Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 x huippumeikkaajan vinkit näyttävään meikkiin

05.12.2018

Luonnollinen No make up -meikkityyli saa väistyä. Tilalle tulevat glitterit ja värikkäät rajaukset, ennustaa hollantilainen huippumeikkaaja Celine Bernaerts.

Hollantilainen meikkitaiteilija ja YSL:n kauneuslähettiläs Celine Bernaerts, 28, tunnetaan vahvoista graafisista silmämeikeistään, joita hän esittelee joka päivä Instagramissa 117 000 seuraajalleen. Celine jakoi Ellelle omat kauneusvinkkinsä.

1. Keskity meikissä tiettyyn osaan kasvoja, kuten vahvaan, graafiseen silmämeikkiin, ja jätä loput mahdollisimman koskemattoman näköisiksi. Meikkaa niin, että iho näkyy, äläkä peitä liikaa.

2. Kokeile värejä ja pintoja rohkeasti. Ota mallia näytösmeikeistä, joissa käytetään glitteriä ja kiiltäviä värejä. Jos haluat aloittaa varovasti, vaihda tuttu musta rajausväri värikkääseen rajausväriin.

3. Käytä samaa tuotetta eri tavoin. Huulipuna sopii myös poskipunaksi ja luomivärin pohjustukseen. Highlighteria eli korostusväriä voi käyttää myös luomivärinä. Muista, että useimmat meikkituotteet ovat vain pigmenttiä tietyssä muodossa.

4. Kun valitset asun, päätä meikki sen mukaan. Tee eri asulookeihin eri meikki. Seitkytlukulainen vaate näyttää paremmalta, kun meikki on tehty samanhenkiseksi. Perfect match!

5. Etkö löydä omannäköistä hiustyyliä? Kokeile kaljua! Lyhyt sänki pysyy siistinä, kun sen ajaa kotikoneella kerran viikossa. Kesäisin riittää aurinkosuoja, muuten kosteusvoide. Helppoa!

Lue myös:

Meikkaaja Miika Kemppainen paljastaa näytöslavojen parhaat meikkivinkit

Näin syntyy viimeistelty juhlameikki – Ellen toimitus paljastaa luottotuotteensa

Gurun meikkipussilla: Ida Ekman vinkkaa lempituotteensa

teksti Taina Risto
kuva Écoute Chérie
Tilaa Elle

Seuraa Elleä