Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Outfits

Postauksen linkit mainoslinkkejä / Links adlinks

Jacket here / Pants here / Shoes here 

Jacket here / Shirts here / Skirt here / Heels here

 Jacket here / Shirt here / Pants here / Boots here

Shirt here / Jeans here / Heels here

 Laitetaan pitkästä aikaa “Steal my style” -postausta kehiin. Ehkä löysitte näistä jotain ideoita omaan kevät pukeutumiseen?

Ja kiitos erikseen kaikista kommenteista joita ootte laittaneet mulle. Mahtava että teitä on niin paljon, jotka innoissaan tukevat mun uutta haastettani. On niin mieletöntä miten upeita ihmisiä mulla on lukijoina täällä blogissa. Nyt kuitenkin mä siirryn viikonlopun viettoon, ja heitän koneen nurkkaan tämän päivän osalta. Aurinko nimittäin paistaa siniseltä taivaalta ja lämpöasteetkin on reilusti plussan puolella. Ajateltiin siksi lähteä Danielin kanssa johonkin terassille lounaalle. Täydellinen tapa aloittaa viikonloppu ja vuoden ensimmäinen lounas ulkona. Onko teillä jo jotain suunnitelmia viikonlopulle? Me kuullaan taas pian ja siihen asti oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

Haven’t done a “Steal my style” post in a while so here we go. Maybe you found some inspirations in your spring wardrobes from these?

Now I will put the computer aside and start my weekend. I will head to lunch with Daniel. It will be the first time this year, having lunch outside on a terrace in Sweden. It’s a blue sky and pretty warm, so not a bad way to kick off the weekend. Do you guys have some plans yet? We will talk soon again, but until that have a great weekend everyone!

Kylläpäs sain pienen hullunmyllyn aikaiseksi sillä, että päätin ottaa uudeen haasteen ja alkaa tekemään videoni englanniksi. Kommenteissa on tullut kaikkea tsempeistä ilmoituksiin että videoideni katsominen loppui tähän. Tuntuu että moni tästä jopa ihan kunnolla ärsyyntyi. Isoimpana ongelma on ilmeisesti mun kielitaitoni, lausuminen ja se etten oo tarpeeksi luonnollinen – tai edes yhtä luonnollinen mitä oon omalla äidinkielelläni. Kelataanpas nyt neljä vuotta ajassa taaksepäin! Silloin tein ensimmäiset videoni ihan Suomeksi, ja ne olivat kaikkea muuta kuin luonnollisia. Ja silloin te jaksoitte siitä sanoa! Jatkoin kuitenkin videoiden tekemistä epäsäännöllisen säännöllisesti ja nykyään osaan olla tosi luonnollisesti puhuessani kameralle Suomeksi. On siis kohtuutonta edes odottaa, että videot toisella kielellä sujuisi kuin taikaiskusta. Tietenkin munkin täytyy totutella siihen että teen videoita englanniks. Mutta eipä mulla aikaisemminkaan oo elämässä ollut tapana iskeä pillejä pussiin, jos ei heti suju yhtä hyvin kuin toivoisin.

Miksi mä oikein halusin vaihtaa kieltä? Siksi, että mä haluan ottaa uuden haasteen ja kokeilla jotain uutta. Astua pois omalta mukavuusalueeltani! Jos haluaa elämässä jotain uutta, niin silloin on myös tehtävä jotain uutta. Tietenkin elämässä voi aina tehdä sitä tuttua ja turvallista, joka mun tapauksessa olisi nyt vaan videoiden tekemisen suomeksi, kun mulla jo tämä tuttu oma lukijakunta siellä Suomessa on. Mä en kuitenkaan oo sellainen ihminen. Mä haluan haastaa itseäni, ryhtyä tekemään omaa juttuani myös youtubessa, eri kielellä, etsiä sen oman yleisöni myös siellä. Ja mulle tämä haaste on nyt kasvattaa youtube kanavaa, jota voivat ihmiset seurata muualtakin Suomesta.

 Tietenkin musta tuntuu ikävältä kuulla ettei kaikki lukijani, joille tätä blogia oon pitänyt viimeiset viisi vuotta halua tukea mua uudessa aluevaloituksessa. Jokaisen oma päätöshän se on jos haluatte myös seurata, tukea videoitani, ja toivon että tiedätte miten paljon teidän tukenne merkitsee mulle. Ilman teitä en olisi edes tässä nyt, tekemässä tätä blogia teille työkseni.

Mitä videoihin tulee niin ne ovat tässä vaiheessa mulle vielä pelkkä harrastus. En oo edes laittanut yhtäkään mainosta videoihini, eikä kukaan maksa mulle niiden tuottamisesta yhtään mitään. Tilanne on siis vähin eri kuin blogin kanssa, tai oikeastaan todella eri. Siksi koen, että mulla ei youtubessa ole mitään menetettävää kokeilla siipiäni. Jos oon jotain oppinut niin aina kannattaa kuunnella itseään ja tehdä miten itse parhaaksi kokee. Jos olisin silloin blogin alkuaikoina kuunnellut muita niin olisin lopettanut koko homman ennen kuin ehdin aloittaa. Mulla olisi jäänyt niin monta upeaa kokemusta kokematta, ja en olisi päässyt tutustumaan niin moneen ihmiseen joihin oon tässä matkan varrella tutustunut. Hitto vie, en varmasti edes nyt asuisi Tukholmassa. Siksi mun on pakko kuunnella itseäni, kokeiltava jotain uutta ja te voitte päättää haluatteko tukea mua katsomalla videoitani, vai ette. Ymmärrän senkin että voi olla hankala kuunnella toisella kielellä, uskokaa tiedän niin hyvin. Millaista luulitte että mulla oli kun muutin Ruotsiin ja mun kielitaitoni oli vielä surkeampi mitä mun englantini? Kummasti sitä vaan kehittyy ja oppii, kun niin päättää. Eikä heti luovuta, jos ei heti suju.

Haluan myös sanoa kaikille, joille sanotaan, että älä tee näin ja noin. Parempi olisi niin ja näin. Älkää välittäkö, vaan kuunnelkaa itseänne ja tehkää niin kuin juuri parhaaksi itse näette! Vaikka se olisikin vähän pelottavaa, tai vaikka joutuisitte aloittamaan ihan tyhjästä. Välillä on hyvä haastaa vähän itseään ja tosiaan astua pois sieltä omalta mukavuusalueelta. Mun mielestäni Casey Neistatin tekemä video otsikolla “Do what you can’t” on mieletön ja todella motivoiva, suosittelen että katsotte tästä. Ei siis muuta kuin kiitos teille kaikille jotka tässä mua tuette! Ja jos ei englanninkieliset videot nappaa niin toivottavasti silti näen teitä täällä blogin puolella.

Kuvat Linda Juhola

Shirt H&M – similar here / Jeans Zara – similar here / Heels Louboutin / Bag Gucci – adlinks / linkit mainoslinkkeä

Kaivoin mun mom -farkut kaapista esiin ennen kun lähdin Prahaan. Ostin nuo talvella Zarasta, mutta en oo päässyt niitä paljoa vielä käyttämään. Nyt kun kevät on todella tehnyt tuloaan niin näilläkin housuilla tarkenee. Oon todella tykästynyt taas farkkuun, sekä vähän revittyihin housuihin. Jotta asu ei olisi niin arkinen niin vedin jalkaan korkkarit, ja musta tämä oli todella toimiva lookki! Täydellinen keväiseen tai kesäiseen päivään.

Nyt ollaan tosiaan takaisin Tukholmassa. Lennettiin eilen Berliinin kautta kotiin. Varattiin lennot taas niin viime tipassa, että välilasku Berliinin kautta osoittautui fiksuimmaksi ratkaisuksi. Puolen tunnin vaihto meni hyvin, toisin kuin meidän lento Berliiniin. Tai lennossa ei nyt ollut mitään vikaa, mutta matka taittui pienellä propellikoneella aivan järkyttävä turbulenssissa. En muista milloin olisin todella ollut noin peloissani. Erityisesti laskeutuminen oli todella epämiellyttävä, kone heitteli niin paljon joka suuntaan, että jouduin jopa kaivamaan oksennuspussin varuiksi esille. Nyt on taas ihana olla kotona!

Mä oon koko eilisen illan editoinut teille videota viimeisiltä päivältä Prahasta. Joka päivä vlogin julkaiseminen osoittautui todella huonoksi ideaksi, mulla ei vaan yksinkertaisesti aika riittänyt kaikkeen. Oonkin päättänyt, että jatkossa niputan aina enemmän päiviä yhteen vlogiin. Ainakin siihen asti kunnes ehkä joku päivä saan jonkun avuksi editoimaan noita ;) Haha no ei, mutta toivottavasti ymmärrätte tämän!

I packed with me my mom jeans before I left to Prague. I bought those last winter from Zara, but I just haven’t used them much. But now since spring is here you can wear those jeans without  freezing. I’ve lately really fallen in love with denim, jeans and especially cut out jeans. I put heels on with the jeans so the look wouldn’t be too casual, and I think it was a such a good look. Perfect for spring or summer days. 

Now we are finally back in Stockholm. We flew home yesterday, and we had a stopover in Berlin. It was the smartest choice to fly through Berlin since we booked the tickets so last minute, as usual. It was actually super easy and good change since we had only 30 minutes there, other like our flight to Berlin. Or there was nothing wrong with the flights, but we flew with a super small propel plain and the turbulence was horrific. I don’t remember last time I was that scared. Especially the whole landing was terrible, the plane was “jumping” so much that I almost needed to pull out the puking bag, for first time ever. Now it’s so nice to be home again! 

The whole last night I was editing the vlog from our last days in Prague. Publishing a vlog everyday turned out to be such a bad idea, I simply ran out of hours in a day. I’ve decided to put more days to a one vlog from now on. At least until I have someone editing the vlogs for me ;) Haha just kidding, but I hope you guys understand! 

Jacket Zara / Shirt Zara / Skirt H&M / Bag Gucci / Shoes Christian Louboutin / Sunglasses Celine

Mun piti tulla päivittämään teille jo aamusta uutta postausta, mutta mulle iski aivan järkyttävä migreeni. Siksi oon ollut ihan mia kaikissa sosiaalissa medioissa koko päivän. Makasin sängyssä neljään asti päivällä, jolloin mun oloni alkoi vihdoin helpottaa. En tiedä miksi mulla on ollut nyt viime aikoina tavallista enemmän migreeniä. Tai pitkään aikaan mulla ei ollut kertaakaan, ja nyt kuukauden sisällä tämä oli toinen kerta. Lisäksi mulla noi on aina vielä niin pahoja että mua särkee silmiinkin niin että joudun olemaan ihan pimeässä, oksennan yms. Tuliko liikaa infoa?

Joka tapauksessa ihana olla taas elävien kirjoissa. Mä painan pääni ihan kohta tyynyyn, ja toivon että huomenna mulla on freesi olo aamusta.

Niin ja hei eikö oo kivat uudet korkkarit?

I was supposed to come and do this post in the morning, but I got so horrible migraine. That’s why I’ve been so mia the whole day on my social medias. I laid in bed till four in the day, which was when I finally started to feel better. I don’t know why I’ve been having more migraine now again. For a long time I didn’t get it once, an now I’ve have had two migraines within a month. And when I get it is always so horrible, even my eyes heart so that I have to lay in dark, I puke etc. Was that too much information?

Anyways feels good to be almost normal again. I will hit the bed now and wish I wake up fresh tomorrow. 

And hey, pretty nice new heels right?

Tilaa Elle

Seuraa Elleä