Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

7 x laadukas luottobleiseri

20.09.2018

Laadukas bleiseri ryhdistää rennoimmankin asun ja toimii alkusyksyn takkina. Valitse se villaisena tai samettisena.

bleiseri

Klassinen liituraita on jakkujen muotovalio. Pue farkkujen ja valkoisen t-paidan kanssa. Liituraitableiseri 175 e, Arket.

bleiseri-zara

Pue uusi luottobleiseri juhliin ylellisen silkkitopin ja maksihousujen kanssa. Lyhyt liituraitajakku 90 e, Zara.

bleiseri

Ylisuuren ruutubleiserin kanssa on helppo yhdistellä ala- ja yläosia, kunhan pidät ne yksivärisinä. Ruutujakku 60 e, Weekday.

bleiseri

Suora ja simppeli villableiseri on täydellinen päällystakki, kun villakangastakki on vielä liikaa. Pue alle ohut neule ja jalkaan lempifarkut. Villableiseri 485 e, By Malene Birger.

Yhdistä tummaan samettibleiseriin tweed-housut ja ylellinen kašmirpoolo. Samettijakku 390 e, Wood Wood.

Filippa K:n vakosamettijakku on ajaton valinta. Kaunis sametti näyttää luontevalta juhlissa. Pue arkena pehmoisen neuleen ja kuluneiden farkkujen kanssa. Vakosamettibleiseri 395 e, Filippa K.

bleiseri

Acne Studiosin ruutujakun voi stailata niin iskälenkkareiden ja leveiden housujen kuin silkkimekon ja korkkareiden kanssa. Juju on leveissä kauluksissa ja rennossa leikkauksessa. Ruskea ruutujakku 600 e, Acne Studios.

Vinkki! Jos bleiseriin kuuluu samaa settiä olevat housut, satsaa myös niihin. Housupuku on varma sijoitus, varsinkin, jos kuosi ja leikkaus ovat klassiset.

Lue myös:

Tässä on kaikki, mitä syksyn 2018 trendeistä pitää tietää

Mitä voimme oppia pohjolan tyylikkäimmiltä naisilta?

20 x näin korostat vartalotyyppisi parhaita puolia

teksti Emilia Laitanen
kuvat Hordur Ingason ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä