Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK
Kulmakarvat ovat vähän kuin hameenhelmat. Niiden paksuus ja malli vaihtelee suhdanteiden mukaan.
Lue koko juttu

Jokunen vuosi sitten sitten Cara Delevingne toi meille tuuheat ja tummat kulmakarvat. Tähän muotiin itsekin valitettavasti hetkeksi hurahdin, jopa niin että näytti kuin pieni hamsteri olisi oksentanut karvapallot silmieni ylle.

Nyt onneksi vuorossa ovat selkeän muotoiset, vähän luonnollisemmat, ehkä jopa klassisemmat karvat. Niiden osilta tärkeintä on löytää omille kasvoille sopiva muoto. Ensimmäisellä kerralla kulmakarvat kannattaa käydä muotoilemassa ja värjäämässä asiaan vihkiytyneellä kosmetologilla, jonka jälkeen niiden ylläpitäminen kotikonstein on helppoa.

Kosmetiikkabrändit tuovat kilvan markkinoille omia kulmapaletteja ja kulmakarvojen huoltoon tarkoitettuja settejä, joten jokaiselle varmasti löytyy oikeat välineet.

Oma suosikkini on hieman vahamainen Armanin Eye & Brow Maestro (sävy 11, Ash blond) ja saman merkin tarpeeksi jämäkkä sivellin, jossa on toisessa päässä kulmaharja. Kulmamaestron väri on vedenkestävää ja sillä saa vaaleakulmainenkin piirrettyä karvoja sinne missä niitä pitäisi olla. Samalla värillä saa myös vedettyä hyvät silmänrajaukset ja jopa viilattua hiusten tyvikasvua, jos se on tarpeen.

Karvat harjaan lopuksi paikoilleen Anastasia Beverly Hillsin Tinted Brow geelillä, joka on sopivan jämäkkää tököttiä ja pitää karvat paikoillaan koko päivän.

Alla vinkkejä allekirjoittaneen kulmameikkiin.

IMG_3790-2_Fotor_Collage3-2

1. Lähtötilanne
2. Tee aluksi kulmakarvojen ääriviivat. Varsinkin jos omasi ovat aika vaaleat, niin tämä helpottaa hommaa kovasti. TÄssä vaiheessa on myös hyvä tarkistaa kulmien symmetrisyys.
3. Ala värittämään ääriviivojen sisään ylöspäin suuntautuvin sulkamaisin vedoin
4. Lähimpänä nenänvartta oleva reuna kannattaa jättää vähän vähemmälle värille.

IMG_3795-2_Fotor_Collage2-2

5. Harjaa väri tasaiseksi kulmaharjalla.
6. Lopuksi harjaa kulmageeliä, jotta karvat erottuvat paremmin ja pysyvät kuosissa.

IMG_3805-2

Piilota juttu
Itse käytän henkilökohtaisena pukeutumisneuvojanani Neiti Instagramia ja Rouva Pinterestiä.
Lue koko juttu

Molemmissa palveluissa on se hieno puoli, että niiden avulla voi rakentaa oman virtuaalisen vaatekaapin, josta on helppo tarvittaessa etsiä kadonnutta asuinspiraatiota. Varsinkin Pinterestissä on helppo jaotella eri kansioihin esimerkiksi arki- ja juhlavaatekaappi asuista, joiden osasia jo valmiiksi löytyy omasta kaapista.

Itselläni oli tapana tuijottaa aamuisin tyhjin silmin vaatekaappia. Sekä miettiä miten ylitsepursuavasta vaatekaapista ei löydy kerrassaan mitään päällepantavaa. Onneksi nykyään apuun rientää sähköinen hengari täynnä tuoreita ehdotuksia.

Instagramista mut löytää nimellä Piizu ja Pinterestistä Pia Dahlmanina. Jos vaikka voisin helpottaa jonkun muun aamuja.

IMG_3546-2

IMG_3565-2

IMG_3559-2

IMG_3570-2

IMG_3548-2

IMG_3566-2

Toppi: H&M
Mekko: Rodebjer
Laukku: Chanel
Kengät: Sergio Rossi
Kaulakoru: Efva Attling

Piilota juttu
Ihmisestä saa selville yllättävän paljon katsomalla hänen hakuhistoriaansa Googlessa. Väitän, että Googlen historia on monille yksityisempi kuin alusvaatelaatikko tai lääkärinlausunnot.
Lue koko juttu

Nykyaikana jaetaan kaikki. Facebook, Instagram ja Twitter pursuavat postauksia siitä mitä haluat muiden sinusta ajattelevan. Samasta syystä hakuhistoriaa ei halua näyttää kenellekään, sillä siitä selviää mitä oikeasti ajattelet.

Pystyt kertomaan aika paljon henkilöstä ja hänen elämäntilanteestaan vain parilla klikkauksella. Viimeisimpinä omasta selaimestani löytyivät “brain looking nut”, “back problems and age” sekä “Steve Jobs greatest quotes”.

Mitä se kertoo minusta. Ensimmäiseksi, että haluan syödä terveellisesti, mutten tunnista cashew-pähkinää mantelista. Toiseksi, että lähestyn jotain pyöreää vuosilukua ja se tuntuu kropassa – pahalta. Ja viimeiseksi, että haluaisin niin kovasti sanoa jotain fiksua, mutten keksi mitään omalaatuista ja joudun lainaamaan muilta. Eli loppupeleissä aika paljon.

Ja kun koko hakuhistoria on pyyhitty pois, kertoo sekin omaa hiljaista tarinaansa.

IMG_3415-2

IMG_3486-2

IMG_3437-2

IMG_3421-2

IMG_3442-2

IMG_3468-2

IMG_3451-2

Farkut: Vintage Levis
Pörröpaita: Garcia Jeans
T-paita: Isabel Marant
Kengät: Sergio Rossi
Lyhyt kaulakoru: Rebecca
Pitkä kaulakoru: Bjorg

Piilota juttu
Jokainen meistä on luultavasti joskus kävellyt tilanteeseen, jossa oma asuvalinta ei ole osunut ihan nappiin.
Lue koko juttu

Varsinkin Suomessa, missä kutsussa lukeva coctail voi tarkoittaa mitä vain aina rikkinäisistä farkuista  smokkiin.

Itse en ikinä unohda sitä kertaa kun menin Hesa-Cupin diskoon Urheilutalolle hienossa turkoosissa mekossa, kun kaikilla muilla oli päällään pelishortsit ja T-paita. Erotuin joukosta kuin aasi laukkaradalla. En ehkä laittanut enää koskaan päälleni sitä turkoosia mekkoa, mutta tarttuipa diskosta mukaan nuoren tytön ensimmäinen pusu perulaiselta futarilta. Sarjassa hetkiä, joita ei unohda koskaan. Niin hyvässä kuin pahassa.

Itse pidän tuosta kokemuksesta huolimatta pahempana alipukeutumista. Varsinkin tilanteissa, joissa omalla pukeutumisella kunnioitetaan tilaisuutta ja sitä kautta sen järjestäjää. Olivat ne sitten rennot synttärit, häät tai bisnestapaaminen, niin pienen hetkisen voi käyttää tilaisuuden luonteen ja sitä kautta oman asuvalinnan miettimiseen.

Joten juhlapuvut päälle, vaikka arkenakin. Kuka tietää, siitä voi vaikka seurata jotain odottamatonta.

IMG_3334-2

IMG_3359-2

IMG_3370-2

IMG_3376-2

IMG_3338-2

Mekko: Krista Korkiakoski, Lenkkarit: Superga, Clutch: Äidin vanha, Korut: Efva Attling ja Hipanema

Piilota juttu