Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK
Lue koko juttu
Kaupallinen yhteistyö: Nivea

IHONHOITO ♡ Näin Suojaat Ihoasi Auringolta | Nella Törnroos

Heippahei! <3

Tän päivän videolla jatkan taas vähän ihonhoidosta, ja tarkemmin ottaen auringosta ja sen vaaroista sekä miten suojata ihoamme niitä vastaan. Tein aiemmin videon keskittyen ihonpuhdistukseen, löydät sen täältä!

No miksi siltä auringolta kannattaa suojautua ja miksi siitä kannattaa huolehtia jo nyt kevät talvesta? Auringon UV säteet aiheuttavat ihollamme erilaisia asioita, kuten geenivaurioita, joka voi johtaa ihosyöpään, sekä vanhentavat ihoamme vaurioittamalla ihomme kollageenia. UV-säteily lisää myös tyrosinaasientsyymin muodostumista soluissa, joka aiheuttaa maksaläiskien ja tummien pigmenttimuutosten syntymistä. Yksinkertaisesti ja lyhyesti voidaan siis sanoa, että aurinko vahingoittaa ja vanhentaa ihoamme.

Pitkän ja pimeän talven jälkeen auringonpaiste tuntuu todella ihanalta, mutta kevätaurinko on myös todella petollinen. Auringosta on tietenkin lupa nauttia, kunhan pitää huolta oikeanlaisesta suojautumisesta. Keväisin Suomessa otsonikerros on todella ohut ja auringon UV-säteitä pääsee enemmän maahan. Ihomme on talven jäljiltä hauras ja kalpea, ja sen oma kyky suojautua auringolta on todella huono. Nämä kaksi asiaa yhdistettynä auringonpaisteesta nauttiminen voi olla hyvinkin vaarallista.

IHONHOITO ♡ Näin Suojaat Ihoasi Auringolta | Nella Törnroos

No miten siltä auringolta pitäisi sitten oikein suojautua? Käyttämällä ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteita, jotka sisältävät aurinkosuojakertoimen. Aurinkovoiteet estävät UV-säteitä pureutumasta liian syvälle ihoomme, jolloin ne eivät pääse myöskään tekemään tuhojaan ihosoluissa.

Tässä lyhyt ja nopea ihonhoitorutiini, jolla varmistat, että ihosi on suojassa vaarallisilta UV-säteiltä.

  • Aloita levittämällä noin teelusikallisen verran kasvoille tarkoitettua Nivea Sun Anti-Age Face Sun Creamia. Levitä aurinkovoidetta puhdistetuille kasvoille aamulla ennen auringonsäteille altistumista.
  • Anna aurinkovoiteen imeytyä ihoosi muutaman minuutin ajan. Näin vältät seuraavien tuotteiden rullaantumisen iholla ja varmistat, että kaikki tuotteet imeytyvät ihollesi.
  • Tämän jälkeen levitä iholle normaali päivävoide ja/tai BB- tai meikkivoide. Kokeile Nivean Cellular Perfect Skin Skin Perfecting Fluidia, joka hoitaa sekä kosteuttaa ihoasi ja tasoittaa ihonsävyn epätasaisuutta. Ihonhoitotuotteiden levittämisen ja niiden imeytymisen jälkeen voit halutessasi aloittaa normaalin meikkirutiinisi.

Aurinkosuojavoiteet estävät UV-säteitä vahingoittamasta ihoamme, mutta niitä kuuluu käyttää oikein saadakseen riittävän suojan. Levitä tuotetta riittävästi ja lisää tuotetta aina hikoilun tai uinnin jälkeen sekä pitkään auringossa ollessa parin tunnin välein. Kannattaa myös välttää suorassa auringonpaisteessa oleskelua keskipäivän aikaan, jolloin auringon UV-säteily on voimakkaimmillaan.

IHONHOITO ♡ Näin Suojaat Ihoasi Auringolta | Nella Törnroos

Olen nyt testannut Nivean Cellular Perfect Skin -sarjan tuotteita vajaa kuukauden ajan ja olen tykästynyt etenkin heleyttävään ja ihonsävyä tasoittavaan päivävoiteeseen. Nivea Perfect Skin Skin Perfecting Fluid on vaalea voide, joka iholle levitettäessä mukautuu omaan ihonsävyyn ja häivyttää samalla ihon pientä punoitusta tai väsymyksen merkkejä. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät Lumicinolia, joka vähentää maksaläiskien muodostumista ja vaalentaa jo syntyneitä pigmenttiläiskiä.

Itselläni ei ole vielä koskaan onneksi ollut maksaläiskiä, mutta tiedän, että niitä voi syntyä hyvinkin helposti, jos niiltä ei suojaudu oikein. Ennaltaehkäisy on varmasti tärkein ohje ihonhoitoon liittyen! Liiallisen tumman pigmentin muodostumisen aiheuttaa ihosoluissa esiintyvän tyrosinaasientsyymin liian aktiivinen toiminta. Entsyymin toimintaa lisää UV-säteet, mutta myöskin hormonaaliset asiat kuten ehkäisypillerit, raskaus tai vaihdevuodet. Nivea Cellular Perfect Skin -sarjan tuotteiden sisältämä Lumicinol tasoittaa ihonsävyä vähentämällä tyrosinaasientsyymin toimintaa. Koko sarjaa voisi siis kuvailla heleyttäväksi, ihonsävyä tasoittavaksi sarjaksi, joka hoitaa ja nuorentaa ihoasi välittömästi, mutta myös ennaltaehkäisee vanhenemisen ensimerkkejä.

IHONHOITO ♡ Näin Suojaat Ihoasi Auringolta | Nella Törnroos

Oletteko te ehtineet vielä testaamaan näitä Nivean uutuuksia? Juuri tuo päivävoide on päässyt ihan jokapäiväiseen aamurutiiniini, sillä se peittää välittömästi pahimmat väsymyksen merkit. :D

Katso alla olevalta videolta neuvoni ja vinkkini auringosta turvallisesti nauttimiseen! :)

YouTube Preview Image

Piilota juttu
Lue koko juttu

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

KAUNIS MEIKITÖN IHO ♡ Asiaa Ihonhoidosta | Nella Törnroos

Heippahei! <3

Tänään halusin puhua teille taas vähän ihonhoidosta ja kauniista meikittömästä ihosta. Aina kun multa kysytään omasta mielestäni tärkeintä kauneusvinkkiä, sanon aina ihonhoito. Jos iho on huonossa kunnossa, mikään meikki ei sitä peitä. Kaunis ja hyväkuntoinen iho näyttää kauniilta myös ilman meikkiä ja antaa aivan mielettömän määrän itsevarmuutta.

Ihonhoitorutiinin ensimmäinen ja tärkein vaihe on kasvojen puhdistus. Kasvot tulisi puhdistaa joka ilta, vaikkei olisikaan käyttänyt meikkiä päivällä. Iholle kerääntyy päivän mittaan pölyä, ilmansaasteita, hikeä ja muuta likaa, joka on tärkeää puhdistaa iholta pois, jottei se jää siihen tekemään tuhojaan. Puhdas iho myös hengittää paremmin, jolloin kosteusvoiteiden ja seerumeiden aktiiviainesosat imeytyvät ihoon paremmin.

Puhdistustuotetta valittaessa on hyvä ottaa huomioon oma ihotyyppi, mutta liian usein ihmiset valitsevat tuotteita, jotka kuivattavat ihoa liikaa. Voin suositella Nivean ihonhoitotuotteita kaikille iästä ja ihotyypistä riippumatta, niiden hyvän hinta-laatu-suhteen ja laajan tuotevalikoiman ansiosta. Mielestäni puhdistusmaidot, kuten Nivea Refreshing Cleansing Milk on todella hyvä tuote päivittäiseen kasvojen puhdistukseen. Se ei kuivata ihoa, on hellä iholle, mutta poistaa lian ja meikin kuitenkin tehokkaasti. Puhdistusmaidon jälkeen kasvojen puhdistus on hyvä viimeistellä Nivean Refreshing Toner kasvovedellä, jolla lähtee viimeisetkin liat iholta, ja joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

KAUNIS MEIKITÖN IHO ♡ Asiaa Ihonhoidosta | Nella Törnroos

Iltaisen kasvojen pesun lisäksi, kasvot on hyvä huuhdella myös aamuisin pelkällä vedellä tai pyyhkiä kevyesti kasvovedellä ylimääräiset rasvat pois iholta. Kasvot tarvitsevat välillä myös tehokkaampaa ja syväpuhdistavampaa puhdistusta, johon kasvoille tarkoitettu Nivea Skin Refining Scrub kuorintavoide toimii hyvin. Kasvojen kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, nopeuttaa verenkiertoa ja saa ihon näyttämään kirkkaammalta ja hyvinvoivalta.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kasvojen pesun jälkeen iho tarvitsee kosteutta. Kuiva iho hilseilee helposti ja kiristää, se ei hengitä kunnolla, jolloin myöskin ihohuokoset tukkiutuvat helposti ja naamalle ilmestyy näppyjä.

KAUNIS MEIKITÖN IHO ♡ Asiaa Ihonhoidosta | Nella Törnroos

Ilmansaasteiden, pölyn ja hien lisäksi, meidän tulisi huolehtia auringolta suojautumisesta. Auringon UV-säteet vanhentavat ihoamme ja yhdessä hormonaalisten syiden takia, aiheuttaa helposti myös epätasaisuutta ihonsävyssä. Etenkin kevät aurinkoa vastaan on hyvä suojautua kunnon aurinkovoiteella, kuten Nivea Anti Ageing Face Sun Cream SPF 30.

KAUNIS MEIKITÖN IHO ♡ Asiaa Ihonhoidosta | Nella Törnroos

Mutta sitten päästäänkin tämän hetken suosikkituotteisiin, kun ollaan ehditty puhua jo taas ihonhoidon tärkeydestä. Nivean uudet Cellular Perfect Skin tuotteet ovat todellisia arkiaamujen pelastajia. Sarjaan kuuluu Perfect Skin Overnight Serum, Perfect Skin Skin-Perfecting Fluid SPF 15 sekä Perfect Skin Eye Illuminator. Kaikki sarjan tuotteet ovat hyvin kosteuttavia, mutta myös ennaltaehkäisee maksaläiskien muodostumista ja jonkin verran myös vaalentaa jo syntyneitä tummentumia.

Tuotteissa on aktiiviainesosana Lumicinolia, joka tasapainottaa soluissa tapahtuvaa ylimääräistä tummentumista. Etenkin keväällä ja alkukesästä UV-säteily on hyvin voimakasta, joka lisää myös tyrosinaasientsyymin muodustumista. Tummentumista aiheuttavan tyrosinaasientsyymin muodostumiseen vaikuttaa myös kehon hormonaaliset muutokset esim raskauden tai e-pillereiden käytön johdosta. Nivea Cellular Perfect Skin -sarjan tuotteiden sisältämä Lumicinol vaikuttaa soluissa, joissa ensyymitoiminta on yliaktivoitunutta ja näin ollen on hyvin ihonsävyä tasoittava tuotesarja. 

KAUNIS MEIKITÖN IHO ♡ Asiaa Ihonhoidosta | Nella Törnroos

Sarjan Perfect Skin -päivävoide ja -silmänympärysvoide ovat todella pelastaneet monet aamuni. Molemmat tuotteet sisältävät kevyen määrän väripigmenttiä, joka antaa iholle välittömästi tasaisen sävyn, häivyttää pieniä ihovirheitä ja antaa iholle upean hehkun. Päivävoide on hyvin kosteuttava ja kevyt iholla, ja tuotteen sisältämät sävypigmentit muokkautuu oman ihonsävyn mukaisesti, joten tuote sopii monellekin erisävyiselle iholle. Postauksen lopusta löytyy video, jolta näkee paremmin, kuinka kauniin ihon tuote todella jättää.

KAUNIS MEIKITÖN IHO ♡ Asiaa Ihonhoidosta | Nella Törnroos

Koko sarjan ehdoton suosikkini on Perfect Skin -silmänympärysvoide, joka vähentää välittömästi tummia silmänympäryksiä sekä turvotusta. Sen sisältämä valohohdepigmentti antaa kevyen valokynäefektin myöskin. Monena aamuna en ole käyttänyt muuta kuin vain tätä tuotetta peittämään pahimmat väsymyksen merkit. Tuote on todella kevyt ja imeytyy iholle hyvin peittäen huonosti nukutut yöt.

KAUNIS MEIKITÖN IHO ♡ Asiaa Ihonhoidosta | Nella Törnroos

Lopuksi haluan vielä kertoa teille Nivean käynnissä olevasta keräilykampanjasta, jonka aikana viiden Nivea -tuotteen ostaja saa valita kaupan päälle yhden tuotteen Nivean suosituimpien tuotteiden valikoimasta. Keräilykampanjassa ovat mukana kaikki Nivean tutteet, eli voit ostaa samalla uudet ihonpuhdistus ja -hoitotuotteet sekä esimerkiksi aurinkorasvaa koko perheelle. Keräilyyn on aikaa 15.3. saakka. Lisää kampanjasta löytyy tämän linkin takaa: www.niveakisa.fi

KAUNIS MEIKITÖN IHO ♡ Asiaa Ihonhoidosta | Nella Törnroos

Alla olevalla videolla näytän kasvojenpuhdistuksen käyttäen Nivean Refreshing Cleansing Milk -puhdistusemulsiota sekä Refreshing Toner -kasvovettä. Puhdistuksen lisäksi näette, kuinka Cellular Perfect Skin -sarjan tuotteet todella tasoittavat, heleyttävät ja kaunistavat ihoa, ilman MEIKKIÄ! :)

Toivottavasti tykkäätte videosta ja jos tulee mitään kysymyksiä mieleen ihonhoidosta, -puhdistuksesta tai Nivean tuotteista, yritän parhaani mukaan vastailla niihin! :)

 

YouTube Preview Image

Piilota juttu
Pyysin vähän aikaa sitten teitä Snapchatissa lähettämään mulle kysymyksiä tulevaa Snapchat Q&A videota varten. Nyt ollaan vastattu niihin kysymyksiin yhdessä Naneten kanssa!
Lue koko juttu

SNAPCHAT Q&A ♡ With Nana | Nella Törnroos

Heippa! <3

Pyysin vähän aikaa sitten teitä Snapchatissa lähettämään mulle kysymyksiä tulevaa Snapchat Q&A videota varten, jonka aioin kuvata Nanan kanssa. Kysymyksiä tuli ihan hurjan paljon ja videomateriaalin läpikäymisessä ja sen editoimisessa meni hetki. Oli tosi vaikeaa valita, mitkä kysymyksistä jättää videolla ja mitä leikkaa pois. Mutta osa oli leikattava, sillä muuten video olisi ollut yli 1.5h pitkä :D

Mutta tässä vihdoin nyt valmis video! Toivottavasti tykkäätte videosta ja opitte jotain uutta minusta ja tyttärestäni Nanasta! :)

// Hi guys! <3

I asked you a while ago on Snapchat to send me some questions for a Snapchat Q&A that me and my daughter Nana are going to film together. I got a loooot of questions and it took me a while to edit the video since I didn’t know what questions I could cut out because I literally couldn’t leave them all in. Would have been 1.5 hour video :D

But here’s the final video, I hope you guys like it and find it entertaining and maybe learn something new about me and my daughter as well! :) // 

YouTube Preview Image

Piilota juttu
Lue koko juttu

HIUKSET ♡ YSTÄVÄNPÄIVÄ - Half Up Dutch Braids | Nella Törnroos

Heipparallaa, huomenna on Ystävänpäivä ja halusin jakaa tänään teidän kanssa tutoriaalin tähän kampaukseen, joka sopii mun mielestä moneen erilaiseen tilaisuuteen, mutta erityisen hyvin huomisille treffeille oli ne sitten ystävien tai kumppanin kanssa.

Jos päädyt kokeilemaan tätä kampausta huomenna tai mikä tahansa muu päivä, jaa siitä kuva Instagramiin ja taggaa minut @nellatornroos, jotta voin nähdä sen. Musta on ihanaa nähdä kuvia teidän kampauksista, jotka on saaneet inspiraation jostain mun videosta! :)

Yritän vielä saada meikkitutoriaalin Vanhojen tansseja varten valmiiksi tässä alkuviikosta, mutta valitettavasti Vanhojen Tanssi -kampaustutoriaali osoittautuikin täysin käyttökelvottomaksi, sillä mikrofoni ei ollut jostain syystä äänittänyt puhettani ollenkaan. :/ Jos hyvin käy, ehdin vielä kuvata uuden kampausvideon ja julkaista sen ennen Vanhojen Tansseja. Sormet ristissä!

Siinä taitaa olla kaikki tällä kertaa! Toivottavasti tykkäät videosta ja toivon, että huomenna kaikilla on hyvä päivä rakkaimpiensa kanssa! <3

HIUKSET ♡ YSTÄVÄNPÄIVÄ - Half Up Dutch Braids | Nella Törnroos

// Hi guys! Tomorrow is Valentine’s Day I wanted to share this tutorial on this hairstyle which I think is perfect for any occasion but especially for your date whether it’s with your friends or with your boy/girlfriend.

I’ll try to get my prom makeup tutorial up in a couple of days but unfortunately the hairtutorial that I filmed for prom, turned out to be not usable because of my stupid microphone which ended up not recording my voice at all. If I’m lucky, I’ll be able to film and publish a new hairtutorial before prom. Fingers crossed! 

If you recreate this hairstyle for Valentine’s or for any other day, please share a picture of it on your Instagram and tag me @nellatornroos in it, so that I can see them. I love seeing your pictures of hairstyles that are inspired by my videos! :)

Not much else to say but I hope you enjoy the video and I wish you have a very good Valentine’s Day! <3//

YouTube Preview Image

Piilota juttu