Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

6 ihaninta putiikkia Helsingissä – valitsimme kivijalkakierroksen ehdottomat etapit

07.07.2018

Varoitus: näissä putiikeissa saattaa vierähtää tovi!

Beam – muotia kansainvälisiltä merkeiltä

1. Beam – muotia kansainvälisiltä merkeiltä

Kansainvälisiä laatumerkkejä myyvän Beamin valikoimista löytyy Alexander Wangia, Isabel Marantia ja Totêmea, ja myös Cult Gaian hypetettyjä korilaukkuja. Erottajankatu 15–17, Helsinki.

Frank/ie – eettistä ja paikallista

2. Frank/ie – eettistä ja paikallista

Kuuden suomalaisen muoti- ja asustesuunnittelijan kollektiivin pyörittämässä Frank/iessa myynnissä olevat kokoelmat koostuvat pienistä eristä ja uniikeista kappaleista. Kaikkien merkkien suunnittelijat myös tekevät myymälävuoroja liikkeessä, joten tiskin takaa voi bongata tuotteen suunnittelijan. Annankatu 13, Helsinki.

MI.NO – minimalistia kenkiä ja asusteita

3. MI.NO – minimalistia kenkiä ja asusteita

Galleria Esplanadissa sijaitseva MI.NO eli Minimal Nordic myy kenkiä ja asusteita, jotka ovat pohjoismaisen designfilosofian mukaisia: simppeleitä ja käytännöllisiä. Valikoimassa on muun muassa ATP Atelierin ja Elleryn kenkiä sekä kotimaisen Mannström Jewelleryn koruja. Kluuvikatu 4, Helsinki.

4. My o My – konseptimyymälöiden klassikko

Helsingin merkkimyymälöiden pioneeri My o Myn uusi liiketila Aleksanterinkadulla pitää sisällään 250 neliömetriä kansainvälistä muotia ja designia Acne Studiosista Zadig & Voltaireen. Aleksanterinkatu 36, Helsinki.

TRE – kestävän kehityksen Suomi-muotia

5. TRE – kestävän kehityksen Suomi-muotia

Suomalaista muotia ja designia myyvässä TREssä on yli 300 brändin valikoima, ja myymälään saapuu uutuuksia joka viikko. Vaatteiden, kenkien, asusteiden ja kosmetiikan lisäksi myynnissä on myös sisustustavaraa ja kalusteita. Mikonkatu 6, Helsinki.

6. Urban A – skandimuotia ja kukkia

Lähinnä skandinaavista mutta myös kansainvälistä muotia myyvän Urban A:n valikoimiin kuuluu muun muassa brändejä kuten Custommade, Designers Remix ja Samsøe & Samsøe. Täällä poiketessa hoituvat myös kukkaostokset liikkeen yhteydessä olevasta pienestä Wild Things -kukkakaupasta. Fredrikinkatu 18, Helsinki.

Lue myös:

Relove on uudenlainen kirppari – me ihastuimme!

Sisustustarroja myyvä helsinkiläinen kauppa on kuin pastellinen tarrataivas

Tässä ovat parhaat nettikaupat – Ellen toimitus jakaa suosikkinsa

Teksti
Kuvat Liikkeet
Tilaa Elle

Seuraa Elleä