Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Löytyvätkö nämä ripsivärit jo meikkipussistasi? 7 kauneusgurujen suosikkia

24.11.2017

Onko uusi ripsiväri hakusessa, mutta päätöksenteko hankalaa? Ei hätää, Suomen seuratuimmat meikkitaiteilijat jakoivat suosikkinsa.

Ida Elina ripsiväri

Ida Elina Ekman, @ida_elina

Ripsiväreistä jo useamman vuoden suosikkini on ollut Max Factorin False Lash Effect -maskara vedenkestävänä versiona. Se pitää taivutetut ripset kaarevina koko päivän. Lisäksi sen harja on sopivan pieni ja pakkaa tuotetta ripsiin tuoden ihanasti volyymia. Hinta-laatusuhde on mitä mainioin – siitä iso plussa.

Stella Sironen ripsiväri

Stella Sironen, @stella.s.makeup

Lempiripsivärini on Maybellinen Volum’ Express The Rocket -maskara vedenkestävänä versiona. Tuote on erittäin tuuheuttava eikä liiku päivän aikana siitä, mihin sen harjaat. Ripsiväri on yksi niitä kategorioita, joissa markettipuolen tuotteet ovat usein yhtä hyviä, elleivät jopa parempia kuin selektiivisen puolen vastaavat.

Emilia Nummelin ripsiväri

Emilia Nummelin, @emilianummelin

Maybellinen Lash Sensational -maskara on paras kokeilemani ripsiväri. Pidän erityisesti sen kaarevasta harjasta, jonka toisella puolella on lyhyempiä ja toisella pidempiä harjaksia. Näin väriä saa vaivattomasti aivan ripsien tyveen asti. Se pitää loistavasti taivutuksen eikä tee paakkuista jälkeä vaan kauniin erotellut, kaarevat ja tuuheat ripset. Tuote ei myöskään varise käytössä tai leviä päivän mittaan.

Bangtsikitsiki ripsiväri

Petra Miettinen, @bangtsikitsiki

Eyekon Lash Alert! -maskara on ehdottomasti suosikkiripsivärini siron ja ihanan kaarevan harjansa ansiosta. Harja erottelee ripset kauniisti ja pitää taivutetut ripset aloillaan. Sitä on helppo käyttää myös alaripsille ilman pelkoa, että sohaisee valtavalla harjalla ikävästi. Tuotteen koostumus on todella pigmenttinen – tämä on oikeasti musta maskara. Plussaa tuo hauska hammastahnatuubimainen pakkaus!

Sara Tarnanen ripsiväri

Sara Tarnanen, @saratarnanen

W7:n Lashtastic False Liquid Lashes -maskara on ollut pitkään henkilökohtainen suosikkini. Sen kumiharja tekee todella kauniisti erotellut ripset ilman klimppejä, ja applikointi on vaivatonta myös alaripsiin aiheuttamatta sotkua. Vaikka tuotteen poisto onnistuu ihan tavallisilla meikinpuhdistusaineilla, pysyy se silti varisematta ripsissä säällä kuin säällä.

Itse suosin tekoripsiä, joten haen maskaralta nimenomaan erottelevuutta ja intensiivistä väriä näyttävyyden sijaan – siihen tämä tuote onkin loistava. Olen myös sitä mieltä, että ripsiväri kuuluu meikkipussissa niihin tuotteisiin, joihin ei tarvitse tuhlata omaisuuksia. Edullinenkin voi olla mahtava.

Maria Kalliokoski ripsiväri

Maria Kalliokoski, @mariaalexandran

Olen jo yli vuoden käyttänyt irtoripsiä päivittäisessä käytössä, enkä ole sinä aikana juurikaan testaillut uutuusripsivärejä yksinään ripsissäni. Jos pitäisi sanoa yksi klassikkoripsiväri, jonka olen kokenut erittäin hyväksi lyhyille, harvoille ja alaspäin taipuville ripsilleni, se olisi Lancômen Hypnose-maskara vedenkestävänä versiona. Tuote pitää taivutetut ripset kaarevina, antaa tuuheutta ja pituutta, eikä sotke raskaita yläluomiani tai klimppiinny ikävästi.

Nibsuss ripsiväri

Niko Nyman, @nibsuss

Eyekon Lash Alert! -maskara on ehdoton suosikkini, sillä se erittelee ripset kauniisti ja tuo pituutta ilman paakkuista jälkeä.

Lue myös:

7 suomalaista kauneusgurua – seuraatko jo heitä?

Nämä ovat Alexa Aavarinteen luottotuotteet

Täydellinen silmämeikki vihreille silmille – näin luot kuparisen katseen

Teksti
Kuvat Haastateltavat ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä