Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Feikkiotsis, hiuspanta ja sivuheitto – Listasimme syksyn ihanimmat hiustrendit!

22.08.2018

Tänä syksynä suoristusraudalle ei ole käyttöä, sillä tukka saa olla sopivasti sekaisin.

1. Sivuheitto

Hyviä uutisia laiskalle tukanpesijälle: tänä syksynä jälleen trendikkään ysärihitin saa parhaiten tehtyä hieman likaiseen tukkaan.

2. Taivutettu latva

Huoleton look syntyy, kun taivuttelet hiusosioita kiharrinpuikolla eri suuntiin. Keskitä taivutustyö pituuksiin ja jätä latva rauhaan. Mitä paksumpi puikko ja isompi hiusosio, sitä loivempi laine.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3. Hiuspanta

Tämä huonon hiuspäivän pelastaja ja likaisen tukan piilottaja on syksyn näppärin trendi. Jos olet pitkähiuksinen, kokoa tukka löysästi päälaelle ennen pannan päähän vetoa.

4. Sotkupolkka

Sliikki bob rentoutuu syksyn tullen näillä konsteilla: Kampaa etuhiukset otsalle ja sutaise puolihuolimattomasti korvan taa. Unohda suoristusrauta.

5. Feikkiotsis

Vanhalla kaljunpeittokikalla saa feikattua itselleen myös otsatukan. Voluumin lisäämiseksi käännä pää alaspäin ja suihkuta tukkaan hiuslakkaa ennen kuin vetäiset etuhiukset otsan yli korvan taakse. Varmista pysyvyys halutessasi pinnillä.

Lue myös:

10 keinoa saada pitkät ja paksut hiukset

Helpot kampaukset pitkille hiuksille – 5 ihanaa ideaa!

Päivitä juhlalookkisi ja kopioi nämä muotinäytöksistä tutut tyylit

Teksti
Kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä