Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

7 x mekko, joka pelastaa talven juhlien asukriiseiltä

12.01.2018

Talven juhlien paras asu on mukava ja imarteleva mekko. Valitse se jalokivensävyisenä, samettisena tai kietaisumallisena.

Voittajamekko korostaa vartaloa juuri oikeista kohdista ja sen sävy tuo silmät esiin. Jos olet epävarma leikkauksen suhteen, sovita kietaisumekkoa. Sen istuvuutta on helppo säätää solmittavien nauhojen avulla ja malli on taatusti mukava päällä.

Valitsimme parhaat:

1. Alaspäin levenevä helma ja vyötärön rypytykset tekevät tästä midimekosta imartelevan. Kiiltävä satiinimekko 135 e, Arket.

2. Vaate ei näytä juhlavalta, jos se kiristää liikaa. Valitse siis mekko koossa, joka jättää myös liikkumatilaa. Jos syvä v-pääntie arveluttaa, pue mekon alle tyköistuva pitsipoolo. Kukkakuvioitu kietaisumekko 60 e, Zara.

3. Pitkähihainen juhlamekko on monikäyttöinen vaate myös pikkujoulukauden ulkopuolella. Kokeile kuosimekon alla ohutta merinovillapooloa tai yhdistä mekko paksuun neuletakkiin ja nilkkureihin pariisitarten tapaan. Pilkullinen sifonkimekko 90 e, Massimo Dutti.

4. Päällikangasta lyhyempi satiinivuori keventää mekon helmaa. Suoralinjainen mekko näyttää juhlavalta, kun sen yhdistää piikkikorkoihin ja isoihin korvakoruihin. Sifonkimekko 35 e, H&M.

5. Kietaisumekko toimii juhlien jälkeen farkkujen ja t-paidan päällä. Vakosamettimekko 100 e, Selected Femme.

6. Toteuta tyylimantraa “more is more” ja yhdistä samettimekko koristeelliseen vyötärövyöhön Guccin henkeen. Samettimekko 250 e, Maje / Net-a-Porter.

7. Kietaisumekko imartelee useimpia vartalomalleja ja mekkoa on helppoa kiristää ja löysätä vyötäröltä. Kietaisumallinen samettimekko 40 e, Lindex.

Lue myös:

Kietaisumekko on monipuolinen – katso 3 erilaista tapaa yhdistää se

Päivitä juhlalookkisi ja kopioi nämä muotinäytöksistä tutut tyylit

5 ideaa juhlapukeutumiseen, kun mittari näyttää nollaa

teksti Johanna Piispa
Kuvat Sune Czajkowski ja valmistajat.
Tilaa Elle

Seuraa Elleä