Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 ideaa: näin puet paljetit kauden juhliin

19.12.2018

Mikään ei huuda juhlaa kuten paljetit. Tämän kauden juttu on yhdistää ne perusvaatteisiin.

1. ’Jotain blingiä ja jotain arkista’ on kaava, joka toimii aina. Testaa läpikuultavaa, verkkomaista paljettimekkoa farkkujen päällä. 80 e, H&M.

2. Pitkä paljettimekko ei ole överi, kun paljetit ovat mattapintaisia. Tee kuten Miroslava Duma ja yhdistä pitkä iltapuku isoon ruutujakkuun. Mitä pappamaisempi, sen parempi. 160 e, Mango.

3. Kokeile diskopooloa leveiden ukkohousujen kanssa. Koruja ei tarvita. 380 e, MM6 Maison Margiela.

4. Paljettihame on hyvä kontrasti valkoiselle kauluspaidalle tai laatikkomalliselle perusneuleelle. Tennareiden kanssa sama asu toimii myös töissä. 139 e, Samsøe & Samsøe.

5. Paljetit näyttävät parhailta rentoihin perusvaatteisiin yhdistettynä. Juhlakauden helpoin bileasu? Paljettipaita ja farkut. 30 e, Zara.

Vinkki: Tarkista, että paljetit on ommeltu tiheään ja tukevasti. Et halua olla se tyyppi, jonka asu kaljuuntuu pitkin iltaa. Laadukkaassa paljettivaatteessa on vuorikangas, joka estää paljetteja raapimasta ihoa.

Lue myös:

5 ideaa juhlapukeutumiseen, kun mittari näyttää nollaa

It-tytöt vinkkaavat: uusi, inspiroiva vaatemerkki, johon ihastut!

10 uutta tyylisääntöä, jotka sinun tulee tietää

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä