Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

10 ihaninta valmistujaislahjaa

18.05.2018

Kevät on yhtä juhlaa! Mutta miten muistaa vastavalmistunutta? Kävimme lahjaostoksilla puolestasi.

Dagg-maljakko 300 e, Svenskt Tenn.

1. Designvaasi

Kirjavista printeistä tunnetun “Ruotsin Marimekon” eli Svenskt Tennin tuotteita saa nyt hetken ajan myös Suomesta. Designbrändi pitää nimittäin pop up -myymälää Helsingin Stockmannilla syyskuun loppuun asti. Ojenna onnittelukukat valmiiksi vaasissa.

Laura Syväniemi & Viola Minerva Virtamo: Blossom – Luovaa kukkien sidontaa 22,90 e, Cozy Publishing.

2. Kukkia kansien välissä

Laura Syväniemen ja Viola Minerva Virtamon teos Blossom – Luovaa kukkien sidontaa opastaa kukka-asettelun saloihin kahdella kielellä: suomeksi ja englanniksi.

Kirjanmerkkilajitelma 15 e, & Other Stories.

3. Uuden luvun alkaessa

& Other Storiesin geometriset kirjanmerkit lukutoukalle tai jatko-opintoihin vielä tähtäävälle. Lahjoita sellaisenaan tai kirjan kylkiäisenä.

Elena Favilli & Francesca Cavallo: Iltasatuja kapinallisille tytöille 19,90 e, S&S.

4. Vahvoille mimmeille

Italialaisten toimittajien Elena Favillin ja Francesca Cavallon teos Iltasatuja kapinallisille tytöille esittelee sata maailmanhistorian todellista sankarinaista. Kuvitettu kirja käy lukemiseksi pikkunaisten lisäksi myös isommille tytöille.

Fjergen-rannekello 129 e, Tiima.

5. Juhlan aika

Kotimaisen Tiiman rannekellot ovat muotoilultaan skandinaavisen pelkistettyjä. Mesh-rannekkeen lisäksi saatavilla on myös erivärisiä nahkarannekkeita.

Riccardo-taskuliina 49 e, Balmuir.

6. Herrasmiehelle

Väitetään, että jokaisen itseään kunnioittavan tyyliniekan tulisi omistaa vähintään kolme taskuliinaa. Balmuirin taskuliinat on valmistettu italialaisesta silkistä ja ne pakataan lahjakuoreen.

Pullonavaaja 12 e, Cos.

7. Juhlajuoman kaveriksi

Vaatevalmistaja Cos ja sisustusbrändi Hay tunnetaan molemmat minimalistisesta muotoilusta. Yhteistyömallistosta löytyy muun muassa tämä vähäeleinen pullonavaaja. Sido lahjapullon kaulaan silkkinauhalla.

Pyjama-kaulakoru 480 e, Mannström Jewellery.

8. Eettinen onnenamuletti

Vuonna 2016 perustetun Mannström Jewelleryn korut on valmistettu kierrätyskullasta tai -hopeasta. Jokainen koru on tehty alusta alkaen käsin, ja niissä käytetyt timantit on tuotettu eettisesti. Pyjama-riipuksessa yhdistyvät ruusu- ja keltakulta.

Mantra Bandin rannerengas 48/58 e, Sofinah.

9. Voimasanoja

Koruun kaiverretut tsemppisanat valavat uskoa kantajaansa tulevissakin haasteissa. Mantra Bandin teräksestä valmistettuja voimarannekkeita saa hopeoituina, kullattuina ja ruusukullattuina. Tekstivaihtoehtoja on useita.

Allas Sea Poolin kuukausilippu 55 e, kymmenen kerran sarjalippu 110 e.

10. Liikuttava lahja

Urbaani (uima)maisteri innostunee, kun pääsee polskimaan Allas Sea Pooliin. Helsingin Kauppatorin kupeessa sijaitseva merikylpylä on avoinna ympäri vuoden. Myynnissä on sekä kuukausilippuja että kymmenen kerran sarjalippuja.

Lue myös:

Näin onnistut kesän juhlapukeutumisessa – satsaa näihin!

Sisustustarroja myyvä helsinkiläinen kauppa on kuin pastellinen tarrataivas

Päivitä juhlalookkisi ja kopioi nämä muotinäytöksistä tutut tyylit

Teksti
Kuvat Valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä