidottava musta syystakki on ikuisuushankinta, jota et kadu. Aavistuksen väljä malli on erityisen chic, mutta samalla käytännöllinen, sillä sen alle mahtuu useampikin villakerros. 1 200 e, Acne Studios.

syystakki

Takkitrendi, johon et kyllästy: valitse klassinen malli ja väritys, mutta yli-iso koko. Syystakki ei hukuta alleen, kun hihat ovat oikean mittaiset ja helma paljastaa vähintään nilkat. 350 e, Arket.

syystakki

Kun takissa toistuu sävyjä, joita vaatekaapista löytyy jo valmiiksi, on sen yhdisteleminen helppoa. Farkkufani kokeilee takkia, jonka kuosissa on sinistä. 539 e, Sand.

syystakki

Jos haluat aikaa kestävän kuositakin, valitse ruskeansävyisiä ruutuja. Ne ovat armollisia tahroille, sillä yksittäiset jäljet hukkuvat pieneen printtiin. 120 e, Mango.

syystakki

Vaniljanvalkoinen villakangastakki näyttää ylelliseltä, mutta vaatii myös erityistä huolenpitoa. Yksittäisiä tahroja voi kokeilla häivyttää hellästi vaateharjalla harjaamalla. 420 e, Filippa K.

Vinkki!

Skarppeja, suoralinjaisia villakangastakkeja kannattaa sovitella myös miestenosastoilla. Niissä on ajankohtainen leveä hartialinja ja ylisuuri mitoitus.

Lue myös:

Tässä on kaikki, mitä syksyn 2018 trendeistä pitää tietää

Tällainen on täydellinen takkivaatekaappi

Näyttelijä Malla Malmivaara ja syksyn lämpimin hittiasu

 

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä