Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Olisin tosiaan myymässä yhtä Canonin objektiivia ja ajattelin että ehkä joku teistä saattaisi olla kiinnostunut tuosta. Kyseessä on EF 85 mm f/1.8 objektiivi, joka on ostettu 11/2014 Rajalan liikkeestä. Oon pitänyt linssistä hyvää huolta, joten se on todella hyvässä kunnossa. Alkuperäinen hinta on noin 480€ ja voitte laittaa mulle tarjouksia sähköpostilla tulemaan osoitteeseen nataliaoona@live.fi ! Lisää tietoa objektiivista löydätte tästä. Sekä tietenkin vastailen kaikkiin teidän kysymyksiinne parhaani mukaan!

I’m selling one of my lenses and I thought that maybe some of you might be interested on it. It’s the Canon EF 85 mm 1.8/f objective and I’ve bought it 11/2014 from Rajala Pro shop. I’ve taken a good care of the lens so it’s in really good condition. The original price is 480€. Feel free to send me an offer to my email nataliaoona@live.fi ! And if you have any questions I’ll be more than happy to help as much as I can. 

IMG_9779

Mä oon oikeastaan tuosta lähtien kuvannut kaikki asukuvani kyseisellä objektivilla viime kevääseen asti. Monet usein kyselee miten taustan saa sumeaksi kuvista niin tällä objektiivilla se onnistuu hyvin, kun aukon valitsee kuvatessa 1.8-2.0 tienoille. Linssiä on käytetty vähän reilun vuoden ajan muutaman kerran viikossa! Tässä näette vielä kuvia, jotka on tuolla objektiivilla kuvattu.

I’ve been shooting all my outfits pictures with that lens until this spring. Many of you have also asked how to get the blurry background and you can get it easily with this lens by setting the f-number at 1.8-2.0. The lens has been used for a bit over a year few times a week! Here is some picture that I’ve taken with that objective. 

758

canon

IMG_3093-1

Laita siis kommenttia tai sähköpostia tulemaan, jos kiinnostuit!

Just send me a comment or an email if you are interested!

YouTube Preview Image

Moni teistä toivoi videota ihan suomeksi joten tässä sitä tulisi. Vastailin teidän loppuihin kysymyksiin näin videon muodossa. Toivottavasti siis pidätte! Jos teillä on myös jotain toiveita seuraavia videoita varten niin laittakaa niitä ihmeessä tulemaan. Oon muutenkin miettinyt, että alkaisin tekemään videoita viikottain. Mitä pidätte ideasta? On aina niin kiva kuulla teiltä teidän ideoista ja mielipiteistä.

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Sorry guys this time the video is just in Finnish. Have a great Wednesday everyone!

lpants

lpants1

IMG_9588

lpants4

lpants5

lpants6

 Shirt, pants & shoes Zara / Bag Celine

Nahkahousut tai tekonahkahousut on yksi mun luottovaatteistani aina syksyisin ja talvisin. Nyt vielä kun säät ovat lämpimät niin housut menevät yksinkertaisen paidan kanssa ja vähän viileämmällä yläosaksi voi pukea muhkean neuleen. Varma ja toimiva yhdistelmä! Multa löytyy tällä hetkellä kaapista kahdet tekonahkapöksyt, toiset yksinkertaiset ja toiset on nuo Zaran joista löytyy erilaisia yksityiskohtia. Nyt tosin ehkä olisi aika alkaa etsimään uusia housuja, sillä ne yksinkertaiset alkavat olla vähän parhaat päivänsä nähneet.. Eipä sillä, koska oon käyttänyt niitä viimeisen kahden-kolmen vuoden aikana niin paljon! Hyviä ja istuvia tekonahka- tai miksei ihan nahkahousja on vaan niin hankala löytää..

Tältä joka tapauksessa näytti mun asuni eilen. Nyt Daniel tuli juuri kotiin aivan sushien kanssa. Tehtiin kunnon jättimäinen tilaus, sillä meillä molemmilla on tehnyt niin monta viikkoa mieli sushia. Viimeisin kerta kun oon syönyt sitä on kaksi kuukautta sitten ennen kun lähdettiin reissuun..Nyt mä siis isken niiden kimppuun. Kuullaan taas!

Leather or faux leather pants are one of my favorite pieces during the autumn and winter. Now when the weather is still warm I just like to wear a simple shirt with them and then when it start to get colder I love to pair the pants with a chunky sweater. Safe combo that always looks good! I have two different faux leather pants that I love to use. One pair is just simple black and the other pair is the Zara ones that you can see in these picture. Now I should start looking for a new pair of simple ones since the ones I have now have started to look a bit tired.. I worn theme so many times during the past two-three years so I guess it’s about time to get new ones! It’s just pretty hard to find a pair of faux leather or why not leather pants that fit perfectly..

Anyways this is how my outfit looked yesterday. Now Daniel jsut came home with sushi. We made a huge order since we both have been craiving for sushi for so many weeks. I think last time we ate it was about two months ago before we left to our trips.. So now I want to dig in to the food. We talk later!

Kaupallinen yhteistyö K-ruoan kanssa

cake

Pirkka juhlii nyt elokuussa 30-vuotissynttäreitään. Varsinkin koti-Suomessa ollessani suosin usein Pirkan tuotteita, eikä ihmekään sillä heidän valikoimastaan löytyy yli 2500 tuotetta. Aika turvallista siis sanoa, että Pirkalta löytyy oikeastaan vähän kaikkea! Synttäreiden kunniaksi K-Ruoan ruokatoimittajat Sanna ja Laura ovat laatineet synttärimenuun, josta löytyy alkupalaksi antipastosalaattia, pääruoaksi porsaanfilee sinappisella kuorrutuksella ja feta-mantelilevitteellä sekä jälkiruoaksi tietenkin kakkua, joka tällä kertaa on omena-vanilja naked cake. Ihan täydellinen menu alkavaan syksyyn! Mä päätinkin laittaa välittömistä tuon omena-vanilja kakun kokeiluun.

cake1

cake2

Onko muuten naked cake teille entuudestaan tuttu juttu? Mulle ei nimittäin ollut, joten tätä oli hauska lähteä kokeilemaan. Niin kuin kuvista huomaa, niin naked cakessa ideana on, että sivut ovat paljaana jolloin kaikki täytteet näkyvät sisältä aika houkuttelevan näköisesti. Rehellisesti sanottuna mulla ei ole muutenkaan paljon kokemusta kakkujen leipomisesta. Niillä kerroilla kun olen niitä tehnyt, olen leiponut yhdessä äidin, isoäitini tai siskoni kanssa. Tämän vuoksi mua vähän jännitti, että miten tämä tulee onnistumaan ja miltä lopputulos tulee näyttämään.

Pakko kuitenkin todesta, että kakku oli yllättävän yksinkertainen ja helppo tehdä. Pohjan leikkaaminen sujui hyvin ja mun suosikkiosuuteni oli päästä täyttämään kakkua. Mä käytin täytteitä vähän reilummalla kädellä, erityisesti vanilja-tuorejuustoa, joka on yksi meidän lempparituotteista. Voin siis sanoa, että kakku onnistui ja oon tyytyväinen lopputulokseen. Tätä on pakko kokeilla joskus uudestaan eri täytteillä. Kakuissahan on se ihanuus, että niitä voi täyttää juuri omaan makuun sopivilla tuotteilla. Tässä ohjeessa tykkäsin myös siitä, miten maut sopivat yhteen. Puolukka antoi kivaa kirpeyttä kakulle.

Omena-vanilja naked cake -reseptin löydät tästä.

cake4

Nyt kun ollaan taas kotona, niin on ihana päästä matkustelun jälkeen laittamaan ruokaa omassa keittiössä. Mulla on suunnitelmissa laittaa ensi viikonloppuna koko Pirkan synttärimenu kokeiluun, sillä ainakin mun korvaan kokonaisuus kuulosti todella herkulliselta. Mitään sen erikoisempaa juhlaa meillä ei tosin ole tiedossa, mutta välillä on kiva panostaa ja herkutella kunnolla! Miltä tuo menu teidän mielestänne kuulosti? Entä aikooko moni teistä laittaa myös naked cake -ohjeen kokeiluun?

IMG_9712

Kivoja syksyisiä herkutteluhetkiä kaikille!