Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK
Pääsin kokeilemaan treenisessiota, jonka tarkoituksena oli keskittyä kropan sijasta kasvojen kunnosta huolehtimiseen. Sitä puolta kun harvemmin tulee harjoitettua.
Lue koko juttu

Hehku Kauneuteen -hoitolassa Kirsi Haapasalmi kertoi mielenkiintoisesta uutuudesta enemmän.

Mary Cohr Catiovital Lifting -hoito kiinteyttää ja liftaa kasvoja erikoishieronnan ja miedon sähkövirran avulla. Hoito myös tukee kasvojen lymfaattisen järjestelmän toimintaa, sekä kiihdyttää ihon omaa mikroverenkiertoa edistäen näin kollageenin ja elastaanin muodostumista.

Ihan ensimmäiseksi kasvot puhdistetaan kaikesta ylimääräisestä. Kasvojen, kaulan ja decolteen ihoa käsitellään CatioVital Cellular Energy -laitteella, joka edistää kuona-aineiden ja nesteiden poistumista.

Sen jälkeen onkin kovemman treenin vuoro. Kasvoja jumpataan ja kiinteytetään samalla laitteella, alue kerrallaan. Laitteen tehon tosissaan tuntee ja kasvot nykivät hallitsemattomasti sieltä missä hoitopää liikkuu. Homma tuntuu vähän oudolta, mutta ei varsinaisesti satu. Itse jouduin kuitenkin pyytämään tehoa alhaisemmaksi, sillä joistain kohdista tuntui vähän epämiellyttävältä. Toisaalta oman jos missään ei tunnu mitään, tuskin mitään tapahtuukaan.

Viimeiseksi, eikä todellakaan vähäisimmäksi kasvoille levitetään kiinteyttävä naamio, jonka aikana Kirsi hieroo jalkapohjat ja sääret. Taivaallista rentoutusta.

Hoito kestää noin tunnin ja sopii periaatteessa kaikille ihotyypeille. Paras hoitotulos tulee toki sarjahoidosta, mutta jo yksi kerta vaikuttaa ihon kiinteyteen. Tämän hoidon avulla voi jopa nostaa hieman veltostuneita kasvonpiirteitä kuten leukalinjaa tai silmäluomia.

Oma iho tuntui hoidon jälkeen selkeästi pirteämmältä ja ihanan kosteutetulta. Kuulemma laitteen tehon näkee parhaiten iholla, jossa on jo aika paljon ikääntymismuutoksia, mutta kyllä itsekin huomasin ihon kiristyneen. Kannattaa kokeilla ennen pikkujoulukautta.

img_1042-2-2

http://www.hehkukauneuteen.fi/

Hoito on tarjolla Mary Cohr hoitoloissa.

Piilota juttu
Ainakin tällä Pohjolassa ja siksi allekirjoittaneen on helppo sopia joukkoon.
Lue koko juttu

Tällä kertaa jätän pidemmät selostukset väliin ja annan kuvien puhua.

Harmaa on yllättäen tämänkin syksyn suosikki. Laskin, että vaatekaapista löytyy seitsemän erilaista harmaata neuletta. Ja ettei kenellekään jäisi epäselväksi, niin niitä kaikkia oikeasti tarvitaan. Harmaa on pehmeämpi kuin musta ja armollisempi kalpeille kasvoille kuin valkoinen. Siis juuri sopivasti siitä välistä.

Vaikka sekin tietenkin harmaa, niin kuvissa näkyvä turbaani tuo hauskaa särmää asuun kuin asuun.

Ensi kerralla sitten ehkä vähän enemmän väriä elämään. Ciao.

img_5139-2

img_5100-2

img_5241-2

img_5198-2

img_5212-2

img_5093-3

img_5185-3

Nahkatakki: Muubaa
Neule: Samsoe&Samsoe
Leggarit: Katri niskanen
Kengät: Ecco
Laukku: Chloe
Turbaani: KN Collection

Piilota juttu
Tuntuu, että työelämässä on melkein yhtä paljon ala- ja ylämäkiä kun parisuhteissa.
Lue koko juttu

Olen ollut neljissä YT-neuvotteluissa ja selvinnyt niistä kaikista. Olen saanut potkut. Olen tuntenut oloni huonoksi ja saamattomaksi. Tuntenut oloni huijariksi, joka ei oikeasti osaa mitään muuta kuin näytellä pätevää. Olen oppinut kantapään kautta. Molempien kantapäiden.

Olen opiskellut ja myös silloin tällöin jotain oppinut. Enemmän kuitenkin muualta kuin kirjojen kansien välistä. Olen saanut kritiikkiä ja kehuja. Olen masentunut ja ollut onneni kukkuloilla. Saavuttanut asioita, joista en olisi joitain vuosia sitten osannut unelmoida.

Tällä hetkellä tuntuu, että olen juuri siellä missä pitääkin. Vaikka totuuden nimissä välillä vituttaakin. Mikä taas kertoo enemmän intohimosta omaan tekemiseen, kuin mistään muusta.

Olen siellä missä olen puhtaan sattuman kautta. Joskus kannattaa kuunnella minne universumi haluaa johdattaa ja tehdä ratkaisuja puhtaan intuition pohjalta. Voi vaikka päätyä kotiin. Toki urasuunnittelukin kannattaa, mutta harvemmin kukaan sen mukaan lopullista polkuaan rakentaa. Ja kuka tietää mihin omakin polku jatkossa vie, mutta toivottavasti matka on mielenkiintoinen.

Eräs nuori nainen kysyi vinkkejä oman työmatkansa alkuun saattamiseen. En osannut oikein auttaa, vaikka olisin halunnut. Enkä väitä olevani paras henkilö antamaan uraneuvoja, mutta itse yritän parhaani mukaan toteuttaa alla olevaa neljää ohjenuoraa.

  1. Kysy paljon kysymyksiä. Joku joskus sanoi, ettei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä. No kyllä niitä on, mutta kysy ne joka tapauksessa.
  2. Kirjoita asioita muistiin. Mietelauseet, haaveet, hölmöltäkin tuntuvat ideat ja to do -listat. Vaikka luulet muistavasi kaiken myöhemmin, niin suurella todennäköisyydellä et. Muistiinpanot kannattaa myös kirjoittaa niin, että ne löytyvät. Eikä esimerkiksi lautasliinaan, johon seuraavana aamuna niistät nenäsi.
  3. Pyydä apua. Tätä olen itse joutunut harjoittelemaan kaikista eniten. Siinä vaiheessa kun kaikki sujuu, sitä luulee olevansa vahva ja särkymätön. Alamäki tulee jossain vaiheessa. Kaikille. Kerää ympärillesi ihmisiä, joihin uskallat luottaa. Ihmisiä, jotka nostavat kuopasta, eivätkä paina syvemmälle. Auta myös muita jos siihen pystyt.
  4. Ja viimeisimpänä, mutta ehkä myös tärkeimpänä ja vaikeimpana. Kukaan muu ei ajattele sinua niin paljon kuin sinä itse. Jos olet mokannut, sanonut jotain hölmöä tai stiplannut. Ei kukaan muu sitä kovin kauaa muista ja mieti – paitsi sinä itse.

img_4897-2

img_4916-2

img_4960-2

img_4919-2

img_4952-2

Takki ja silkkihuivi: Katri Niskanen
Kengät: Acne

Piilota juttu
Mitä kalpeammaksi kasvot käyvät, niin sitä enemmän meikkisävyjen pitää olla just eikä melkein.
Lue koko juttu

Näillä lempparituotteilla saa hehkuvan lopputuloksen, vaikka kesän päivetys alkaa olla muisto vain.

Armanin Maestro Liquid Summer -voiteen avulla voi feikata kasvoille auringon kosketusta. Liquid Summer on vähän kuin nestemäinen aurinkopuuteri. Paitsi että paljon parempi. Sitä voi sekoittaa mihin vain meikkivoiteeseen tai käyttää samaan tapaan varjostamaan kasvoja kuin aurinkopuuteria. Voiteella saa ihanan luonnollisen ja hohtavan lopputuloksen.

Lumene Invisible Illuminazer -hehkuvoide (sävy: Rose Dawn) on myös monitoimituote. Se sisältää lähdevettä ja valoa heijastavia sävypigmenttejä. Tuotetta voi myös sekoittaa meikkivoiteeseen, jolloin meikistä tulee hieman kevyempi ja hehkuvampi. Itse käytän sitä kuitenkin korostamaan poskipäitä, kulmaluun alla, sekä amorinkaaren yläpuolella. Nestemäisillä tuotteilla saa luonnollisen ja helposti levittyvän lopputuloksen.

Vaikkakin hehkuvat, jopa kiiltävät kasvot ovat nyt in, niin itse en halua että kasvot kiiltelevät kuin olisi juuri ollut hotjoogassa. Diorskin Forever & Ever Control -irtopuuteri kiinnittää meikin ja poistaa kiillon sieltä missä sitä ei tarvita. Puuteri on läpinäkyvä, joten sama sävy sopii kaikille ihotyypeille. Itse käytän sitä vain T-alueelle, jottei lopputulos ole liian matta. Toki rasvaiselle iholle toimii hienosti koko kasvoille. Mukana tulee kabukisivellin, jolla puuteri leviää tasaisesti ja ohueksi kerrokseksi.

Ja lopuksi ihana uutuus – Armani Prima Refreshing Makeup Fix – muodostaa kasvoille kevyen, suojaavan ja virkistävän kalvon, jonka alla meikki pysyy fressinä koko päivän. Pari suihkausta kasvoille kun koko meikki on valmis eikä tarvitse käydä tsekkaamassa onko meikki vielä siellä missä pitäisi.

img_4985-2

img_5003-2

Piilota juttu