Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kahlasimme kaupat ja valitsimme 7 parasta paitamekkoa kevääseen

01.05.2018

Paitamekko on fiksu joka tilanteen vaate, jossa yhdistyy kauluspaidan ryhdikkyys ja hellemekon helppous. Valitse se paksusta puuvillasta tai laskeutuvasta silkistä ja käytä jo nyt farkkujen kanssa.

Paitamekko on tyylikäs toimistovaate kesäkeleille, sillä kaulukset ja kalvosimet tekevät lyhyestäkin mekosta heti astetta virallisemman. Mitä paksumpi materiaali, sitä ryhdikkäämpi lopputulos. Puuvillamekko 300 e, Acne Studios.

Kokeile kaupunkipyjamaa ja yhdistä paitamekko löysien silkkihousujen kanssa. Silkkimekko 219 e, Samsøe & Samsøe.

Klassisin paitamekko on tehty 100 % puuvillasta. Mitä vaaleampi sävy, sitä paksumpi kangas kannattaa myös valita. Näin alusvaatteesi eivät kuulla sen läpi. Puuvillamekko 30 e, Lindex.

Yhdistä minimittainen paitamekko nilkkapituiseen trenssiin. Lyhyt mekko on tyylikkäin aavistuksen väljänä. Rypytetty mekko 40 e, Zara.

Muhkeat hihat ja vyötärövyö nyökkäävät 70-luvulle. Kukkamekko 60 e, H&M.

Pue suoran paitamekon pariksi paksupohjaiset lenkkarit. Toispuoleinen mekko 60 e, Weekday.

Kierrätyspolyesteristä valmistettua mekkoa on saatavilla myös mustana. Imarteleva malli levenee kevyesti helmasta ja jättää reisille tilaa. 90 e, Arket.

Lue myös:

20 x näin korostat vartalotyyppisi parhaita puolia

10 askelta työpukeutumisen mestariksi

Näiden merkkien vaatteilla luot tyylikkään toimistotyylin

teksti Johanna Piispa
kuvat Sune Czajkowski ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä