Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Muutama vinkki siihen, miten saat luotua työ/toimisto asustasi illanvietto lookin. Vinkki piilee  asusteissa, nimittäin korot tuovat heti lisää poweria, sekä tuo nahkakorsetti muokkaa asun astetta naisellisemmaksi. Itse noudatan tätä vinkkiä hyvin usein, näin säästyn asukriiseiltä kiireisinä päivinä.

Mistä saada nahkakorsetti? Vanhoista nahkahousuista. Itse leikkasin tämän yksilön nahkahousuista, Leikkaa vain lahkeet veks ja siinä se. Toki sen voi tehdä myös nahkahameesta. Korot noudattavat materiaalin puolesta samaa linjaa kuin mun lateksisaappaat, mutta korko on ohut ja toki tämä on nilkkuri malli.

Nyt pistän läppärin kiinni ja aloitan mun viikonlopun vieton. Ihanaa perjantaita! 🙂 <3

SEURAA MYÖS/FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Hello! Here’s this Friday’s look. So easy to cheer up that casual white shirt and black pants with leather corset and latex boots!

Have a lovely day! 🙂 <3

MANGO paita/ shirt
VERO MODA housut/ pants
ISE TUUNATTU korsetti/ corset made by me
NELLY.COM korot/ heels
H&M laukku/ bag

Kuvat ottanut Jonna Leppänen, editointi minä.
Photos taken by Jonna Leppänen, edited by me.

Ylipolven saappaat ovat jo tuttu juttu, joten päätin tilata nämä saapikkaat, ylettyvät nimittäin melkein nivusiin saakka. Kätevät saappaat sanon minä, ihoa ei näy lainkaan mekon alta, sekä näyttävät kivalta napakoiden housujen kanssa.

Tuo sateenvarjo muuten oli ihan nappivalinta tämän asun kanssa, ei aina sitä mustan väristä ja vakavaa sateenvarjoa. Saattaa olla, että alan käyttämään tuota yksilöä useamminkin, sillä pidän siitä, että asussa saa olla jotain pirteää, aivan kuten tuo pirtsakka laukku. Tosin rakastan pukeutua koko mustaan, ja usein, mutta aina saa olla jotain pientä spessua. Keväällä, kuten nyt, lisään aina värejä asukokonaisuuksiin sekä kokeilen uusia juttuja, pitäen aina oman tyylini vankasti.

No se siitä asusta, kuulemiin! 🙂


SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Yesterdays look, don’t mind if it’s raining, at least I have my cool new mustache umbrella. 😀

TOMMY HILFIGER X GIGI takki/ jacket
COS paita/ shirt
MANGO farkut/ pants
NELLY.COM saappaat/ boots
MARJA KURKI laukku/ bag
SNO OF SWEDEN korvakorut/ earrings

Kuvat ottanut Jere Viinikainen, editointi minä.
Photos taken by Jere Viinikainen, edited by me.

Tämä mekko pistää itseni tekemän muutaman piruetin ja tanssimaan. Näin tämän mekon viime viikolla pr toimitolla kun astuin ovesta sisään, haukkasin henkeä ja totesin, “mun on pakko kuvata tämä!” Ja niin siinä myös kävi. Tämä yksilö on yksi kaunein “kermakakkumekko” jonka olen nähnyt. Nimesin sen kermakakuksi, mielestäni se on aika osuva nimi. Kuten olette varmasti huomanneet, erilaiset röyhelöt ovat tosi pop juttu nyt, niitä näkyy niin paidoissa, hameissa, mekoissa ja housuissa. Tässä siis yksi siihen trendiin liittyvä vaate. Mielestäni mekko on trendikäs sekä hyvin klassinen, tulee mieleen Haute Couture mekot.

Jos olisin menossa vieraaksi häihin, tämä sopisi siihen tilaisuuteen vallan mainiosti, ainakin itse näin ajattelen. Eli toisten kesähäitä odotellessa! 😉
SEURAA MYÖS/FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

This dress just makes me wanna dance! Its so modern and classy at the same time, also it reminds me a bit of Haute Couture dress, pure love I say! 

LINDEX mekko/ dress
MONTINI kaulakorut/ nekclace

Kuvat ottanut Mona Salminen , editointi minä.
Photos taken my Mona Salminen, edited by me.

Nyt on käynyt niin, että blogini on ehdolla Vuoden Tyylikkäimmäksi blogiksi Inspiration Blog Awardseissa 2017. Miten hurjan otettu olo minulla on siitä, että työni on noteerattu ja blogini on päässyt tähän kilpailuun ja kategoriaan. Kiitos!

Tässä on kuvaus siitä, mitä Vuoden Tyylikkäin blogi pitää sisällää:

VUODEN TYYLIKKÄIN
Ketä seuraat kun haluat inspiraatiota vaatekaappiin, päivän meikkiin tai vaikka olohuoneen sisustukseen? Vuoden tyylikkäin -kategoriaan etsitään ehdolle tyylitaitureita ja trendsettereitä, jotka tarjoilevat raikkaita ideoita aina rohkeista ratkaisuista klassisiin valintoihin.

Jos koet blogini olevan näiden sanojen mukainen, voi äänestää blogiani hyvin helposti. TÄSTÄ linkistä tai jos se ei jostain syystä toimi, tässä tarkka osoite: http://www.inspirationblogawards.com/ehdokkaat/ klikkaat vain ÄÄNESTÄ ja olet antanut minulle äänesi. Äänestys käynnistyy tänään maanantaina 20.3. klo ja jatkuu aina 12.4. saakka.

Kiitoksia jos äänestät minua, tämä on itselleni oikeasti aika jännittävä ja iso juttu. 🙂 Kiitos <3
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

WOW! My blog is nominated as the Most Stylish Blog of the year 2017. How cool is that?! Why I think it’s so cool, and I feel so honored about this nomination is, because my job has been noticed and that category is really the one I want to be wit my blog! 

If you feel my blog is inspiring and I have a fresh touch with my outfits, and still I’m having that classy vibe always, then you can vote for my blog! It’s very easy and simple to do. Just go to THIS link, and click my photo, the part where reads ÄÄNESTÄ. When you click it, you have voted my blog. 🙂 

Thank you if you will vote for my blog, this is so exciting and big thing to me. 🙂 Thank you. <3 

COS takki/ jacket
TOMMY HILFIGER neule/ pullover
GINA TRICOT farkut/ jeans
NELLY.COM korot/ heels

Kuvat ottanut Mona Salminen, editointi minä.
Photos taken by Mona Salminen, edited by me.