Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 trendikästä kahvilaa Helsingissä

08.08.2018

Näissä kantakaupungin kahviloissa kupit täyttyvät ja silmä lepää.

1. Roots Helsinki – joogaa ja raakakakkuja

Harjussa sijaitsevan vegaani- ja hyvinvointikahvila Rootsin yhteydessä on joogasali, jossa järjestetään tunteja aamuin illoin viikon jokaisena päivänä. Makeina herkkuina laaja valikoima GreenStreetin raakakakkuja. Arkisin vaihtuva lounaslista. Vaasankatu 14, Helsinki. 

Lisätietoja: www.rootshelsinki.fi

2. Päiväkahvibaari – lähikahvia tuoreista pavuista

Puu-Vallilassa sijaitsevassa, persoonallisesti sisustetussa Päiväkahvibaarissa voi nauttia pienpaahtimo Helsingin Kahvipaahtimon kahveja ja ostaa niitä myös kotiin viemisiksi. Päijänteentie 29, Helsinki.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lisätietoja: www.helsinginkahvipaahtimo.fi

3. Ihana – kahvia kontista

Kalasataman Sompasaaren joutomaalla on kesäkuukausina mahdollisuus ulkokahvitteluun, sillä sisätiloja konttikahvila Ihanalla ei ole. Kahvila on auki säävarauksella, ja aukioloista ilmoitellaan Ihanan Facebook-sivuilla. Nihtikuja, Helsinki.

Lisätietoja: www.ihanakahvila.fi

4. Green Hippo – kulhoruokia ja rentoa meininkiä

Fredrikintorin kupeessa sijaitseva rento punavuorelaiskahvila Green Hippo on oikeastaan myös ravintola. Aamupalan lisäksi listalla on smoothiekulhoja ja salaatteja. Sunnuntaisin tarjolla koko päivän brunssi ja paikalla myös DJ. Punavuorenkatu 2, Helsinki. 

Lisätietoja: www.green-hippo.com

5. Andante – kahvia ja vintage-astioita

Fredan varrella voi istahtaa hetkeksi erikoiskahville Andanteen. Kesän ajan valoisassa kahvilassa on myös vintage-astioiden pop up. Myynnissä on kotimaisia keramiikkaklassikoita muun muassa Iittalalta ja Marimekolta. Fredrikinkatu 20, Helsinki.

Lue myös:

Helsingin 5 tunnelmallisinta kahvilaa

Helmi ja Arnold perustivat luksusvohveleita tarjoavan kahvilan: ”Emme olisi tässä ilman Australian MasterChef -ohjelmaa”

Miten Kuumasta tuli Punavuoren trendikkäin kahvila?

Teksti
Kuvat Kahvilat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä