Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

6 syytä tutustua helmikuun Elleen

09.01.2019

Kuten se, että löysimme täydelliset farkut ja uuden ihonhoitorutiinin.

1. Teimme löytöjä ketjuliikkeissä. Löysimme edulliseen hintaan täydellisesti istuvat farkut, laadukkaan puuvillla-t-paidan ja sileät rintsikat, jotka antavat juuri sopivasti tukea. Niin, ja tietenkin laadukkaan kašmirneuleen ja poolon, joka ei kutita. Ja joko mainitsimme mustat sukkikset, jotka eivät matalasta hinnasta huolimatta raidoitu sääristä?

2. Unohdimme logot. Tätä trendiä tervehdimme ilolla: logomanian jälkeen on aika ihastua eleettömiin laukkuihin, joiden design ja materiaali kestävät aikaa. Löydät kahdeksan parasta yksilöä lehtemme sivulta yhdeksän.

3. Tapasimme Mikko Kuoppalan. Istuimme alas Pyhimyksenä paremmin tunnetun Mikon kanssa ja puhuimme häpeästä, omalaatuisuudesta ja minäpositiivisuudesta. Mikko toivoo, että vartaloiden vertailun sijaan vuonna 2019 puhuttaisiin enemmän pään sisäisestä maailmasta.

4. Kävimme kylässä Liisa Jokisella. New Yorkissa asuva muotiguru tartutti meihin himon käyttää tänä keväänä värejä, värejä ja vielä vähän värejä.

5. Maistoimme maailman parhaita annoksia. Pyysimme ylistettyä Inari-ravintolaa pyörittävää Kim Mikkolaa jakamaan meille muutaman reseptinsä. Kim on aiemmin työskennellyt useita kertoja maailman parhaaksi valitussa kööpenhaminalaisessa Nomassa. Kyllä vain, sen maistaa lopputuloksesta.

6. Hurahdimme kasvojen harjaamiseen. Testasimme ihonhodon vempeleet: jaderullan, gua sha -kamman, mikroneulaimen ja lukuisia erilaisia kasvoharjoja. Varoitus: niiden jälkeen paluuta entisenlaiseen ihonhoitoon ei enää ole.

Lue myös:

Ellen kauneustoimitus testasi vaatekauppojen meikit – 8 vinkkiä!

Tältä näyttää miesten muoti vuonna 2019

10 merkkiä, joita muotiväki fanittaa

 

teksti Anni Nissi
kuvat Elle
Tilaa Elle

Seuraa Elleä