Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 syytä ihastua huhtikuun ELLEen

13.03.2019

Nahkatrenssi, Maria Veitolan ajatukset naisen iästä ja ruma muoti – siinä päätoimittaja Taina Riston suositukset uudesta ELLEstä.

  1. Jos hankit kevättakin, niin nahkatrenssi on listan kärjessä. Yhdistä se maksimekkoon, pohjepituiseen hameeseen, leveisiin lahkeisiin – kaikki käy. Esittelemme trendikkäimmät mallit.
  2. Solmuvärjäys on kevään hauskin hitti. Puimme laulaja New Ro’n solmuvärjättyihin paitoihin ja valmistauduimme jo tulevaan festarikauteen.
  3. Maria Veitola yllättyi, kun sai viestin ELLEn kansihaastattelusta, koska ei enää ajatellut 46-vuotiaana kelpaavansa muotikuviin. Marian mielestä nelikymppiset ovat väliinputoajia, vaikka he elävät elämänsä parasta aikaa.
  4. Minkä vuoksi meistä tuntuu, että mikä tahansa on muotia ja kaikkea voi yhdistää keskenään? Selvitimme hulluimmat muotitrendit. Lue, mitä on ruma muoti, mummon muoti ja muut kuumat jutut.
  5. Edullisissa meikeissä on myös huipputuotteita – ne pitää vain tietää. Esittelemme kymmenen hintaansa parempaa meikkituotetta, kaikki alle 20 e.

Huhtikuun ELLE nyt kaupoissa!

Maria veitola kansi

Tilaa Elle

Seuraa Elleä