Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Näitä klassikkovaatteita kannattaa metsästää alennusmyynneistä

10.01.2018

Listasimme tuotteet, joita kannattaa etsiä parhaillaan käynnissä olevista alennusmyynneistä. Nämä syys- ja talvimallistojen vaatteet ovat ajankohtaisia vielä keväälläkin.

Mekko H&M Studio. Pusero Sandro.

Romanttinen silkkipaita

Kevään näytöslavoilla nähtiin kauniisti läpikuultavia, röyhelöin ja kirjailuin koristeltuja silkkipaitoja muun muassa 3.1 Philip Limillä, Erdemillä ja Jacquemus’lla. Monikäyttöinen vaate on tyylikäs sellaisenaan, mutta pukee myös pikkumustan arkikäyttöön, kun kerrostat paidan sen alle.

Vinkki! Näyttävät hihansuut ja muhkeat olat ovat tänä keväänä paitatrendien ykköset. Metsästä erityisesti niitä.

Teddykarvatakki Max Mara. Mekko Paddo To Palmy.

Pilkkukuosi

Klassikon viittaa kantava pilkkukuosi on tänä keväänä muotiväen suosikki. Kuosia nähtiin muun muassa Rodartella, Jason Wulla ja Carolina Herreralla.

Vinkki! Väijy aleista myös talven hittitakkia: teddytakki pitänee pintansa myös ensi talvena. Se piristää päivinä, jolloin muu asu tuntuu pliisulta. Muhkea teddytakki näyttää parhaalta, kun kurot sen vyöllä kiinni.

Röyhelöpaita Gucci. 
Farkut Sandro. 
Rannekello Chanel. Rannekoru Company 
Of Strangers.

Jujupaita

Farkkuasusta tulee skarppi, kun paritat denimpökäsi fiilikseltään eri maata 
olevan yläosan kanssa. Alennusmyynnit ovat loistotilaisuus löytää kukkaroystävällisesti erikoisemmin yksityiskohdin viimeisteltyjä puseroita.

Vinkki! Päivitä vanha puserosi sitomalla sen kauluksen alle satiininauhan.

Neule ja nahkahame Maje.

Nahkahame

Tarkka alennushaukka etsii alennusmyynneistä laatumateriaaleja, kuten nahkaa. A-linjainen nahkahame pitää pintansa keväälläkin, ja nahkahousut voivat irrota parilla sadalla.

Vinkki! Sääntö, joka pätee sekä pukeutumiseen että parisuhteeseen? Vastakohdat viehättävät. Käsinkudottu kirjoneule ja a-linjainen nahkahame ovat ihanan outo pariskunta. Nahkaisesta minihame-lookista karisee kovuus, kun pidät hiukset ja meikin luonnollisina.

Ribbipoolo Kate Sylvester. Farkut Iro. Baskeri Nerida Winter.

Poolo

Talven luottoneule poolo on viileän alkukevään pelastus. Pue keväisen kauluspaidan tai räätälöidyn topin alle.

Vinkki! Neule ja farkut ovat kaikkea muuta kuin tylsä kombo, kun päivität sen trendiasusteella. Baskeri on tämän talven hattuvalintasi numero yksi.

Lue myös:

Näiden merkkien vaatteilla luot tyylikkään toimistotyylin

Housupuku on varma hankinta – Taika Mannila esittelee talven parhaat

Klassinen ­pukeutuja: Hanki nämä 7 Suomi-muodin hittiä!

kuvat Christopher Ferguson
tyyli Rachel Wayman
Tilaa Elle

Seuraa Elleä