Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Videos

YouTube Preview Image

 Heippa ja kivaa lauantaita! Mä kuvasin teille torstaina päivä mun kanssani videon. Oon nähnyt tällaisia jotka on toteutettu niin että näytän jokaiselta tunnilta mitä oon tekemässä juuri silloin. Kertokaa ihmeessä mitä piditte tästä! Musta oli ainakin super hauska toteuttaa tätä. Ja voitte taas tietenkin laittaa toiveita seuraavan videon suhteen tulemaan :) Kivaa viikonloppua!

Hi and I hope you’re having a great Saturday! I filmed a day with me vlog on Thursday. I’ve seen these videos where you show every hour what you are doing, so I decided to do it like that too. So tell me what you guys thought! At least it was super fun for me to do this. And of course you can again tell me if you have some wishes for the next video :) Have a nice weekend!

YouTube Preview Image

Yritin tosiaan saada dronen lentämään eilen ensimmäistä kertaa, ja se ei sujunut ihan yhtä mutkattomasti mitä olin odottanut. En yhtään tiennyt että koko laitteen käyntiin saaminen on jo itsessään noin iso prosessi. Kaikki laitteet täytyi ladata, kasata dronea, ladata appi, tehdä päivityksiä, saada itse drone ja ohjain toimimaan keskenään, kalibroida komppassia.. Ja mitä vielä, siltikään en saanut koko dronea ilmaan. Ajattelin tänään illalla ottaa huomenna uuden yrityksen, koska eilen sähelsin tuon kanssa tosiaan ihan koko päivän niin tänään ehkä vaan yritän katsoa ohjevideoita. Huomenna sitten yrittää uudestaan, kun mulla on enemmän tietoa.

Nyt me ollaan juuri lähdössä isoon ruokakauppaan tekemään kunnon ruokaostokset. Tarvitaan tänne ihan kaikkea pesuaineista, ruokiin sekä mausteisiin. Sen lisäksi ajattelin että tänään on ehkä korkea aika purkaa matkalaukku kunnolla kaappeihin, asettua siis kodiksi toisin sanoen.

Huomenna ajattelin kuvata videon, jossa kuvaan koko päivän pätkän jokaiselta tunnilta. Aamusta iltaan! Mitä sanotte, kuulostaisko kivalta idealta? Ja jos teillä on jotain toiveita niin laittakaa tulemaan. Muistakaa myös käydä jättämässä mulle kysymyksiä tähän postaukseen niin vastaan teille niihin loppuviikosta täällä blogissa.

So I tried to have a first flight with my drone yesterday, and that didn’t go as I had planned. I had no idea that it is so much work just to get everything going. I had to charge all machines, put together the drone, download and app and do many updates on it, get the aircraft and the remote controller to sync, calibrate the compass.. And still I wasn’t able to get the drone in the air. I thought to have a new try tomorrow, because yesterday I really spent the whole day with it, so today I just watch some tutorials and then I’ll try it again when more knowledge.

Now we are about to go to a hypermarket to do some grocery shopping. We need everything here from detergent to food to spices. I also thought it would be about time to unpack my luggage and make it feel like home in here. Settle in. 

Tomorrow I’ll film a every hour of my day video. I’ll film clips from morning till evening! How does that sound? And if you have any wishes, what would you like to see on my channel just let me know. If you have some questions, feel free to ask them on this post and I’ll answer all questions at the end of the week here on my blog. 

YouTube Preview Image

Viikonloppu on sujunut täällä vähän hiljaisissa tunnelmissa. Perjantaina koko viikonlopun suunnitelmat sai ihan uuden käänteen, kun olin juuri tekemässä kotoa lähtöä keskustaan ja kynsihuoltoon, kun Daniel laittaa viestin “PYSY KOTONA!!!!”. Ihmettelin, että mistä on oikein kyse ja soitin Danielille perään, että mitä oikein tapahtuu. Hän kertoi rekan ajaneen Åhlensin tavarataloon, ja että älä nyt ainakaan lähde keskustaan, odota kotona. Avasin uutiset netistä, ja samalla soitan heti ensimmäisenä vanhemmilleni, siskolleni ja isovanhemmille, että mä ja Daniel ollaan turvassa, meillä ei ole hätää. Puhelimeni alkaa piipata, kun kaverit laittavat viestejä varmistaen että onhan kaikki kunnossa. Kaikki olivat järkyttyneitä, paniikissa siitä, mitä oikein tapahtuu. Tilanne oli jotenkin aivan käsittämätön. Tiedän että tällaisia sattuu jatkuvasti ympäri maailmaa, mutta on aivan käsittämätön fiilis, kun tällainen tapahtuu niin lähellä. Kaupungissa jossa itse asut, paikassa jossa kävelet lähes päivittäin.

Ei mennyt kauaa, kun poliisi tiedotti ihmisiä poistumaan keskustan alueelta ja pysymään kotona. Oli tapahtunut terroristi-isku ja vielä ei tiedetty onko uhka vielä ohi. Metroliikenne suljettiin, päärautieasema evakuoitiin, keskustan liikkeet ja kauppakeskukset menivät kiinni, samoin kuin Mall Of Scandinavia. Tilanne oli aivan käsittämätön. Istuin myöhään iltaan asti kotona, sillä Daniel oli tosiaan toisella puolella kaupunkia kaverinsa luona tilanteen sattuessa ja meni iltaan asti, että hän yksinkertaisesti edes pääsi kotiin. Oli mieletöntä miten Tukholmalaiset auttoivat toisiaan, saattoivat tuntemattomia kotiin, avasivat kotejaan heille joilla ei ollut mahdollista päästä kotiin.. Viikonloppu meni heitä muistellessa, jotka eivät ikinä kotiin päässet.

Mun oli tosiaan tarkoitus julkaista tämä video jonka kuvasin perjantaina jo lauantaina teille, mutta ei tuntunut jotenkin oikealta. En rehellisesti oo ollut edes koneella viikonloppuna. Ja kiitos kaikille teille, jotka olette myös lähettäneet viestejä <3 Olette ihania!

Viime viikolla tosiaan julkaisin postauksen, jossa kerron faktoja musta ja siitä, että oon viimeisen vuoden aikana oppinut puolustamaan itseäni paremmin. Moni teistä oli kiinnostunut tästä aiheesta, ja siksi kuvasin teille näin ihan Suomeksi vain tänne blogiin videon, jossa puhun enemmän kyseisestä aiheesta. Ja annan jotain vinkkejä, jotka ovat itselläni toimineet. Kivaa alkanutta viikkoa teille!

YouTube Preview Image

 Jos ette vielä oo ehtineet näkemään mun uusinta videota niin tässä olisi. Kuvasin tosiaan mitä löytyy mun laukustani videon. Muistatteko kun aikoinaan blogeissa oli näitä postauksia kuvina? Mä nimittäin muistan niin elävästi kun kuvailin ja kirjoittelin sellaista postausta vuosia sitten.. Good old times!

Ja hei, näkyykö teille video saman levyisenä kuin kuvat mun blogissa? Onko siis vaan mulla joku ongelma selaimen kanssa, sillä mulle tuo video näkyy ihan minikokoisena, kun tässä safarilla katson. Jos jaksatte auttaa niin tästä on iso apu mulle. Kiitos jo etukäteen! Kivaa keskiviikko iltaa teille :)

Here is my latest youtube video if you haven’t seen it yet. It’s a watch in my bad video. Do you guys remember when years ago bloggers, including myself, just to do this kind of posts to blogs with pictures? Because I remember that so clearly. Good old times!

And hey, do you see the video normal sized? I mean is it the same size as my pictures? I don’t know if it’s just me who has this problem, since for me the video looks just tiny when I preview it with safari. Your answers and helps means a lot to me. Thank you already in forehand! Have a great Wednesday evening :) 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä