Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Etsinnässä uusi arkilaukku? Valitsimme kauppojen 5 parasta

01.10.2018

Hyvä arkilaukku joustaa menojesi mukaan. Jättimalliin mahtuu läppärin lisäksi eväät ja treenivaatteet, ja kainaloon taitettuna se toimii myös extempore-drinkeillä.

Suuri ja pelkistetty The Flap on kotimaisen slow fashion -brändi NO/AN Studion suosituin laukkumalli. 2016 perustetun merkin kaikki laukut valmistetaan perheomisteisessa ateljeessa Portugalissa. 1 220 e, NO/AN.

Olsenin kaksoset Mary-Kate ja Ashley tekivät jättilaukuista megatrendin 2000-luvun alkupuolella. Juuri siksi he tietävät, miten suunnitellaan iso, mutta elegantti joka paikan kassi. Top Handle 14 -mallissa parasta on sen ajattomuus: kaikki ylimääräinen on karsittu pois. 2 759 e, The Row.

San Clemente -laukku muuntautuu päiväsi mukaan. Siihen mahtuu tarvittaessa läppäri, mutta parhaalta laukku näyttää puoliksi tyhjillään, rennosti taitettuna. 540 e, ATP Atelier.

Paras työlaukku on tarpeeksi kookas, malliltaan ryhdikäs ja kantohihna on riittävän pitkä crossbody-tyyliin kannettavaksi. 175 e, Cos.

Vuosi sitten lanseerattu Arket on lunastanut lupauksensa. Kurkkaa verkkokauppaan, kun etsit ajattomia ja hyvälaatuisia työvaatteita ja asusteita, mutta budjettisi on rajallinen. 225 e, Arket.

Vinkki! Valitse laukkuostoksilla jotain muuta kuin tuttua mustaa ja kiinnitä huomiota olkahihnaan: leveä remmi ei pureudu ihoon ja on tukeva kantaa.

Lue myös:

Tyylikkäästi minilomalle – valitsimme kauppojen parhaat duffelilaukut

Mistä luksuslaukun hinta muodostuu – kotimainen laukkuvalmistaja Lovia avaa hinnoittelunsa kuluttajille

Työlaukkuun kannattaa satsata – valitsimme neljä käytännöllistä

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä