Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK
Lue koko juttu

Ei varmaan tule yllätyksenä, että vietän paljon aikaa Youtubessa katsellen kaikenlaisia videoita aina kissavideoista meikkitutoriaaleihin. Tässä viikonlopun aikana tuli mieleeni, että voisin aina sillon tällöin jakaa teidän kanssa videoita, joista olen tykännyt erityisen paljon ja joiden uskon kiinnostavan myös teitä.

Joten tässä tulee viime aikoina katsomani videot, jotka halusin kanssanne jakaa! :)

KATSOMISEN ARVOISIA YOUTUBE VIDEOITA - Nella Törnroos


Halloween meikki

Halloween lähestyy, joten halusin jakaa teille yhden suosikki meikkivloggaajani Chloe Morellon tutoriaalin tähän upeaan pääkallo meikkiin, jonka tekemistä varten ei tarvitse edes mennä ostoksille naamiaiskauppaan. Koko lookin pystyy toteuttamaan tuotteilla, joita sinulta jo löytyy omasta meikkipussistasi! :)


Inspiraatiota syksyn pukeutumiseen

Vaate HAUL videot ovat aina olleet omia suosikkejani, sillä niistä löytää aina kivoja vaatteita ilman, että tarvitsee itse käydä miljoonaa eri kauppaa läpi. Olen jo pitkään tykännyt Zoellan HAUL-videoista, sillä hänen videoilta löytyy usein minun tyylisiä vaatteita. Tällä videolla Zoella esittelee ison läjän erilaisia neuleita syksyyn, ja niistä ainakin 5 kappaletta meni omalle toivelistalleni! :)


Kauneusihanteet Amerikassa vs. Ranskassa

Törmäsin tähän Christen Dominiquen videoon sattumalta kun olin juuri menossa nukkumaan, mutta jostain tämä tupsahti silmieni alle. Christen oli Ranskassa ja siellä ollessaan kiinnitti huomiota naisten meikkaamiseen ja siihen, kuinka paljon heidän meikkitrendit eroavat amerikkalaisten trendeistä. Videolla Christen meikkaa siis puolet naamastaan itselleen tutulla amerikkalaisella tavalla ja puolet naamasta ranskalaisten tavalla. Minusta molemmat meikit ovat kauniita ja nainen näyttää upealta kummassakin meikissä! Video oli mielestäni todella mielenkiintoinen ja viihdyttävä, joten halusin lisätä sen mukaan tähän postaukseen! :)


Vinkkejä parempaan Instagram feediin

Kukapa ei haluaisi kuulla 695k seuraajaa omaavan Instagram-tilin haltijalta vinkkejä parempaan Instagram feediin. Mikäli haluat kasvattaa omaa seuraajamäärääsi tai sinua kiinnostaa vain tietää, kuinka paljon työtä ja vaivaa oikeasti kuluu upeiden Instagram tilien ylläpitämiseen, niin tämä video on sinulle!


Kampausideoita arkiaamuihin

Super helppoja ja nopeita kampausideoita arkiaamuihin! Tällaisia videoita minulta toivotaan eniten, joten ajattelin, että arvostaisitte varmasti jos välillä vinkkaisin teille myös muiden vloggaajien kampaustutorialeja, joista voisitte saada kivoja kampausvinkkejä!


Asiaa e-pillereistä

Viimeisenä halusin tälle listalle sisällyttää vielä Linda Ekrothin rohkean videon, jossa hän puhuu avoimesti ehkäisypillereistä ja niiden aiheuttamista sivuvaikutuksista, joita hän on kokenut. Mielestäni ehkäisypillereitä tuputetaan kaikenikäisille naisille aivan liian helposti elämäntilanteesta huolimatta ja moni pitää niitä täysin arkipäiväisenä ja tavallisena asiana. Mielestäni e-pillereiden sivu- ja haittavaikutuksista ei jutella tarpeeksi, joten siksi oli mielestäni ihanaa nähdä, että Linda teki aiheesta ihan oman videon. Itsekin olen kokeillut muutamaa erilaista merkkiä ja kokenut myös monia samoja oireita kuin Linda.


Seuraa minua myös täällä:
Facebook www.facebook.com/nellatornroos
Instagram @nellatornroos
Pinterest Nella Törnroos
Twitter @nellatornroos

Piilota juttu
Lue koko juttu
Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka tunnistat * merkistä linkin perässä

Kulmakarvat ovat jo muutaman vuoden olleet korostuneen tärkeässä asemassa meikkiä tehdessä. Paksua, ohutta, kaarevaa, suoraa, luonnollista, instabrow jne ja siihen päälle vielä kaikki hullut kulmakarvatrendit, kuten käärme-, letti- ja höyhenkulmat.

Nyt tänä vuonna ollaan kuitenkin vihdoin päästy siihen, että luonnolliset ja tuuheat kulmakarvat rokkaa. Ei enää siis ysärin viirukulmakarvoja tai instabrowta. Itse tykkään tästä trendistä, sillä se on erittäin helppo ja huoleton toteuttaa. Ei tarvitse paljoa tehdä, kunhan vain kulmat saa ensin kasvatettua. Mutta jos vertaa ohuiksi viiruiksi nypittyjä kulmia tai instabrowta, jota on nyperretty 30min, jotta jokainen rajaus on tarkka ja suora, niin tämä on huomattavasti helpompi toteuttaa.

Kulmat saavat olla luonnollisen näköiset, joten anna omien kulmakarvojesi kasvaa omaan muotoonsa ja luota siihen, että se muoto, jolla olet syntynyt, on se muoto joka sinun kasvoillesi sopii parhaiten.

Tiedän omasta kokemuksesta, että kulmakarvojen kasvattaminen on tuskaista, varsinkin jos ei tiedä kuinka se tehdään. Olen itsekin nyppinyt aikoinani kulmani olemattomiksi, mutta alla listaamillani vinkeillä, olen saanut kulmani suhteellisen hyvin takaisin.

Näin kasvatat tuuheat kulmakarvat + vinkit kulmien meikkaamiseen | Nella Törnroos


ÄLÄ NYPI

Kaikista tärkein neuvo, jota tulee noudattaa orjallisesti, kun kulmakarvoja haluaa kasvattaa.

Kun yrität kasvattaa kulmakarvatyngistäsi tuuheaa viidakkoa, totuus on, että ne eivät kasva jos olet koko ajan nyppimässä pois “hajakarvoja”. Ne ovat hajakarvoja vain hetken, joten anna niiden vain olla!

 

MEET YOUR NEW BESTIE: KULMAKARVASEERUMI

Markkinoilta löytyy montaa erilaista kulmakarvojen kasvua edistävää seerumia. Itse olen kokeillut montaa erilaista ja voin todeta, että kun tuote ajaa asiansa niin niissä ei oikeastaan ole paljon eroja. En kuitenkaan enää tuhlaisi rahojani reilusti alle 100e maksaviin seerumeihin, sillä ne eivät ole omasta kokemuksestani toimineet ollenkaan. Jos teillä on kokemusta edullisista ja oikeasti toimivista kulmakarvaseerumeista, niin vinkatkaa ihmeessä kommentilla! :)

Suosittelen kokeilemaan RevitaBrowta, LiBrowta tai nyt Hulluilla Päivillä tarjouksessa olevaa Beauty Lash Eyebrow Booster* -kulmaseerumia. Olen kuullut paljon myös, että risiiniöljyn hierominen kulmakarvoihin lisäisi niiden kasvua. Tietysti olen itsekin kokeillut tätä edullista vaihtoehtoa, mutten huomannut mitään eroa. Kokeilla silti voi, se kun ei mitään haittaakaan tee! :)

Näin kasvatat tuuheat kulmakarvat + vinkit kulmien meikkaamiseen | Nella Törnroos

 

LUONNOLLISTEN KULMIEN MEIKKAAMINEN

  1. MUOTO ESIIN Aloita puuterimaisella kulmakarvavärillä. Täytä harvemmat kolot ja vahvista kulmiesi oikeaa muotoa. Älä käytä liian tummaa sävyä.

    Näin kasvatat tuuheat kulmakarvat + vinkit kulmien meikkaamiseen | Nella Törnroos

  2. FEIKKI KARVOJA Tee pieniä kulmakarvoja muistuttavia viivoja kulmakynällä. Tässä vaiheessa pystyt myös hieman muokkaamaan omia kulmiasi, mikäli ne eivät jossain kohtaa vielä kasva kunnolla. Itse piirrän kulmakarvan “hännän” aina hieman pidemmäksi. Tee kuitenkin lyhyitä viivoja kulmakarvojen kasvusuuntaan kevyellä kädellä. Kulmakynä voi olla hieman tummempi kuin aiemmassa vaiheessa käytetty puuterimainen kulmatuote.

    Näin kasvatat tuuheat kulmakarvat + vinkit kulmien meikkaamiseen | Nella Törnroos

  3. KARVAT OJENNUKSEEN Harjaa kulmakarvat haluamaasi muotoon kulmakarvageelillä/-vahalla. Kokeile harjata kaikki karvat ylös päin, jolloin kulmakarvasi todella näyttävät villeiltä ja luonnollisilta.

    Näin kasvatat tuuheat kulmakarvat + vinkit kulmien meikkaamiseen | Nella Törnroos

+ Jos kulmakarvat ovat epäsiistin näköiset, saatan tässä vaiheessa nyppiä muutaman hajakarvan pois. HUOM! Olen meikannut kulmakarvat sen näköiseksi, kuin toivoisin niiden näyttävän ilman meikkiä. Voin siis nyppiä tämän alueen selkeästi ulkopuolelle jääviä hajakarvoja, eikä se vaikuta negatiivisesti kulmakarvojen kasvattamis prosessiin.

Näin kasvatat tuuheat kulmakarvat + vinkit kulmien meikkaamiseen | Nella Törnroos

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua ja hyötyä! :)

Näin kasvatat tuuheat kulmakarvat + vinkit kulmien meikkaamiseen | Nella Törnroos

Käyttämäni tuotteet:
Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette
NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil sävy Taupe*
Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara sävy Medium Brown*

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka tunnistat * merkistä linkin perässä

 

Seuraa minua myös täällä:
Facebook www.facebook.com/nellatornroos
Instagram @nellatornroos
Pinterest Nella Törnroos
Twitter @nellatornroos

Piilota juttu
Lue koko juttu

Hiuspannat ovat tehneet paluun hiustrendeihin ja ne kannattaa todella ottaa käyttöön. Hiuspannalla saa helposti jo hieman likaiset hiukset piiloon, kivaa vaihtelua tavallisiin arkikampauksiin ja hiukset ovat samalla pois tieltä häiritsemästä. Kokeile hillitympiä yksivärisiä pantoja tai prameita koristeellisia pantoja!

Tässä 5 erilaista helppoa arkikampausta, johon on helppo yhdistää hiuspanta!


Hiukset auki

Kaikki hiukset pannan takana

Eli ensimmäinen tapa on ehkä se kaikista tavallisin. Hiukset auki joko jakauksella tai taakse harjattuna ja pannalla vedetty kaikki hiukset pois kasvoilta korvien taakse.

Syksyn hitti: Hiuspannat - 5 Helppoa Kampausta

Panta sujautettu hiusten väliin

Tämä tapa ei ehkä kuvassa näytä eroavan edellisestä, mutta pieni ero siinä kuitenkin on. Alla olevassa kuvassa olen vain asettanut pannan haluamaani kohtaan ja vasta sitten vetänyt hiukset korvien taakse. Panta ei siis pidä hiuksia pois kasvoilta vaan toimii enemmänkin koristeena. Tämä tapa sopii täydellisesti niille, jotka eivät syystä tai toisesta halua korviaan esiin niin paljon, sillä hiukset voi jättää myös kasvojen eteen roikkumaan.

Syksyn hitti: Hiuspannat - 5 Helppoa Kampausta

Korkea poninhäntä

Tavallinen poninhäntä saa täysin uuden ilmeen hiuspannalla. Kokeile pantaa tiukan ja korkean ponnarin kanssa tai jätä hiukset rennosti niskaan kiinni.

Syksyn hitti: Hiuspannat - 5 Helppoa Kampausta

Nuttura

Seuraava kampaus sopii aivan mainiosti myös juhlavampiin tilaisuuksiin. Tavallinen nuttura vie aikaa vain 3 minuuttia ja sen osaa varmasti jokainen tehdä. Täydellinen pelastus huonoina tukkapäivinä! Erilaisia hiuspantoja käyttämällä muunnat kampauksesi arjesta juhlaan.

Syksyn hitti: Hiuspannat - 5 Helppoa Kampausta

Ranskalainen letti

Viimeinen kampaus, jonka tässä postauksessa halusin teille esitellä on myös oma suosikkini. Rakastan lettejä sillä niillä saa jo likaiset hiukset piiloon, hiukset pysyvät pois tieltä ja kampauksesta saa myös paljon kehuja pitkin päivää. Yllätyin itsekin kuinka kivalta ja erilaiselta kampaus näytti, kun yhdistin ranskalaiseen nettiin koristeellisen samettipannan.

Syksyn hitti: Hiuspannat - 5 Helppoa Kampausta

Alla olevalla videolla näytän, kuinka jokainen yllä olevista kampauksista onnistuu vain muutamassa minuutissa! Toivottavasti tykkäätte videosta!

Videolla käytetyt tuotteet:

Four Reasons Invisible Dry Shampoo*

Evo Salty Dog suolasuihke

Kérastase Laque Couture hiuskiinne* kaikki Kérastasen tuotteet -20% 14.10.17 saakka! 

*mainoslinkki

 

Mikä videon kampauksista oli suosikkisi? :)

Tässä vielä muutamia hiuspantoja, jotka löysin netistä! Videolla käyttämäni pannat ovat molemmat Glitterin tämän syksyn valikoimasta :)

gina tricot kampaus hiuspannan kanssa      glitter kampaus hiuspannan kanssanelly.com kampaus hiuspannan kanssa   ninja kampaus hiuspannan kanssabikbok kampaus hiuspannan kanssa

Gina Tricot 12,90€              Glitter 9,99€              Nelly.com 9,95€               Ninja 4,90€               Bik Bok 6,99€ 

 


 

Seuraa minua myös täällä:
Facebook www.facebook.com/nellatornroos
Instagram @nellatornroos
Pinterest Nella Törnroos
Twitter @nellatornroos

 

Piilota juttu
Lue koko juttu
Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka tunnistat * merkistä linkin perässä

Aika taas jakaa viimeaikojen suosikkeja. Viimeksi kerroin teille suosikeistani heinäkuussa. Tässä on ehtinyt säät, trendit ja omat mieltymykset muuttumaan ja monia uusia tuotteitakin on testattu. Toki heinäkuussa mainitsemani suosikit ansaitsevat edelleen suositukseni, mutta osa tuotteista voi olla selkeästi kesäisempiä. Löydät tuon videon ja postauksen täältä! 


 

SYYSKUUN SUOSIKIT: Kuukauden parhaat meikki- ja ihonhoitotuotteet

1. Elizabeth Arden Cool Glow Cheek Tint shade Nectar 2. Lumene Nordic Nude Natural Glow foundation 3. Clarins Mission Perfection Eyes 4. Natura Siberica Enriched Cleansing Tonic Anti-Age 5. Barebells Cookies & Cream proteinbar 6. Foreo Luna Play Plus 7. Origins Ginzing Energy-Boosting Tinted Moisturizer 8. Emporio Armani Because It’s You

 

Luonnollinen meikkipohja

Olen viime aikoina rakastanut hyvin kevyttä meikkiä tai jopa täysin meikitöntä ihoa. Iho on saanut hengittää ja pysynyt paremmassa kunnossa. Minimaalinen meikki saa ihon oikeastaan hehkumaan vieläkin paremman näköisenä.

Aikaisten aamujen pelastus

Suosikkituotteikseni viime kuussa nousi Originsin Ginzing Energy-Boosting Tinted MoisturizerVoiteella on virkistävä tuoksu sekä kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus. Se antaa iholleni aamuisin juuri tarpeeksi kosteutta ja tasoittaa ihon sävyä tekemättä ihosta meikatun näköistä. Yhdessä sävytetyn päivävoiteen kanssa olen käyttänyt Clarinsin Mission Perfection Eyes* -silmänympärysvoidetta. Voiteessa on persikkainen sävy, joka kirkastaa sekä peittää tummat silmänaluset ja sen viilentävä koostumus vähentää turvotusta. Näiden kahteen tuotteen ansiosta olen vähemmän väsyneen näköinen aamulla klo 7 kun vien Nanaa kouluun ;)

Heleä, mutta peittävä meikki

Kun olen mennyt työtapaamisiin tai -tilaisuuksiin, tai muuten vain kaupungille, olen halunnut meikkipohjastani hieman peittävämmän, mutta silti luonnollisen näköisen. Lumenen uusi Nordic Nude Natural Glow* -meikkivoide löysi heti ensimmäisen käytön jälkeen paikan meikkipussistani. Super kosteuttava ja heleyttävä meikkivoide, joka pysyy paikallaan koko päivän, sopii täydellisesti kuivalle iholleni.

Jotta ihollani olisi myös hieman sävyä, enkä näyttäisi juuri haudasta nousseelta, tykkään levittää myös hieman voidemaista poskipunaa poskiluun korkeimpaan kohtaan. Suosikkini on ollut Elizabet Ardenin uusi geelimäinen Cool Glow Cheek Tint* sävyssä Nectar. Persikkaiset ja aprikoosin sävyiset poskipunat tuovat iholle terveen näköistä ja nuorekasta hehkua, ja tuovat iholle hieman lämpöä.

Kirkas ja heleä iho

Vaikka olen ollut paljon meikittä, huolehdin silti kasvojenpuhdistuksesta. Olen nyt muutaman viikon ajan testannut Foreon Luna Play Plus* värisevää kasvoharjaa ja huomannut todellisen eron ihossani. Iho tuntuu puhdistuvan paljon paremmin ja nopeammin. Huomaan ihohuokosteni supistuneen/puhdistuneen huomattavasti. Olen käyttänyt harjaa yhdessä kevyesti pesevien puhdistusaineiden kanssa, vaikkei ihollani olekaan ollut yhtään meikkiä.

Kasvojen puhdistuksen viimeistelen syyskuussa Suomessa lanseerannut luonnonkosmetiikkabrändi Natura Siberican Enriched Cleansing Tonic Anti-Age* -kasvovedellä. Kasvovesi kirkastaa ja heleyttää ihoani sekä jättää iholle raikkaan tunteen, jonka päälle on mukava levittää muut ihonhoitotuotteet. Plussaa myös super hyvästä tuoksusta!

Hyvää mieltä

Ekstrana tässä kuussa erityisen hyvää mieltä on tuonut minulle joka päiväisessä käytössä ollut Emporio Armanin uusi hajuvesi Because It’s You sekä mulle täysin uudet tuttavuudet Barebellsin “guilt free” proteiinipatukat, -vanukkaat sekä -pirtelöt. Tuoksuja olen edelleenkin erittäin huono kuvailemaan, joten joudun valitettavasti vaan kehottamaan teitä menemään kokeilemaan tätä tuoksua itse. Rakastutte varmasti! ;)

Mutta Barebells! Kaikki heidän tuotteet maistuvat aivan TÖRKEÄN hyviltä ja niillä voi herkutella huolettomasti. Omat suosikit on Pear & Vanilla -vanukas, Coconut Choco -patukka sekä Strawberry -pirtelö.

 

Mitä tuotteita löytyy teidän Syyskuun Suosikit -listalta? :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka tunnistat * merkistä linkin perässä

Seuraa minua myös täällä:
Facebook www.facebook.com/nellatornroos
Instagram @nellatornroos
Pinterest Nella Törnroos
Twitter @nellatornroos

 

Piilota juttu