Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 syytä hankkia Ellen lokakuun takkinumero

12.09.2018

Listasimme parhaat palat lokakuun Ellen suuresta takkiekstrasta.

1. Kaikki takeista. Syksyn takkimuoti on monipuolisempi kuin koskaan: nahkatrenssejä, kiiltotakkeja, ruutukuoseja, oversize-mallia, muhkupuffaa, tuplarotsia… Jokaiselle löytyy jotakin, mutta kuinka löytää suosikkinsa kaikkien vaihtoehtojen joukosta? Huoli pois! Poimimme kauppojen parhaimmat takit puolestasi. Kurkkaa muotitoimittaja Johanna Piispan tärpit sen täydellisen yksilön löytämiseen Luottotakin jäljillä -jutusta ja katso stailisti Emilia Laitasen vinkit takkitrendien yhdistelyyn Pintapuolista-takkieditoriaalista.

2. Loskaa sietävät trendikengät. Tästä kenkävalinnasta olisi äitikin ylpeä: ei palele varpaat eikä kastu jalat, vaikka syyssäät kohtelisivat kaltoin. Vaelluskengät ovat kauden hittikengistä ne käytännöllisimmät ja näyttävät ihanalta esimerkiksi maksimekon kanssa.

3. ”Kun muut alkavat stressata, minä rauhoitun.” Kansainvälisen läpimurron tehnyt näyttelijä Jasper Pääkkönen kertoo 12-sivun haastattelussa, kuinka onnistui nappaamaan Hollywood-roolin Spike Leen elokuvasta, miksi ei aikoinaan suostunut  antamaan yhtäkään haastattelua ja mikä sytytti idean supermenestyneestä Löyly-saunakompleksista. Tämän miehen asenteesta voi oppia paljon.

4. Miksi mennä Pariisiin, kun meillä on Helsinki. Lokakuun numeromme kansimalli Saara Sihvonen nähdään myös sisäsivuilla: Saara esiintyy upeassa muotieditoriaalissa, joka on kuvattu Helsingin Ullanlinnassa. Huippustailisti Anna Komonen näyttää, kuinka juuri nyt ajankohtaiset vakosamettihousut, cowboy-buutsit, ruututakit ja ruskean sävyt otetaan käyttöön tyylikkäästi.

5. Muodin sisäpiiri puhuu. Kampaaja Sanni Syd, meikkaaja Miika Kemppainen ja malli-muotitoimittaja Suzanna Gembege kiertävät muotiviikkoja sesongista toiseen ja paljastavat nyt, millä tuotteilla syntyvät mallien hehkuvat ihot ja huolettoman täydelliset kampaukset.

Lokakuun Elle on nyt myyn­nis­sä leh­ti­pis­teis­sä. Tar­kis­ta täs­tä lin­kis­tä, mis­tä leh­ti­pis­teis­tä se löy­tyy.

Lue myös:

Tässä on kaikki, mitä syksyn 2018 trendeistä pitää tietää

Syksyn ihanat meikkitrendit: Neonsiivet, voimahuulet ja glitterluomet

Feikkiotsis, hiuspanta ja sivuheitto – Listasimme syksyn ihanimmat hiustrendit!

 

teksti Jaana Forsberg
kuvat Juha Mustonen, Jonas Lundqvist, Fabian Björk ja Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä