Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pukeudu

Lue koko juttu

Oheisten kuvien innoittamana ajattelin, josko kokonaisen postauksen voisi kirjoittaa karuselli-metaforilla.

Alku oli lupaava… Joskus tuntuu siltä, että elämä on kuin karuselli, liikut eteenpäin pääsemättä kuitenkaan mihinkään. Ja vaikka olisi vaikeaa, alamäkeä seuraa aina ylämäki. Ympyrä sulkeutuu ja huomaat olevasi siinä mistä lähditkin.

Kuten oheisesta voi päätellä, epäonnistuin surkeasti. Mutta ensi kerralla lupaan, että pysyn hevosen selässä.

Mekko: Twinset Simona Barbieri
Aurinkolasit: Dita
Laukku: Chloe

TallennaTallenna

Piilota juttu
Lue koko juttu

Teknologia muuttaa myös muotiteollisuutta. Uusia innovaatioita tulee markkinoille nopeammalla tahdilla kuin Trumpilta twiittejä. Toivottavasti kuitenkin hiostavat, halvat ja huonolaatuiset keinokuidut ovat pian historiaa. Sitä ei ehkä tule ajatelleeksi, että esimerkiksi eläinystävällisiltä tuntuvien tekoturkiksien valmistukseen käytetään iso määrä muovia tai että farkkujen värjääminen on todella iso ongelma vesistöille.

Enkä tässä ala hurskastelemaan, sillä käytän edelleen farkkuja ja nahkatuotteita, mutta askel parempaan se on pienikin askel.

Tällä hetkellä kovin haluttu Pinatex on laadukas, luonnonmukainen ja ympäristöystävällinen materiaali. Se on tehty ananaksen lehtien kuiduista, joita saadaan ananaksen viljelyn sivutuotteena. Eli Pinatex valmistetaan raakamateriaalista, jota jäisi muuten jätteeksi joka vuosi parin suomalaisen tunturin verran.

Pelkästään uusi materiaali ei ole kuitenkaan syy ostaa. Tuotteen täytyy myös lunastaa muut lupaukset. Sen pitää näyttää ja tuntua hyvältä sekä kestää käyttöä. Ihanien Taikka ananaslaukkujen materiaali on kevyttä, miellyttävän tuntuista ja siinä on hauska tekstuuri. Hieno yksityiskohta sekin, että merkin taustalla vaikuttaa upea suomalainen nainen.

Yhtään ananasta ei ole vahingoitettu tämän jutun vuoksi.

Mekko: Ellos
Laukku: Taikka
Korvakorut: Guardian of the Baltic Sea

Piilota juttu
Lue koko juttu

Kirjoitin jokunen hetki sitten, että otin puhelimeeni applikaation, mikä mittaa kännykän parissa vietettyä aikaa. Nyt olen saanut keskiarvon omasta kulutuskäyttäytymisestäni.

Tulokset eivät ole kaunista kuultavaa. Tuijotan päivittäin kännykkäni sinistä valoa yli kolme tuntia. Toki osa siitä on työhön liittyvää, mutta valehtelisin jos väittäisin että suurin osa. Sillä ylivoimaisesti eniten aikaa käytän itseni esiintuomiseen erilaisissa medioissa. Postaamalla kuvia ja ajatuksia, jotka ehkä loppupeleissä eivät kiinnosta ketään, mutta niin on muka tehtävä kun  kaikki muutkin niin tekevät.

Toisin sanottuna hiplaan kuukaudessa luuriani noin kolme ja puoli vuorokautta. Mitä muuta sen sijaan sillä ajalla voisi tehdä? Opetella vaikka uuden kielen, lukea kirjoja tai hiplata mieluummin perhettä ja ystäviä kuin kylmää tekniikkaa (älkää rakkaat peljästykö sanamuotoa, en ole tulossa heti iholle).

Toivon että tämä tulos vaikuttaa pitkällä aikavälillä käyttäytymiseeni. Ainakin se tekee sitä nyt välittömästi. En ota luuria enää petikaveriksi iltaisin. Sillä parempiakin kavereita on.

Valitettavasti vain asioilla on tapana mennä entisiin uomiinsa kuin huomaamatta, jos ei ole tarkkana. Suosittelen silti kaikkia kokeilemaan ja selvittämään paljonko oikeasti kännykkää käyttää (tulosta ei tarvitse kertoa kenellekään). Appeja on monia, itse kokeilin sovellusta nimeltä Moment.

Huppari: Gant
Housut: COS
Lenkkarit: Superga
Laukku: Givenchy
Kaulakoru: Afva Attling

Piilota juttu
Lue koko juttu

Tämä viikko ja osa edellistäkin kuluu Italian hehkuvissa maisemissa. Siitä tulossa juttua myöhemmin, mutta allekirjoittaneen höhlimpiä matkajuttuja voi seurata “livenä” Instagram Storiesien kautta @  Piizu.

Tällä kertaa lyhyestä biisi kaunis. Nyt on vatsa täynnä Bistecca Fiorentinaa ja punaista ilojuomaa, joten hetkisen ajan olen out off office.

Takki: Other Stories
Farkut: Levis
Vyö: Hermes
Laukku: Chanel
T-paita: Alexander Wang

Kuvat: Minna Barbunakis

Piilota juttu
Tilaa Elle

Seuraa Elleä