Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Traveling

Heippa! Miten teidän viikonloppu on sujunut? Me ei olla tehty paljoakaan mitään erikoista, sillä viimeiset kaksi päivää täällä satoi aivan kaatamalla. Täysin taukoamatta… Ollaan siis hengailtu vaan ja syöty hyvin. Tänään oli ihana herätä parin päivän sateen jälkeen auringon paisteeseen. Ja nyt koko tulevalle viikolle on luvattu onneksi hyvää säätä. Mäkin pääsen vihdoin ehkä altaan reunalle makoilemaan. Seuraavaksi mä alan kuvaamaan teille uutta videota, joka tulee heti alkuviikosta ulos. Saa nähdä miten kauan mulla tuossa menee, mutta tavoitteena olisi lähteä vanhempieni hotelille lounaalle. Ajattelin myös nyt tänään illalla saada teille kysymyspostauksen kasaan, eli nyt tänään ehditte vielä käydä jättämässä kysymyksiä tähän postaukseen.

PS. Unohdin melkein toivottaa teille kivaa vappua, eli viettäkää siis oikein ihana vappu <3

Hi! How has your weekend been? We haven’t really done much since it has rained two days non stop. So we’ve just been hanging and eating good food. Today it felt extra nice to wake up to the sun shine after the rainy days. And I think the weather should stay good from now on. Maybe it’s time I’ll also go and lay by the pool. Next I have to shoot a video, that will come out in the beginning of the week. Will see how long that will take, but I’m trying to make it so I can go and have lunch at my parents hotel. I also thought to answer to your question today in the evening. So if you have some question feel free to ask them here

Hei miulla on menny aivan ohi, onko Daniel reissussa mukana? Vai oletko vain oman perheesi kanssa?

Vastaus: Mä koen että Daniel on osa perhettä, siksi taisin sanoa vaan että lähdetään perheen kanssa. Mutta hän on tosiaan mukana täällä! :)

Kauanko olet marbellassa?

Vastaus: Kuukauden.

Missä asutte sielä?

Vastaus: Ollaan vuokrattu asunto täältä koko ajaksi.

Miten vuokrasitte sen?

Vastaus: Vuokrattiin HomeAway sivuston kautta.

Onko miten hintava?  (Itseä kiinnostaisi kans sikana matkustaa sinne:) )

Vastaus: Mikä nyt on hintava kenellekin. Jos tarkat hinnat kiinnostaa, ja oot omaa reissua suunnittelemassa niin kannattaa vaikka selailla juuri tuota HomeAway sivustoa. Hinnat vaihtelee alueittain, haluatko asunnon vai talon yms.

Yövyttekö yleensä hotellissa vai vuokraatteko asunnon lomanne ajaksi?

Vastaus: Yövytään aina hotellissa, mutta nyt ollaan vuokrattu asunto kun ollaan pidemmän aikaa ja meitä on isompi porukka. Ei olisi mitään järkeä asua kolmessa huoneessa hotellissa kuukauden ajan.

Mistä kaikkialta kannattaa etsiä vuokra-asuntoa loman ajaksi? Luotettavia sivustoja?

Vastaus: HomeAway on musta hyvä, mutta tietenkin kaikilla sivuilla pitää olla tarkkana ennen kun mitään maksaa. Ja sitten on tietenkin Airbnb, josta löytyy myös paljon, mutta sama sielläkin. Ikinä ei oo pienestä taustatutkimuksesta haittaa. Näin voit ainakin yrittää välttyä mahdollisilta ylläreiltä. Voit myös googlettaa alueen jolle oot matkustamassa ja laittaa perään tyyliin rent apartment/house ja sieltä yleensä löytyy myös yrityksiä, jotka vuokraavat kohteita. He voivat myös auttaa etsimään oikeaa kohdetta sun tarpeille, järjestää kyydityksiä kentältä ja auttaa muissa kysymyksissä.

Onko sinulla kokemusta millaista on matkustaa ilman luottokorttia? Onko vaikeaa esimerkiksi varata ja saada hotellia?

Vastaus: Ei itse asiassa oo paljoa kokemusta, mutta kyllä kuitenkin depit -kortilla pitäisi pärjätä. On mullakin ollut tilanteita joissa oon ollut hotellissa, ja mulla ei oo ollut muuta kuin electron kortti mukana. Tällöin yleensä hotelli on ottanut jonkun summan mun kortila varaukseen “varuiksi” yöpymiseni ajaksi, ja lähdön yhteydessä summa vapautetaan. Jos sua huolestuttaa hotellin puolesta niin soita vaikka sinne etukäteen ja kysy mikä on heidän käytäntönsä. Näin ei tuu mitään yllätyksiä kun saavut sinne.

Oletko huomannut että kummasta tuk/hki on nopeampi/edullisempi lentää prahaan?

Vastaus: Musta molemmista löytyy hyvin edullisia lippuja, kun varaa ajoissa ja jos pystyy joustamaan päivissä. En oo nyt 1,5 vuoteen Helsingistä Prahaan ostanut lippuja niin en uskalla alkaa mitää hinta-arvioita heittämään, kun varmaan tässä ajassa nuo hinnat on ehtineet jonkin verran muuttumaan. Tukholmasta on kuitenkin parikymmentä minuuttia lyhyempi lento.

Kivaa torstaita teille!

Jumpsuit MissGuided (gifted)

Nyt on ensimmäinen päivä Marbellassa takana! Meidän asunto täällä on aivan ihana, ja nämä kuvat on itse asiassa otettu meidän parvekkeelta vähän ennen auringon laskua. Lupaan näyttää teille vähän lisää asuntoa ja muutenkin kuvia täältä heti tämän viikon aikana. Tänään päivä on mennyt pienessä väsymyksessä, koska aamun aikainen lähtö painoi vähän niskassa. Ajateltiinkin jo kohta painua nukkumaan niin päästää huomenna aloittamaan uusi päivä vähän enemmällä energialla. Odotan myös niin paljon että pääsen vihdoin kuvaamaan jotain videotakin teille. Oon ollut nyt vähän huono vloggaaja, mutta niin kuin tekin totesitte että parempi tehdä videoita silloin kun niissä jokinlainen teema. Ehkä huomenna olisi siis aika laittaa kamera pyörimään koko päiväksi, ja laittaa mun uusi dronekin ensimmäiselle lennolle.

Ja hei jos teillä on jotain vinkkejä Marbellaan niin laittakaa ihmeessä tulemaan. Hyvää yötä ja huomiseen!

First day in Marbella is behind! Our apartment here is so nice, I actually took these pictures on our balcony right before the sunset. I promise to show you more of the apartment and of course picture from here during this week. Today we’ve been kind of tired the whole day since we had to wake up so early. We actually thought to go to bed now so we have more energy tomorrow. I also wait so much that I can do some videos again. I’ve been a bad vlogger, but also as you guys said it’s nice when the videos have some sort of theme. So maybe tomorrow it would be time to put the camera rolling! And have firs flight with my new drone. 

And hey, if you have some tips to Marbella please share them in the comment box. Good night and we’ll talk tomorrow!

 Okei ehkä arvaattekin jo kuvista, että ollaan lähdössä reissuun?

Eikä nimittäin ihan tavalliselle reissulle, vaan tällä kertaa mennään kuukaudeksi Marbellaan! Kerroinkin teille jo aikaisemmin, että Floridan reissu jouduttiin laittamaan jäihin tämän vuoden osalta.. Siitä lähtien ollaankin mietitty että mitäs nyt, mihin sitä pitäisi lähteä? Päädyttiin lopulta lähtemään koko perheen voimin viettämään kevättä Espanjaan. Ei yhtään huono vaihtoehto musta? Tai oikeastaan oon ihan älyttömän innoissani. Mehän oltiin Danielin kanssa viime kesänä muutama päivä Marbellassa, ja tykättiin kovasti, joten kiva päästä sinne nyt vähän pidemmäksi aikaa.

Pian siis blogi ja mun youtube kanava täytyy kaikista kesäisistä jutuista. Ihanaa!

Okay maybe you already guessed from the pictures that we are taking a trip? 

And it’s not any trip since this time we are going to Marbella for a month! I already told you that we had to move the Florida trip for an other time.. Since that we’ve been thinking what we should do, where should we travel then? In the end we decided to head to Marbella with the whole family to enjoy the spring. Not a bad choice if you ask from me? Or actually I’m super excited. Last year me and Daniel were there for a few days and we liked it a lot. So I’m happy to go and spend some more time there. 

So soon my blog and my youtube channel will be filled with summer stuff. So great!

Tilaa Elle

Seuraa Elleä