Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 syytä innostua Ellen juhlanumerosta

11.04.2018

Ellen päätoimittaja valitsi parhaat palat toukokuun Ellestä.

ellen-juhlanumero

1. Mia Ehrnroothin oivallukset. ”Ihmiset, jotka eivät ota itseään liian vakavasti, saavat kaiken ihailuni. Näyttelijä Mia Ehrnrooth tuulettaa jutussamme taiteilijamyyttiä, naisen roolia ja rahan merkitystä. Vauva ja uusi rooli yrittäjänä ovat hänen tuoreimmat kuulumisensa, mutta veikkaan, että eivät kuulumiset tähän jää.”

2. 50 vinkkiä pirskeisiin. ”Elle täyttää toukokuussa 10 vuotta, mutta komeassa juhlajutussamme järjestelemme kaikkien muiden juhlia! Kesän trendikkäimmät häät ovat vegaani- tai Marie Antoinette -teemaiset, ja niissä morsian voi pukeutua pastelliroosaan tai vaikka farkkuihin. Jutun hauskin idea on mielestäni pyjamabrunssi.”

3. Käyttöohjeet sporttiluksukseen. ”Verkkareiden voittokulku jatkuu. Urheilusta lainatut ideat voivat näyttää katumuodissa vaikkapa tältä: Stella McCartneyn takki, Lidlin urheiluliivit, Mert Otsamon housut ja Aldon kengät. Toimistomimmi kantaa tietenkin kahta kassia, käsilaukkua (Longchamp) ja urheilukassia (Stella Mccartney).”

4. Biletyylin uudet säännöt. ”Unohda kaikki säännöt tätä muotijuttua katsoessasi. Itse nautin jutun jokaikisestä asusta. Jakun, mekon, irtokauluksen, sukat ja sandaalit voi yhdistää näinkin. Muista vyö ja sporttisandaaleja muistuttavat kengät ja viimeistele hiuspannalla.”

5. Kissalinerit uusiksi. ”Villejä silmänrajauksia näkee nyt siellä ja täällä, joten on aika näytätä kädestä pitäen, miten temppu tehdään. Kajal käteen, ja kauneustoimittajamme Miia Ezenin neuvoja lukemaan!”

 

teksti Taina Risto
kuvitus Sanna Asuja
Tilaa Elle

Seuraa Elleä