Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Valkoinen t-paita on kesän luottovaate – valitsimme 5 parasta

15.07.2018

Nappaa muotivaikuttajien helppo stailauskikka ja uudista hellemekkosi valkoisella t-paidalla. Tässä on viisi suosikkimalliamme.

Nanson Tasku-t-paita on valmistettu napakasta puuvillaelastaanineuloksesta, josta ei näy läpi ja joka ei menetä ryhtiään pesussa. Pääntie paljastaa solisluut, ja hihat ovat klassisen kapeat. 35 e, Nanso. 

Arelan Kim-mallilla on vankkumaton fanikunta. Suora ja rento malli mukailee miesten klassista t-paitaa, mutta on leikattu miestenosastojen paitoja lyhyemmäksi. 50 e, Arela.

Selected Femmen t-paita on sataprosenttista pimapuuvillaa, joka on korkealaatuinen, pitkäkuituinen puuvillalaji. Pitkät kuidut eivät nyppyynny lyhytkuituisen puuvillan tapaan, minkä ansiosta pimapuuvillaiset vaatteet kestävät hyvin käyttöä. 20 e, Selected Femme.

Viime vuonna lanseeratun Arketin juttu ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset käyttövaatteet. ’Heavy Weight t-shirt’ on nimensä mukaisesti paksua puuvillaa, ja siinä on rennot, tavallista pidemmät hihat. 39 e, Arket.

Taline-t-paidassa on klassinen suora leikkaus, pieni pyöreä pääntie ja rennon väljät hihat. Aavistuksen pidemmän helman ansiosta paita sopii myös pitkälle. 110 e, Acne Studios.

Lue myös:

Viis kylmästä kesäsäästä: näillä festarimekoilla tarkenet

Pariisissa asuva suomalaismalli Julia Johansen paljastaa tyylinsä salat

Tässä ovat kauden parhaat farkkutrendit – katso 5 tyyli-ideaa!

Cosmopolitan: 10 vaatetta, jotka pelastavat jokaisen asukriisin

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä