Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 syytä hankkia marraskuun Elle

25.10.2018

Tervetuloa juhlasesonki! Marraskuun Ellestä löydät kaiken oleellisen vuoden parhaisiin bileisiin.

1. Pikkutunneilla New Yorkissa. Lähestyvä pikkujoulukausi ilahduttaa mukavuudellaan: ihanimmat juhla-asut saavat vaikutteensa pyjamaosastolta. Huomio kiinnittyy ylellisiltä näyttäviin materiaaleihin: kiiltävä satiini ja sileä sametti vievät juhlatunnelmaan, vaikka kenkävalinta olisi korkkarin sijasta lenkkari. Stailisti Sofia Oksanen ja valokuvaaja Juha Mustonen kuvasivat kauden juhlamuotia New Yorkissa mallinaan Vantaalla ja Nummi-Pusulassa varttunut ja sittemmin New Yorkiin muuttanut Laura James.

2. Somessa syntyneet. Listasimme purkit ja merkit, joihin somejulkkikset ja kauneusvaikuttajat ovat hurahtaneet. Tämä hittilista kannattaa napata talteen!

3. Juhlapussit. Tänä syksynä käsipuolessa heiluu trendikäs pussukkalaukku. Valitsimme kahdeksan parasta.

4. Seljankukkaa, minttua ja timjamia = kauden ykkösdrinkki. Jututimme baarimestari Moona Janhusta tämän hetken juomatrendeistä ja selvitimme, mitä drinkkilasiin kuuluu tänä talvena kaataa. Kurkkaa lehdestä helpot cocktail-ohjeet, joilla teet takuulla vaikutuksen illanistujaisissa.

5. Heippa huono asupäivä! Meikkitaiteilija Piia Hiltunen löysi nerokkaan keinon tyylipulmien selätykseen, ja stailisti Johanna Piispa kokosi muhkean oppaan teemasta Hyvästit asukriiseille. Näillä vinkeillä peilin edessä tuskailu on pian historiaa.

 

Marraskuun Elle on nyt myyn­nis­sä leh­ti­pis­teis­sä. Tar­kis­ta täs­tä lin­kis­tä, mis­tä leh­ti­pis­teis­tä se löy­tyy.

 

Lue myös:

Näin syntyy viimeistelty juhlameikki – Ellen toimitus paljastaa luottotuotteensa

Tuplakultaa ja eri paria – tältä näyttävät juhlakauden trendikkäimmät korvakorut

Näin luot trendikkään juhlakattauksen

teksti Jaana Forsberg
kuvat Juha Mustonen, Fabian Björk, Isma Valkama ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä