Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Lifestyle

 

Wearing:
Cubus Knit (gifted)
Zara Pants & Earrings
Chanel Bag
Superga Sneakers (gifted)

Rentoutuminen

Tämän viikonlopun suurin missio on rentoutua. Minulle rentoutuminen ei ole itsestäänselvyys ja välillä tuntuu, että rentoutumisen eteen täytyy oikeasti tehdä paljon töitä, jotta pystyy oikeasti rauhoittumaan hetkeksi. Minä rentoutudun, jos saan esimerkiksi nukkua aamulla pidempään. Rentoudun myös rauhallisessa ympäristössä, hiljaisessa kodissa tai esimerkiksi ulkona raikkaassa ilmassa.

Perheen kanssa aikaa

Vaikka elämämme on tällä hetkellä hyvin hektistä, kovaäänistä ja touhukasta, perheen kanssa vietetty aika on kuitenkin ehdottomasti parasta. Arkena meillä on selvemmät päivärytmit, joten viikonloppuisin on ihanaa kun voi tehdä erilaisia kivoja asioita perheen kanssa ja antaa lapsille vielä enemmän aikaa ja huomiota.

Ei tietokonetta

Tänä viikonloppuna en aio avata tietokonetta (suljen tietokoneen heti kun saan tämän postauksen ulos! :D). Koska työskentelen kotoa käsin, töiden ja vapaa-ajan käsite on usein häilyvä. Siksi onkin hyvä muistuttaa itseään siitä, kuinka tärkeää on ottaa sellaisia päiviä kun läppäri pysyy visusti kiinni.

Juhlakengät jalkaan

Tänä viikonloppuna juhlitaan myös ystäväni synttäreitä! Tanssikengät jalkaan siis 🙂

Siivousta

Olen aikamoinen järjestelijä jos sille päälle satun (huom, jos sille päälle satun 😉 ) Arkena päivät kuluvat niin vauhdikkaasti, ettei aikaa jää paljon millekään ylimääräiselle, joten viikonloppuisin on oiva aika siivoilla ja järjestellä paikkoja. Rakastan sitä tunnetta kun saa kaappeja siistiksi ja ylimääräistä tavaraa pois. Eilen siivosin keittiönkaappeja ja huomenna isken kylppäriin!

Parisuhteelle aikaa

Iltaisin sen jälkeen kun lapset ovat menneet nukkumaan on meidän parisuhde aikaa. Varsinkin viikonloppuisin haluamme panostaa aina tuohon muutamaan tuntiin, jonka saamme viettää kahdestaan kun lapset nukkuvat. Lasi viiniä, hyvää ruokaa, sohvalla makoilua ja juttelua rauhassa. Viikonloppuisin on paremmin aikaa syventyä keskusteluihin <3

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

Wearing:
H&M Hat
Zara Blazer
KappAhl Cashmere Sweater
Acne Jeans
Chanel Bag
Aldo Shoe

En tiedä miksi, mutta koko eilisen ja tämän päivän päässäni on pyörinyt ajatus siitä, miten onnekas olenkaan, että saan tehdä työkseni juuri tätä mitä teen. Bloggaaminen on antanut minulle niin paljon enemmän kuin olisin koskaan osanut kuvitellakaan. Työ on äärettömän monipuolista, hauskaa, inspiroivaa ja todella yllättävääkin välillä. Bloggaamisen kautta olen oppinut paljon uusia asioita ja olen kehittänyt taitoja, joita vielä pari vuotta sitten en olisi ikinä uskonut osaavani. Joka aamu herään uuteen työpäivään intoa täynnä.

No miksi työni on sitten ihan parasta? Ehdottomasti sen vuoksi, että se on niin monipuolista. Periteisen bloggaamisen lisäksi saatan yhtenä päivänä kirjoittaa muotiarttikelia, toisana tavata asiakkaita ja suunnitella yhteistöitä, kolmantena olla mallina kuvauksissa, neljäntenä tehdä kuvatuotantoa toiselle yritykselle ja viidentenä käydä pressitilauuksissa, tavata ihania alan ihmisiä ja luoda uusia tuttavuuksia. Monipuolisuus on juuri se asia, mikä pitää työn mielenkiintoisena ja innostavana. Harvemmin on pulaa inspiraatiosta, enemmänkin ajasta. Kiireisen lapsiperhearjen rinnalla inspiroiva ja innostava työ antaa kuitenkin itselleni valtavasti energiaa. Vaikka välillä kiroan bloggaamisen kokonaisvaltaisuutta eipä kuitenkaan kaikkia töitä pystyisi tekemään samaan aikaan kun on pienen lapsen kanssa kotona. On luksusta kun voi itse päättää töistään ja työajoistaan.

Minulle bloggaamisessa on tärkeää oman henkilöbrändin kehittäminen ja haluan vahvistaa sitä jatkuvasti. Mitä minä ihmisenä, Metti Forssellina, voisin vielä enemmän tarjota lukijalle, asiakkaalle, yhteistyökumppanille, työnantajalleni? Monesti ihmiset kysyvät minulta, mistä asioista haaveilen työelämässä? Niitä on monia, mutta yksi haaveeni olisi ehdottomasti päästä lähemmäksi teitä lukijoita. En vielä uskalla paljastaa kaikkea suunnittelmaani ääneen, mutta innoissani yritän miettiä mahdollisia keinoja tämän haaveen realisoimiseksi.

Summa summarum, haluan sanoa ISON kiitoksen teille kaikille blogini lukijoille! <3 Kiitos, että päivästä toiseen tulette blogiini ja luette juttujani. Kiitos ihan jokaisesta ihanasta kommentista, joita päivittäin jätätte postauksiini tai viestittelette minulle muualla somessa. Kommentteja on ihanaa saada ja jokainen niistä merkitsee valtavasti. Kiitos, että seuraatte. Teidän takia saan tehdä unelmatyötäni <3

Photos: Alexa Dagmar/edit by me

 

 

& Other Stories Denim Jacket
Softgoat Sweater (*gifted)
Club Monaco Earrings
Acne Jeans

Sunnuntai on monien mielestä viikon tylsin päivä, mutta minusta se on viikon ihanin. Miksi näin?

– Sunnuntaisin ei ole (yleensä) kiire minnekään. Aika ja tunnit eivät vain hujahda eteenpäin niin kuin muina viikonpäivinä, vaan jokaisesta tunnista pystyy nauttimaan.

– Sunnuntaisin saa luvan kanssa nukkua pidempään.

– Sunnuntaisin saa herkutella. Sunnuntaibrunssit ovat parasta mitä tiedän!

– Sunnuntaisin saa luvan kanssa vain hengailla kotona ja olla tekemättä oikeastaan juuri mitään jos ei huvita.

– Sunnuntaisin ei meikata.

– Sunnuntaina voi tehdä asioita, joihin aikaisemmin viikolla ei ollut aikaa.

– Sunnuntaisin pukeudutaan mukaviin vaatteisiin.

– Sunnuntait on omistettu perheelle ja läheisille.

– Sunnuntaisin saa hengähtää.

 

…tai…

Sunnuntaisin voi lähteä ulkoilemaan ja kerätä kauniita auringonkukkia kodin ilmettä piristämään!

Iloista ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille! <3

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 

 

 

 

 

 

Vaihtelu virkistää, joten tällä viikolla blogipostauksien viikon ensimmäisissä “asukuvissa” loistaa ihana pikkutyttäreni Lilia. Luin joskus ystäväni Kaisan blogista “10 faktaa tyttärestäni” -postauksen ja ajattelin, että sellainen olisi hauska toteuttaa joskus myös omassa blogissani. Olette myöskin toivoneet kovasti lapsiin ja lastenvaatteisiin liittyviä postauksia, joten tässä tulisikin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Idoita ja postaustoiveita lapsiin liittyvistä aiheista saa laittaa mielellään tulemaan, jos sellaisia toivotte blogissa enemmän näkyvän!

* Olen nokkela ja viisas tyttö. Olen aina oppinut asioita hyvin nopeasti ja uudet asiat kiinnostavat minua hirmuisesti.

* Olisi mahtavaa jos pelkillä mansikoilla, avocadolla, fetalla ja jätskillä voisi elää. Mamma sanoo että ei voi, mutta minä olen toista mieltä!

* Rakastan pehmolelujani, joita minulla on lähemmäs 40. Joka ilta valitsen kolme unikaveria sänkyyn kanssani ja peittelen heidät mukavasti tyynylleni ja laitan jokaiselle pehmolelulle oman peiton, ettei heille tule kylmä. Välillä joudunkin itse nukkumaan sänkyni jalkopäädyssä vain varmistaakseni, että pehmoleluillani on varmasti tarpeeksi tilaa sängyssäni.

* En malta odottaa, että pikkuveljeni oppisi leikkimään. Olen yrittänyt opettaa hänelle miten leikitään nätisti nukkekodilla, mutta hän ei vielä osaa. Siksipä nukkekodilla saakin leikkiä vain minä ja joskus minun luvalla myös mamma tai pappa. Olen nimittäin hyvin tarkka nukkekodistani ja sen pienen pienistä esineistä. En halua, että kukaan tulee laittamaan kahvikuppia tai sohvapöytää väärään paikkaan. Olen hyvin tarkka!

* Rakastan isovanhempiani ja heidän luona yökyläily on parasta mitä tiedän. On hauskaa kun siellä minua hemmotellaan ylenpalttisesti ja saan aina tahtoni läpi.

* Jos asiat eivät mene niin kuin haluan, osoitan pettymykseni hyvin voimakkaasti. En pelkää kiljua.

* Tykkään tosi paljon vaatteista, koruista ja erilaisista pinneistä. Minua harmittaa kun mamma ostaa minulle tylsiä mustia ja harmaita vaatteita, kun haluaisin vain, että kaikki vaatteeni olisivat pinkkejä. Vaatteissa saa olla myös glitteriä ja miellään joku Disney -hahmo, kuten Frozen tai Minni Hiiri. Koska olemme mamman kanssa hieman eri linjoilla vaateasioiden suhteen, olemmekin sopineet, että minä saan päättää mitä laitan päälleni dagikseen ja kun menemme kylään tai kaupungille silloin annan mamman päättää.

* Olen hyvin tarkka ja valikoiva kenen kanssa haluan olla ja kuka milloinkin saa leikkiä kanssani tai leluillani. Yleensä on parasta jos minä päätän kenen kanssa leikin ja mitä leikitään.

* Rakastan temppuilua, pomppimista ja kiipeilyä ja siksi HopLop on yksi suosikkipaikoistani. Mamma on luvannut viedä minut tänä syksynä jumppakouluun, jota odotan innolla!

* Rakastan mammaa, pappaa ja Lucasta tosi paljon. Sanon heille sen joka päivä monta kertaa.

Lindex Fur Coat (*gifted)/ Zara Sweater/ H&M Jeans/ Minna Parikka Shoes (*gifted)

 

 

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä