Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 x Helsingin paras brunssi – nämä trendipaikat haluat testata

13.07.2018

Jos halajat viikonloppuaamuna muutakin mahantäytettä kuin voisarvia, kokeile jotain näistä viidestä runsaasta brunssista.

brunssi trattorio sogno

1. Trattoria Sognon italialaisbrunssi

Töölössä sijaitsevan italialaisravintolan Trattoria Sognon lauantaibrunssi pitää sisällään antipastopöydän ja pöytiin tarjoiltavan pääruoan. Jälkkärinä on kakkuvalikoima. Runeberginkatu 60, Helsinki.

brunssi loop

2. Loopin uusioruokabrunssi

Hävikkiruokaravintola Loopissa tarjoillaan brunssia lauantaisin ja sunnuntaisin. Tovi sitten remontoidussa Lapinlahden vanhassa sairaalarakennuksessa sijaitsevan ravintolan brunssiin kuuluu buffetpöydän lisäksi keittiöstä tilattava lämmin brunssilautanen. Lapinlahdentie 1, Helsinki. 

brunssi onda

3. Ondan vegaaninen perulaisbrunssi

Perulaista brunssia pääsee maistelemaan ruokala Ondassa lauantaisin. Vegaaniystävällinen brunssi on suurimmaksi osaksi maidoton ja gluteeniton. Hämeentie 13, Helsinki.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

brunssi roots

4. Roots Kitchenin värikäs kasvisbrunssi

Kasvis- ja vegaaniravintola Roots Kitchenin ruokaisan brunssin voi valita ”isona” tai ”isompana”. Meze-tyyppisen brunssilautasen lisäksi brunssiin kuuluu smoothie ja jälkkäri. Hakaniemen kauppahalli, Helsinki.

brunssi sandro

5. Sandron klassikkobrunssi

Sandrossa katetaan brunssipöytään Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan herkkuja lauantaisin ja sunnuntaisin peräti kolmessa osoitteessa Helsingissä – heinäkuun ajan tosin vain kahdessa Tehtaankadun Sandron lomaillessa. Kolmas Linja 17, Helsinki; Kaivokatu 8, Helsinki; Urho Kekkosen katu 1, Helsinki.

Lue myös:

Punavuoren parhaat lounaspaikat

Helsingin parhaat piknikpaikat

Nämä ovat Helsingin parhaat terassit

Teksti
Kuvat Ravintolat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä