Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Vielä kun on lämpöisiä ilmoja jäljellä otan niistä  kaiken ilon irti myös pukeutumisessa. Rempseät mekot ovat niin helppoja sekä siistejä asuvalintoja, kuten tämä yksilö tässä. Mekossa on hieman intiaanityttö meininkiä sen värillisten kuvoiden vuoksi, sekä nauhojen tupsut tuovat kivan lisän asuun. Myös sininen väri, kauluspaita yläosa sekä leveät hihat ovat olleet jo aika tovin aikaa in, ja mielestäni ne toimivat edelleen.

Helppo, huoleton ja siisti asuvalinta vaikka vapaa-ajalle tai töihin. 🙂


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Here’s and classy and easy outfit for these summer days. If you don’t know what to wear, choose a classy but a chill dress and low heels, whit that combo you can’t go wrong. 

LINDEX mekko/dress
NELLY.COM korot/ heels

Muistatteko sen tunteen lapsena kun kesäloma alkoi olla lopuillaan ja odotti kouluun pääsyä into piukeana. Usein tuli ostettua uusi reppu sekä kasa kyniä ja vihkoja. Sitten vain jännäämään sitä ekaa koulupäivää.

Nyt omat lomani on lomittu ja normaali arki alkaa taas. Olen oikeasti hyvin tyytyväinen päästessäni taas normaaliin työrytmiini, tätä on ollut jo ikävä. Ollessani lomalla toisesta työstäni, pävitin blogiani vähemmän ja otin aika lailla vain iisisti. Päätin ottaa oikeasti rennoman työtahdin, hyvä niin.

Nyt mulla on se sama kutkutus kuin lapsena ennen kouluun menoa. En malta odottaa tätä syksyä ja kaikkia juttuja mitä on luvassa töiden puolesta. Ideoita tulvii ja inspiraatiovihkoni täyttyy.

Mun fiilis: ” I’m back.”

SEURAA  MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Do you remember the feeling when summer vacay started to get to it’s end, and it was time to go back to school. Maybe you bought a new school bag, some pens and books. Then you started to wait for the first school day. You were excited and happy to go to school.

That is the feeling I’m having now. I’m more than happy to get to my normal work mode, and update my blog much more often than during this summer. I’m filling my inspiration book all the time, and I just can’t wait for this autumn. 

My feeling right now: “I’m back.” 

MONKI takki/ jacket
ZARA paita/ shirt
GINA TRICOT farkut/ jeans
ZARA korot/ heels

Sunnuntaiset terkut teille! Tämän viikon olen aika lailla vain lomaillut, jos ei tämän päiväistä työpäivää lasketa. Huomenna sitten taas kunnolla arjen ja töiden pariin. Vielä muutamia rentoja kuvia tähän sunnuntaihin.

Aurinkoa teidän päivään! <3

PS. Mun Instagram stooreista näkee tän päivän sporttiset aktiviteetit. 😉 Siellä toimin nimellä @minnasomero


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Juhlapukeutumisessa valitsen usein yhden näyttävän asusteen, joko korvakorut, kellon tai sormuksen. Lähes aina valitsen vaatteet ensin, sen jälkeen tulevat korot ja korut. Yhdistän myös kultaa ja hopeaa keskenään, mutta usein käytän enemmän kultaisia detaileja.

Näissä kuvissa kaikki asusteet ovat yhdessä, mutta jos lähtisin juhliin, laittaisin näistä näyttävistä asusteista yhden, esimerkiksi korvakorut. Aika varmasti lisäisin hyvin hillityn sormuksen sormeeni, ja korkeat mustat piikkikorot viimeistelemään lookin. Ja totta kai, punaista kynsilakkaa kynsiini, se on ihan vakio. 😉SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

GINA TRICOT mekko/ dress
GLITTER korvakorut/ earrings
TOMMY HILFIGER kello/ watch
H&M sormus/ ring