Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Beauty

Varhaisin meikkimuistosi?

– Tämä nyt ei ehkä ole varhaisin, mutta muistan niin elävästi kun oon alkanut joskus 5-6 luokalla “meikkamaan”, eli tosin sanoen käytiin ostamassa Maybellinen dream matte mousse -meikkivoidetta ja vielä vaaleimmassa sävyssä joka myynnissä oli. Tuota sitten käytin koko kasvoille, jep myös huuliin. Näytin varmaan ihan haamulta, lukuunottamatta paakkuisia ripsiä joihin sudin niin paljon ripsaria kun purkista irtosi. Pakko vielä sanoa, että tuo kuiva mousse ei sopinut pintakuivalle iholleni ollenkaan.

Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta?

– Mulla on aina laukussa huulipuna jota mulla sinä päivänä sattuu olemaan huulilla sekä Max Factorin huulikiilto. Tuo huulikiilto on yksi mun suosikeista! Muita meikkejä kannan todella harvoin mukana.

Lempituoksusi?

– Ennen vaihdoin tuoksua aina sen jälkeen kun olin käyttänyt yhden hajuveden loppuun. Viime kesänä löysin Lancomen La Vie Est Belle tuoksun johon tykästyin niin paljon, että siitä on mun tullut mun vakkarini. Tuo on siis ainut tuoksu jota oon käyttänyt kohta vuoden.

Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

– Mun paras kauneusvinkkini on pitää ihosta hyvää huolta, puhdistaa kasvot huolellisesti kaikesta meikistä, kosteuttaa ihoa hyvin ja nukkua hyvin. Niin sisäisesti juomalla vettä, kuin ulkoisesti käyttämällä hyviä tuotteita, jotka sopivat juuri omalle iholle. Oon myös huomannut miten tärkeä uni on iholle, lyhyet yöunet näkyvät nopeasti myös kasvoilla. Mun iholleni tekee hyvää pitää välillä täysin meikittömiä päiviä. Antaa vaan ihon hengittää!

Uusi kosmetiikkalöytösi?

– Ostin hiljattain Anastasia Beverly Hillsin contour cream kitin, johon oon aivan täysin ihastunut. Ehdottomasti rahan arvoinen tuote!

Ikimuistoinen virheostoksesi?

– En oo tehnyt kovin montaa virheostosta, sillä yleensä mietin aina etukäteen tarkkaan mitä meikkejä tai ihonhoitotuotteita ostan. Jos nyt joku pitää sanoa niin olin pitkään halunnut kokeilla Konjac sientä, ja se ei saanut ainakaan mua vakuutetuksi. Se ei siis saanut kuin muutaman käyttökerran.

Tätä en varsinaisesti ostanut, mutta kokeilin kädelleni jenkeissä Tarten huulilakkoja. No ne jumahtivat kämmenselkääni kiinni kolmeksi päiväksi. Hanksin kättä kaikilla mahdollisilla poistoineilla, öljystä kuoriiviin tuotteisiin, mutta siinä ne pysyivät. Lopulta sain ne pois parin päivän jälkeen kun sinnikkäästi hankasin ja tietenkin ne kuluivat, mutta vähän jäi sellainen olo, että uskaltaako tätä huuliin käyttää? Tietenkin käden iho on aivan eri asia kuin huulet, mutta oli vähän liian tujua tavaraa mun makuuni. Mutta jos kaipaatte huulilakkaa, joka todella oikeasti pysyy niin suosittelen kokeilemaan Tartea!

Meikkivoiteella vai ilman?

– Meikkivoiteella. Mun iho vaan ei ole niin tasaisen värinen kuin toivoisin niin joudun turvautumaan meikkivoiteeseen. Kesäisin tai helteellä tosin suosin BB tai CC -voidetta.

Eyeliner vai kynä?

– Toivoisin niin että voisin vastata eyeliner. Oon yrittänyt harjoitella tekemään hyvät rajaukset, mutta jostain syystä en vaan onnistu. En saa vaan tasaista, siistin näköistä jälkeä aikaiseksi. Eikai auta muuta kuin harjoitella lisää! Mutta vastaan siis kynä, koska tällä hetkellä vielä se on ainut jolla onnistun.

Tuote jota ilman et tule toimeen?

– Maybellinen Fit Me -meikkivoide, joka on ollut mun luottotuotteeni viimeisen viiden tai neljän vuoden ajan. Oon niin iloinen kun oon löytänyt meikkivoiteen joka sopii iholleni niinkin täydellisesti kun tuo. Toinen on varmaan mun kulmatuotteeni, eli Nakd basic paletti ja kulmasilvellin.

Tuote jota haluaisit kokeilla?

– Oon viime aikoina lukenut paljon Too Faced:in better then sex -ripsarista. Niin moni, oma siskoni mukaanlukien, on hehkuttanut sitä niin paljon. Se on siis seuraavaksi mun ostoslistallani! Innolla odotan, että pääsen tätä kokeilemaan.

YouTube Preview Image

Tuotteet ja sävyt joita käytin videolla:

Benefit the Porefessional

Nyx CC-cream – CCCR01 Green

Maybelline Fit Me – 220

Nyx HD Studio concealer – CW 02

Anastasia Beverly Hills contour cream kit – Fair

Revolution ultra contour

Kulmat: Nakd Basics – Fair

Nyx Matte bronzer – MBB05

Anastasia Beverly Hills modern renaissance – Burnt orange

Maybelline the colossal big shot volume express

Nyx Lingerie – 06

JA IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ TEILLE KAIKILLE <3

Oon jo hetken aikaa lupaillut teille meikkivideota, joten tänään aamusta samalla kun meikkasin päätin laittaa kameran pyörimään. Tämän päivän projektina on siis editoida video, jotta saan sen teille illalla vielä ulos. Kyseessä on tämä meikki joka näkyy näissä kuvissa! Tällä videolla käytän niitä tuotteita jotka ostin Floridasta, jos ette oo nähneet kyseistä ostosten esittelyä niin voitte kurkata sen tästä.

Mulla on tälle päivälle niin iso kasa töitä videon lisäksi, ja illasta pakkaan vielä matkalaukkuni. Lennän huomenna viikoksi Prahaan! Teresa on siellä koiravahtina, joten mä meen hänen seurakseen sinne. Niin ihanaa! Eilen nimittäin Tukholmaan satoi kunnon lumet, joten kiva päästä vähän tätä säätä pakoon. Ajattelin jos vetäisin taas vlogiviikon. Mitä mieltä ootte? Joka tapauksessa, pysykää kuulolla tämän illan videota varten. Kivaa keskiviikkoa teille!

AuTiedätte että oon ollut täällä blogissa avoin siitä, että oon käynyt täyttämässä huuliani. Aihe on sellainen joka jakaa mielipiteitä molempiin suuntiin, mutta mulle on tärkeää olla teille rehellinen. Postaukseni tarkoitus ei ole kannustaa ketään täyttämään huuliaan, vaan haluan jakaa tietoa aiheesta. Ymmärrän, että tämä ei ole kaikkia varten, ja on hyvä pitää mielessä päätös on aina jokaisen henkilökohtainen asia. Teitä on kuitenkin monia joita asia kiinnostaa, joten haluan myös jakaa tietoa myös aiheesta. Näin te jotka olette ehkä kyseistä toimenpidettä harkinneet voitte tehdä informoidun päätöksen.

Mä kävin ensimmäisen kerran laittamassa huuliini täytettä vähän yli vuosi sitten eli syksyllä 2015. Ennen loppullista päätöstä tutustuin aiheeseen paljon netissä, kyselin tutuilta joille samainen toimenpide on tehty ja mulle oli todella tärkeää valita paikka, jonka tiedän varmasti olevan hyvä. Mulle jokainen täyttö on tehty Aurora Skin Clinillä, jossa olin ennen täyttöä käynyt kasvoihoidoissa, joten mulla oli todella hyvä fiilis mennä tekemään toimenpide Pialle. En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.

Mulla ei missään vaiheessa oo ollut tarkoituksena saada mitenkään älyttömän isoja huulia, koska luonnostankaan mulla ei sellaisia ole. Mun ylähuuleni erityisesti oli aikaisemmin todella olematon, joten oon lähinnä halunnut saada täytettä vähän siihen sekä pientä lisää alahuuleen.  Mulle on tärkeää, että lopputulos on pysynyt luonnollisen näköisenä!

Pyysin teitä jokin aika sitten sitten lähettämään kysymyksiä joita teillä on huulten täyttämiseen liittyen ollut. Tässä tulisi siis tietoa sekä vastauksia kysymyksiinne. Vastauksiin on vastannut myös Aurora Skin Clinicin esteettinen sairaanhoitaja Pia Airaskorpi, joka on hoitanut mun huultentäyttämiseni jokainen kerta. Näin saatte kuulla mun kokemukseni sekä ammatilaiselta tietoa siitä mitä toimenpiteessä tapahtuu.

Mistä huultentäyttämisessä on oikeastaan kyse? 

Pia Airaskorpi: “Huuliin laitetaan pienellä neulalla hyaluronia sisältävää kirkasta geeliä, jolla saadaan palautettua iän mukana hävinnyt huulten täyteläisyys, siloitettua ja kosteutettua pienet pinta rypyt, muotoiltua huulia tuomalla esiin amorinkaarta ja lisättyä volumia mikäli huulet tuntuvat olemattoman pieniltä ja punaisen huulipunan käytöstä voi vaan haaveilla”

Mitä ainetta huuliin laitetaan?

Pia Airaskorpi: “Markkinoilla alkaa olemaan jos minkälaisia aineita. Pääsääntöisesti hyaluronia sisältäviä täyteaineita voidaan pitää turvallisina.”

Kuinka kestäviä lopputulokset ovat? Kuinka usein täytettä laitetaan lisää?

Pia Airaskorpi: “Hyaluronia sisältävät turvalliset täyteaineet eivät ole niin kutsuttuja pysyviä täyteaineita. Ne häviävät aineenvaihdunnan myötä kehosta hajoten vedeksi ja sokeriksi.

Tuloksen pysyvyyteen vaikuttaa 

A. asiakkaan ominaisuudet ja elintavat; aineenvaihdunnan vilkkaus, tupakointi, alkoholin kulutus, kahvin juonti…

B. Pistotekniikka; mihin ihokerrokseen ja miten täyteaine laitetaan 

C. Täyteaineen laatu (Näissä on selvästi eroja, usein halpa aine ei pysy huulissa edes kolmea kuukautta…)

Laadukas aine, oikein laitettuna asiakkaalle jolla on normaali aineenvaihdunta voi pysyä hyvin 12-18 kk.

Mitä tiheämmin käy/joutuu käymään hoidossa ylläpitääkseen tulosta, sitä useammin joutuu kestämään hoidon aiheuttaman kivun ja toipumisen, jota väistämättä tulee. Lisäksi, nälkä kasvaa syödessä; jos jatkuvasti käy hoidossa sitä voi tulla sokeaksi huulten koolle ja pahimmassa tapauksessa jatkuva venytys huulissa, ylisuurella määrällä ainetta voi aiheuttaa kudoksen pysyvää venymistä ja arpeutumista. 

Vastuuntuntoinen terveydenhoitoalan ammattilainen osaa informoida asiakkaita näistä riskeistä ja huolehtia siitä, ettei toimenpidettä jouduta toistamaan liian usein valitsemalla laadukkaan täyteainemerkin ja kieltäytymällä lisäämästä täytettä jo sopivan kokoisiin huuliin. “

Oma kokemukseni: Mun huuliani on täytetty viimeisen 1,5 vuoden aikana kolme kertaa. Joka saattaa olla vähän tavallista enemmän, mutta kuten ehkä huomaatte niin lopputulos ei juuri mulla ole silti mitenkään älyttömän huomattava. On muutenkin yleistä, että huulia lähdetään täyttämään pikku hiljaa. Erityisesti jos lähtökohta on aika olematon, kuten mulla. Näin muutosta voidaan koko ajan hyvin kontroloida, muutos tapahtuu hiljalleen sekä tietenkin on parempi että ensin laitetaan vähän, ja jos muutaman kuukauden jälkeen tuntuu siltä, että vielä voisi vähän lisätä niin sitten lisätään. Täytettä on kuitenkin aina helpompi laittaa vähän lisää kuin alkaa poistamaan. Tällöin myös huulten kudos pääsee paremmin sopeutumaan aineeseen, ja lopputulos pysyy luonnollisena. Juuri laitoin jälkeen huulet ovat kuitenkin myös turvoksissa joten lopullista tulosta ei näe heti. Siksi siis mäkin olen käynyt laittamassa useampaan kertaan, jotta oon päässyt haluamaani lopputulokseen. On musta myös itselle mukavampi edetä hiljalleen, jolloin voi rauhassa tunnustella ja miettiä onko lopputulos nyt hyvä, vai laitetaanko vielä lisää. Suosittelen siis aloittamaan rauhassa ja etenemään pikku hiljaa. Mun huuleni ovat myös aika poimukkaat, jolloin niitä täytyy täyttääkin vähän enemmän näkyvän lopputuloksen saamiseksi.

On siis tärkeää muistaa, että jokaisen huulet ja kasvot ovat erilaiset. Siksi on tärkeää, että huulten täyttäjä on todella ammattitaitoinen ja katsoa mikä on juuri sulle sopiva määrä. Niin kuin Pia sanoi niin on on totta, että usein nälkä kasvaa syödessä. Siksi mulla on aina niin mukava olo käydä Pialla, sillä hän tietää tarkalleen mistä on lähdetty liikkeelle, paljonko on laitettu, ja ollaan yhdessä puhuttu siitä minkälainen lopputulos sopii juuri mulle.

Kuinka paljon täytettä huuliin laitetaan yleensä ensimmäisellä kerralla?

Pia Airaskorpi: “Joko 0,5ml tai 1ml riippuen toivotusta lopputuloksesta”

Oma kokemukseni: Musta tuntuu ehkä vähän turhalta kertoa erikseen paljonko mulle on laitettu, sillä se mikä toisella näyttää joltain saattaa näyttää toisella taas hyvinkin erilaiselta. Kenellekään muulle ei siis ole periaatteessa mitään hyötyä siitä tiedosta paljonko mulle on laitettu. On parempi että puhut ja katsot yhdessä ammattilaisen kanssa mikä on hyvä määrä juuri sulle, sekä puhutte yhdessä läpi sen minkälaiseen lopputulokseen toivoiset pääseväsi. Ja niin kuin vielä tuossa ylempänä sanoin niin on parempi lähteä rauhallisesti liikkeelle.

Kuinka paljon toimenpide maksaa?

Pia Airaskorpi: “Meillä 0,5ml Juvedermin täyteainetta maksaa 280€, 1ml 528€”

Sattuuko huulten täyttäminen?

Oma kokemus: Tietenkin täytyy lähteä siitä että jokaisella on erilainen kipukynnys. Mua rehellisesti jännitti  ensimmäisellä kerralla. Jännitin kuitenkin ihan turhaan, mulla ei nimittäin tuntunut oikeastaan ollenkaan. Mulla myös huulet on joka kerta puudutettu puudutusgeelillä ennen aloittamista. Muutaman pienen pistoksen tunsin, mutta siinä oikeastaan se. Jos pitäisi arvioida niin asteikolla 1-10 laittaisin kivun johonkin kolmosen ja nelosen väliin.

Kaunko mietit ennen kuin menit toimenpiteeseen?

Oma kokemus: Mä taisin miettiä jonkun vuoden, ehkä vähän alle? NIin kuin sanoin niin mulla on luonnostaan aivan olematon ylähuuli. Päätös ei ollut mitenkään vaikea mulle, ajattelin ensin että kokeilen ja katson pidänkö lopputuloksesta. Täyteaine ei kuitenkaan pysy huulissa kuin noin vuoden.. Ja mä pidin lopputuloksesta todella paljon! Kaivoin joitain mun vanhoja kuvia esiin niin voitte verrata vähän; tässätässä tai tässä kuvassa mun huulia ei ole täytetty ja tässä ja tässä taas on. En sano, että mun omissa huulissani olisi mitään vikaa. Itse vaan tykkään enemmän kun huulissa on pikkaisen enemmän muotoa. Maku asioitahan nämä on, ja musta on tärkeää että jokainen tekee juuri niin kuin itselleen parhaaksi kokee.

Ovatko huulet kauan turvoksissa täytön jälkeen? Tuleeko huulten täyttämisestä mustelmia?

Pia Airaskorpi: “Yleisesti ensisijaiseen toipumiseen menee 2-3 päivää, viikon kuluessa lopputulos on parhaimmillaan. Jos mustelmia pääsee syntymään voi toipumiseen mennä kaksi viikkoakin. Tähän vaikuttaa aikapitkälti asiakkaan mustelmataipumus, ja sitä voi olla vaikea ennustaa, joten siihen täytyy voida varautua. Mustelmia lievittämään on olemassa toki mustelmavoiteita ja ennen hoitoa on hyvä jättää kalaöljy, e-vitamiinivalmisteet, ja verta ohentavat lääkkeet väliin kuten aspiriini tai ibuprofeiini. Myös pistotekniikalla on merkitystä, joskus erittäin kokeneenkin tekijän käsissä syntyy mustelmia.” 

Oma kokemus: Mulla huulet on olleet turvoksissa saman päivän jolloin niitä on täytetty, sekä ehkä vähän vielä seuraavana päivänä. Mulla toipuminen on ollut siis ehkä tavallista nopeampaa. Nämäkin on taas niin henkilökohtaisia juttuja. Mulle ei myöskään oo syntynyt mustelmia sen kummemmin, kerran huulen yläpuolelle. Se oli kuitenkin helppo saada peitevoiteella piiloon!

Tuntuuko huulet ja kosketus niihin erilaiselta siihen verrattuna mitä ne ennen oli?

Pia Airaskorpi: “Huulet tuntuvat täyteläisiltä ja pehmeiltä ja (Hyvin laitettu ja laadukas täyteaine ei jätä jälkeensä muhkuroita tai pahkuroita tms)”

Oma kokemus: Mä en oo huomannut (eikä Daniel) että mun huulet tuntuisivat jotenkin kovin erilaisilta verrattuna entiseen. Huulet ovat vaan pikkuisen täyteläisemmät mitä ennen! Mulla ei myöskään ole mitään pahkuroita tai muutakaan vastaavaa eli jos ei tietäisi niin ei usko että mun huuliani kokeilemalla pystyisi sanomaan, että niitä on täytetty. Haha kuulostaa ehkä hassulta, mutta ymmärsitte varmasti pointin!

Mä toivon, että tämä postaus on ollut teille hyödyllinen ja informatiivinen. Aurora Skin Clinille voi varata myös konsultointi käynnin jolloin voi käydä juttelemassa vaan mahdollisista toimenpiteistä. Musta on myös tärkeä pitää juuri mielessä se, että valitsee varmasti ammatitaitoisen paikan sekä laittajan. Ei ole kiva jos lopputulos ei olekaan hyvä ja sitä joutuu sitten lähtemään korjailemaan, jolloin hintakin kasvaa, verrattuna siihen jos menee suoraan ammattitaitoiselle tekijälle. Kysykää ihmeessä jos teille jäi kysyttävää niin voin omien kokemusten perusteella auttaa parhaani mukaan!

Tilaa Elle

Seuraa Elleä