Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Erittäin arkista lookkia kehiin, tumman vihreä takki ja hopeat kengät, niistä on tämän päivän asu tehty. Mulla meni muuten mun kameran muistikortti hukkaan, ei mitään tietoa missä se on. Ehkäpä se on mun pölyimurin pussissa, tiedä häntä. No tulipa otettua kuvat puhelimella, joskus käy näin. 😀

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Hyvin ajankohtainen trendi, mikä on samalla hyvin ajaton look, eli aina muodissa. Nimittäin koko valkoinen asu. Koko valkoinen toimii aina, ja nämä kuvat ovat itseasiassa jo vuoden vanhat. Omistan täysin samat vaatteet vieläkin, ja käytän niitä juuri näin kuten kuvissa näkyy. Ehkäpä yksi asia mistä huomaa näiden kuvien olevan vanhat on se, että nykyään omaan lyhyemmät hiukset. Toki myös se, että joku on nähnyt nämä jo aijemin.

Klassiset vaatteet toimivat aina, siihen voi luottaa.SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

Trend tip that never goes out of style, all white. These photos are taken from an year a ago, but this outfit still works, it’s a classical trend.

BIK BOK takki/ jacket
BIK BOK paita/ shirt
BIK BOK housut/ pants
ZARA korot/ heels

Hei vain ihanat! Nyt tulisi vinkki niihin mielipiteitä jakaviin housuihin, nimittäin erittäin leveälahkeisiin pöksyihin. Tiedän, kaikki eivät tykkää niistä, mutta tässäpä silti vinkki miten pukea juuri sellaiset housut. Itse valistin koko mustan asun, oli vain sellainen fiilis. Toiseksi valitsin lyhyen takin, jolloin jalat erottuvat enemmän esille, sekä se tuo kivan erilaisen mittasuhteen niin kovin massiivisille lahkeille. Musta turrukka kaulan ympärillä taas tasapainottaa lookkia, sillä se tuo lisää tekstuuria kaulan seudulle, tällöin alaosa ei näytä liian massiiviselta. Toki tässä on kyseessä siis street style, joten ilman takkia ja huivia lookkia olisi erilainen.

Sellaiset vinkit tähän iltaan! 🙂
SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK

This kind of pants are the ones that some really love, and others really hate. Well, what ever you think about these pants, here are some outfit photos how to wear those major flared pants. What do you think? 🙂 

TOMMY HILFIGER DENIM takki/ jacket
GINA TRICOT huivi/ scarf
MANGO paita/ shirt
H&M STUDIO housut/ pants
DIN SKO kengät/ shoes

Kaupallisessa yhteistyössä Elle-lehden kanssa*

Nyt on taas tarjouksen aika, nimittäin saan antaa teille mahdollisuuden tilata Elle-lehden 4 numeroa hintaan 15.90€ Aika hyvä tarjous, eikö vain! ( TÄSTÄ)

Itse olen selannut lehden jo kannesta kanteen, sain kivoja vinkkejä ja lisää inspistä esimerkiksi pukeutumiseen.

Nyt loppu päivän puuhastelen kaikkea kotosalla, saatan jopa katsoa lopuksi jonkin leffan. Tehokas ja rento sunnuntai siis!

TÄSSÄ LINKKI TARJOUKSEEN 

SEURAA MYÖS/ FOLLOW
INSTAGRAM
FACEBOOK