Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK
Sain haasteeksi stailata kolme asua Marks&Spencerin valikoimasta. Punaisena lankana kaikissa asuissa toimii armyvihreä, uusi suosikkini. Sekä sukkahousut, vanha inhokkini.
Lue koko juttu

Niin kuin fiksuimmat voisivat edellisestä arvata, en lähtökohtaisesti pidä sukkahousuista.

Liian usein sukkiksia jalkaan vetäessä kynsi repäisee herkän materiaalin rikki. Ja melkeinpä aina ongelman huomaa vasta siinä vaiheessa, kun palaverissa on oma vuoro nousta ylös puhumaan ja sukkisten silmäpako on ehtinyt jo nilkasta pakaraan.

Sukkikset myös tuntuvat oudoilta, eivätkä pysy siellä missä pitäisi. Alas valahtanutta haarusta nykiessä näyttää siltä, että lääkärikäynti tulisi tarpeeseen. Lounaan jälkeen taas vyötäröstä puristaa samalla tavalla kuin olisi yrittänyt ahtautua teiniajan lempifarkkuihin. Kaikkihan me tiedämme miltä se tuntuu.

Ja illalla sukkiksia riisuessa lattialle varisee komeana pölypilvenä säärien iho. Näky, joka saa paatuneimmankin perheenäidin kakomaan ällötyksestä.

Onneksi tuotekehitystä tapahtuu myös tällä saralla.

M&S Collection 40 denier Body Sensor -sukkisten uudenlainen materiaali koostuu kahdesta kerroksesta ja se tekee istuvuudesta juuri sopivan ja joustavan. Ei julkista haarovälin koskettelua tai puristavaa tunnetta vyötäröllä.

Kyseiset sukkikset myös tasaavat kehon lämpötilaa. Ne lämmittävät kylmällä aluskerroksen tavoin ja viilentävät lämpimällä haihduttamalla kosteutta pois sisäkerroksestä ulkokerrokseen. Tälläiselle vilukissalle edellämainittu innovaatio on ihan sieltä parhaimmasta päästä.

Autograph 10 denier ladder resist -sukkahousut taas kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Materiaalissa on miljoonia pieniä mikrokuplia, jotka sisältävät aloe veraa, E-vitamiinia ja lipstikkauutetta. Kuplat imeytyvät ihoon ja pitävät huolen säärien kuivasta ihosta. Ei siis lumisadetta vaatehuoneen lattialle. Sukkisten kosteuttava vaikutus kestää noin 10 käyttökertaa ja niissä on myös uudenlainen teknologia, jonka ansiosta silmäpako ei pääse leviämään sinne pakaraan asti.

Kaiken tämän johdosta katson sukkiksia nykyään täysin uusin silmin ja vedän ne jopa jalkaani. Kuvissa Marks & Spencerin ihanien syysvaatteiden lisäksi kolmet erilaiset sukkikset, jotka muuttavat käsitykseni vanhoista inhokeista.
img_4587-2

img_4607-2

img_4606-2

img_4596-2

img_4670-2

img_4682-2

img_4673-2

img_4544-2

img_4518-2

img_4552-2

Kaikki vaatteet: Marks&Spencer (Laukku 159€, pitsihame 59,95€, takki 169€ ja t-paita 19,95€)
Kengät: omat vanhat.

*Kaupallinen yhteistyö Marks&Spencerin kanssa

Piilota juttu
Jotain tästä ajasta ja omasta puhelimenkäyttötottumuksista kertoo se, että oikean käden pikkurillissäni on rasitusvamma.
Lue koko juttu

Ja se ei valitettavasti johdu siitä, että olisin nostellut liikaa puntteja, vaan siitä, että kannattelen luuriani heiveröisen pikkurillin varassa.

Kaamean totuuden huomaa parhaiten silloin, jos joutuu hetkeksi eroon kännykästään. Tuntuu kuin jokin olennainen osa puuttuisi. Olen vasta nyt opettelemassa, että ihan joka paikkaan puhelinta ei tarvitsisi viedä. Vaikka jotain kovin koukuttavaaa kyseisessä laitteessa onkin.

Loppupeleissä ne hetket, jolloin luuria oikeasti tarvitsee ovat aika vähissä.

Ensimmäisenä se kaikista tärkein. Auton ratti. Olen syyllistynyt kyseiseen laittomuuteen liian monta kertaa. Jonkinasteisena herätyksenä voi pitää sitä kun edessä ajavan auton takapuskuri tuli nähtyä aivan liian läheltä.

Toinen itsestäänselvyys on sänky. Silti huomaan kukkuvani illasta toiseen kelmeässä sinisessä valossa. Kun Instagramista löytyi vielä yksi kiinnostava henkilö, jonka profiili on käytävä läpi. Ja ainiin, siitä tulikin mieleen se tyyppi, jolla on hauskoja twiittejä… Mitäköhän tapahtuisi jos vain laittaisi silmät kiinni. Ehkä jopa heräisi pirteänä, kuka tietää.

Kylpyhuone. Vaikka Snapchat-video kylpyammeesta kuulostaa periaatteessa hyvältä idealta, niin se ei ole sitä.

Itse olen kokemuksen kautta oppinut myös, että rappusissa tekstailu voi aiheuttaa sydämentykytyksiä. Toki se tärkein, eli kännykkä ei tipu kädestä edes siinä vaiheessa kun persus koskettaa porrasta.

Meileihin ei ole ihan pakko vastata ruokapöydässä. Ei vaikka ne olisivat kuinka tärkeitä. Varsinkaan jos saman pöydän ympärillä on koko perhe ruokailemassa.

Tämän ajan suurimmat tähtösetkin ovat tosi-TV:stä tuttuja sosiaalisen median taitureita. Heitä jotka pitävät luurin mukanaan kaikkialla. Yksi isoimmista tällä hetkellä on Gigi Hadid. Kaunotar, jonka sääret ylettyvät olkapäideni tasolle ja jonka kasvot koristavat isoimpien muotilehtien kansia.

Alla oleva rotsi on daamin uudesta yhteistyömallistosta Tommy Hilfigerin kanssa. Kannattaa käydä kurkkaamassa. Mutta ehkä vasta huomenna, sillä nyt on aika mennä sänkyyn ja laittaa kännykkä hetkeksi jäähylle.

img_4455-2-2

img_4451-2-2

img_4482-2

img_4474-2

img_4442-3

img_4493-2

img_4516-2

Takki: Tommy x Gigi
Nimikoidut kashmirhanskat: SoftGoat
Farkut ja paita: Garcia Jeans
Kengät: Acne

Piilota juttu
Lapsena sitä aina miettii, että sitten kun kasvan isoksi. Sitten teen mitä itse haluan, kun kukaan ei kerro mitä pitäisi tehdä. Sitten valvon joka ilta myöhään ja kiipeän sen korkeimman kallion päälle. Sen minne äiti ei ikinä antanut mennä.
Lue koko juttu

Tunne kaikkivoipaisuudesta. Kuvitelma, että pystyy ihan mihin vain.

Tavallaan lapset pystyvätkin melkein mihin vain. Ainakin paljon enempään kuin me aikuiset. Rakastamaan ehdoitta. Elämään hetkessä. Menemään pää kylmänä kohti seikkailuja, pelkäämättä mitä kulman takana mahtaa odottaa. Kuka meistä aikuisista voi sanoa samaa? Ehkä pitäisi yrittää oppia lapsilta, eikä vain opettaa.

Aikuisuudessa on sekin harmittava piirre, että pitäisi pystyä hyväksymään omat puutteensa. Ne, joita yrittää piilotella kaikilta. Jopa itseltään. Tajuta kuinka monessa asiassa olisi vielä kehitettävää. Enkä nyt puhu vain esimerkiksi uuden kielen oppimisesta tai isommista painoista leualle vedossa, vaan omaan persoonaan liittyvistä puutteista ja heikkouksista. Niistä, jotka ovat niitä kaikista hankalimpia hyväksyä.

Joskus niitä ei edes itse huomaa. Sillä mikä olisikaan vaikeampaa kuin tajuta olevansa jollain tapaa keskeneräinen. Silloin tarvitaan ihmisiä, jotka näkevät syvemmälle. Eivätkä vain näe, vaan uskaltavat myös kertoa mitä sieltä löytyy.

Aina voi löytää itsestään kehitettävää, muiden avulla tai ihan itse. Katso sisääsi nyt. Ei sitten kun. Vaikka siinä menevätkin silmät kieroon.

img_4287-2

img_4278-2

img_4296-2

img_4306-2

img_4316-2

img_4290-2

Takki: Oui
Hattu: Balmuir
Nahkahousut: Oui
Kengät: Acne Pistol
Neule: Zara

Piilota juttu
Vaatteita Lidlistä ja terveyskengät.
Lue koko juttu

Lause, joka lähtökohtaisesti ei kuulosta ihan omalta.

Käsi ylös kuinka moni on ostanut kauniit korkokengät, joilla käytännössä on melkein mahdotonta kävellä. Kengät, jotka kyllä näyttävät kauniilta putiikin hyllyllä, mutta joilla kävely on eräänlainen masokismin muoto.

Oma käsi nousee ensimmäisten joukossa. Olen joskus jopa ostanut aivan liian pienet kengät ja vuorannut jalat laastareilla ennen ulos lähtöä. Nykyään olen vähän pakon sanelemanakin siirtynyt entistä enemmän mataliin, ihmisystävällisimpiin versioihin.

Voi sitä riemun määrää kun kokeilin uusia jalkakirurgin suunnittelemia Sargossa-korkokenkiä. Kyseisissä korkkareissa jalan asento ja painon laskeutuminen ovat anatomisesti optimaalisia ja kenkien pohjissa iskujen vaimentamiseen on käytetty samaa materiaalia mitä NASA käyttää avaruuspuvuissaan. Kaiken tämän jälkeen voisi kuvitella, että lopputuloksena olisi terveyssandaalimaiset kammotukset, mutta ei. Kenkien ulkonäkö vetää vertoja mille tahansa designerbrändille.

Nämä kuvissa näkyvät kengät ovat merkin matalimmasta päästä. Sargossan valikoimista löytyy aivan huikeita korkokenkiä, jotka tuntuvat jalassa ihan lenkkareilta. I am in love.

Toinen asia mitä en olisi uskonut sanovani on, että nyt kannattaa mennä Lidliin vaateostoksille. Tänään on tullut myyntiin pehmeitä ja ihanan rentoja kashmirneuleita. Neuleissa käytetty karva on kaiken lisäksi mongolialaisista vapaana kulkevista vuohista kammattua.

Hintakaan ei luonnollisesti päätä huimaa, 59 euroa kashmirneuleesta on erittäin hyvä hinta. Kuulin huhun, että neuleet olisivat jo tänään liikkuneet aika hyvin myymälöistä, mutta koska sovittaminen on vielä Lidlissä hieman hankalaa, niin luultavasti niitä tulee jonkin verran palautuksina takaisin. Kannattaa käydä väijymässä.

img_4406-2

img_4371-3

img_4411-2

img_4401-2

img_4436-2

img_4397-2

Kengät: Sargossa (Dots Helsinki ja Turku)
Kashmirneule: Lidl (tästä päivästä lähtien myymälöissä ympäri Suomen)
Skin leggins: Katri Niskanen
Pitsimekko: Zara

Piilota juttu