Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

8 x kesän trendikkäin piknik-viltti

12.07.2018

Haussa käytännöllinen mutta kaunis piknik-viltti? Puistoon sopivat parhaiten likaa hylkivät villaviltit, kun taas meren äärelle kannattaa valita hetkessä kuivuva pellavapeitto.

1. Minni Havaksen suunnittelema ananaskuvioinen torkkupeitto on täydellinen valinta herkulliselle piknikille. Lisäksi torkkupeitto on helppohoitoinen, sillä sen voi pestä käsin tai 30 asteen villaohjelmalla. Fruity Morning -torkkupeitto 269 e, Minni Havas / World of TRE.

2. Ikean pehmeä huopa on kesäpiknikien suloisin valinta. Vaaleaa väriä ei kannata arkailla: huopa on konepestävä. Ingabritta-huopa 30 e, Ikea.

3. Laina Koskelan suunnittelema elefanttikuosi piristää piknikiä kuin piknikiä. Lisäksi sataprosenttinen puuvilla on helppohoitoinen ja kesäisen kevyt materiaali piknikille. Elefantti-huopa 35 e, Finlayson.

4. Monikäyttöinen Heini Riitahuhdan suunnittelema Ruut-peitto toimii niin piknik-vilttinä kuin pöytäliinana. Ruut-peitto 129 e, Lapuan Kankurit.

5. Ranskalainen Fermob-merkki on tunnettu värikkäistä kalusteistaan ja tekstiileistään. Fouta-huopa on täydellinen valinta ulkokäyttöön, sillä sen toinen puoli on puuvillaa ja toinen kosteuden imevää puuvillafroteeta. Fouta-huopa 44 e, Fermob / Room21.

6. Sataprosenttista pellavaa oleva suurikokoinen pyyhe toimii mainiosti veden äärellä vietetyillä kesäpiknikeillä, sillä pellavapyyhe on kevyt ja kuivuu nopeasti. Fresh Laundry Waffle -pyyhe 56 e, Himla.

7. Amsterdamilaisen suunnittelijapariskunnan luomassa merinovillaisessa viltissä on kesätunnelma parhaimmillaan. Colour Plaid -viltti 215 e, Hay / Finnish Design Shop.

8. Aito turkkilainen hamam-pyyhe kulkee helposti matkassa mukana, sillä pyyhkeen saa pienelle rullalle, jolloin se vie vähän tilaa laukusta. Hamam-pyyhe 25 e, Kettukarkkishop.

Vinkki!

Varaa kassiin sanomalehteä siltä varalta, että piknik-maasto on kosteaa. Levitä pari arkkia paperia viltin alle, ja huopa pysyy kuivana.

Lue myös:

Helsingin yllättävät piknikpaikat

Miten Kuumasta tuli Punavuoren trendikkäin kahvila?

Nämä ovat Helsingin parhaat terassit

teksti Carita Alfthan
kuvat valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä