Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Fashion

 

Viime vuonna se oli pinkki, nyt se on kirkkaanpunainen. Nimittäin trendikkäimmän syysneuleesi väri! Kirkkaanpunainen on aina lukeutunut yhdeksi suosikkiväreistäni. Esimerkiksi juhlapukeutumisessa kirkkaanpunainen on ehdottomasti ylitse muiden. Se on klassinen, mutta samalla äärimmäisen rohkea ja ihanan naisellinen! Olen itse alkanut rohkeammin käyttämään punaista myös arkipukeutumisessa. Muistatteko esimerkiksi tämän punaisen jakkupukuni? Tai nämä vastikään hankitut sähäkät kirkkaanpunaiset bootsit? Jos kirkkaanpunaiset vaatteet tai asusteet kuitenkin tuntuvat liian rajuilta itselle, myös punainen huulimeikki tekee ihmeitä ilmeelle ja tuo eloa kokonaislookiin. Kokeilkaa ja yllättykää! 

Find here:

1. Samsoe & Samsoe/ 2. Even&Odd/ 3. Baukjen4. Samsoe & Samsoe/ 5. New Look6. Ellos (nyt -20%)

Kuka muu on ihan hurmioissa kirkkaanpunaisesta juuri nyt?

 

Muotiin ja tyyliin keskittyvissä blogeissa on totuttu näkemään paljon asukuvia. Kuten varmasti monet pidempään blogiani seuranneet tietävätkin, asupostauksia näkyy blogissani ehdottomasti eniten, sillä ne ovat omia suosikkejani. Asupostauksia on ihana tehdä jo ihan siitäkin syystä, että tällaiset kuvat ja kirjoitukset tulevat itselleni kaikista luonnollisimmin. Saan teiltä myös valtavasti kiitosta ja positiivista palautetta asuinspiraatiosta, joten oletan että asupostaukset kiinnostavat.

Asukuvissa usein kuitenkin esitellään aina jotain uutta vaatetta, laukkua, asustetta tai jotain muuta hankintaa, joten ihan ymmärrettävästi lukijalle saatta syntyä sellainen kuva, että esimerkiksi vaatteita ostetaan ihan valtavasti ja muutenkin kulutuksen määrä on huimaa. Näin asia ei kuitenkaan aina ole, sillä blogikuvissa esiteltävissä asuissa saatetaan kuvata pr-toimistoista lainattuja vaatteita, yhteistyövaatteita tai muuten blogin kautta käyttöön saatuja vaatteita tai asusteita. On ollut mahtavaa huomata kasvava suosio postauksissa, jotka käsittelevätkin uusien hankintojen sijaan vanhoja vaatteita ja niiden yhdistelemistä uudella, erilaisilla tavoilla. Esimerkiksi postaukset joissa esitellään samaa vaatekappaletta monella eri tavalla puettuna tai postaukset, joissa vanha vaatekappale muokataan uuteen vuodenaikaan sopivaksi, nostavat suosiotaan jatkuvasti. Ja näinhän se todellisuudessakin menee; käytämme samoja vaatekappaleita erilaisissa vaateyhdistelmissä ja näihin yhdistelmiin kaipaamme inspiraatiota blogeista. Vaatteiden monikäyttöisuus on tärkeää ja kertoo viisaista kulutustottumusista.

No minkälainen shoppailija minä sitten olen? Tätä kysytään minulta todella usein. Itse voin ylpeänä sanoa, että minusta on tullut ajan myötä paljon harkitsevaisempi (eli viisaampi) kulutuksen suhteen. Varsinkin bloggaamisen myötä kuluttamiseni on lähtenyt ehkä yllätääväänkin suuntaan, nimittäin vähentynyt. Nykyään mietin entistä tarkemmin tarvitsenko oikeasti tuotetta ja etenkin sitä, kuinka paljon minulla tulisi tälle uudelle hankinnalle käyttöä. En koskaan osta tuotteita “äkkiä-tälle-illalle-jotain-uutta” -mentaliteetilla (hävettää myöntää, mutta olen sortunut tällaiseen kuluttamiseen turhankin monta kertaa) vaan kaikki ostokseni ovat tarkemmin harkittuja. Vaikka tämä tuntuu jo niin kuluneelta vastaukselta, täytyy sanoa, että panostan klassisiin tuotteisiin, jotka kestävät kulutusta ja etenkin aikaa. Kalliit nahkahousut, unelmien merkkilaukku tai laadukas ulsteri ovat maksaneet itsensä vuosien saatossa jo monet kerrat takaisin.

Monia lukijoita kiinnostaa aina myös tietää kuinka paljon rahaa käytän shoppailuun kuukaudessa. Tähänkin joudun vastaamaan varsin kuluneella tavalla ja todeta, että käyttämäni rahamäärä vaihtelee huimasti kuukausittain. On kuukausia kun en osta juurikaan mitään, mutta toisena kuuna isompia ostoksia voikin olla monia. Tähän voi vaikuttaa tietysti esimerkiksi erilaiset reissut tai lomat, joilta tulee helpommin tehtyä uusian hankintoja. Toki työni puolesta seuraan muotia todella tiiviisti ja erilaisia materia-houkutuksia tulee jo senkin vuoksi usein. Tiedän kuitenkin hyvin oman tyylini ja myöskin itseni siinä mielessä, että tiedän mihin asioihin haluan satsata. Kaiken muodin ja materiahulluuden keskellä oppii keskittymään klassikoihin ja ohittamaan hetkessä ohimenevät trendit.

Wearing:
Banana Republic Sweater
Zara Skirt & Boots
Club Monaco Earrings
Gucci Bag

Olisi kivaa kuulla minkälaisia shoppailijoita täällä minun lukijoiden joukossa on? Mihin tuotteisiin panostatte tai missä puolestaan pihistätte?

Photos: Hanna Väyrynen/ edit by me

1. H&M / 2. Stella McCartney / 3. Zara / 4. Andiata / 5. Stella McCartney6. Tagliatore

Ruudullinen sen olla pitää! Nimittäis syystakkisi. Ruudullinen takki on muodikas statement vaate, joka on myös klassinen ja kestää ihanasti aikaa. Mielestäni tämä trendikäs ruutukuosi näyttää parhiammalta villakankaassa, juuri esimerkiksi pitkässä ulsterissa. Itse suosin yleensä ruutukuosisissa vaatteissa hyvin neutraaleja sävyjä, mutta kuinka freesiltä näyttääkään esimerkiksi tuo Zaran takki (kollaasin numero 5), jossa on mukana hieman piristävää keltaista? Aivan ihana! Nettikauppojen valikoimista löytyy laajasti erilaisia ruudullisia takkeja syksyyn ja keräsinkin teille yläpuolen kollaasiin omia suosikkejani.

Mikä on sinun suosikkisi?

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä KappAhlin kanssa

Rakastan mekkoja ja käytänkin liehuvia helmoja ympäri vuoden. Lämpimien muhkeiden neuleiden kanssa mekoille saa kätevästi lisää käyttöaikaa viileämmilläkin syysilmoilla. Pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan KappAhlin uuteen mallistoon, josta löytyy paljon trendikkäitä uutuuksia syksyyn.

Tänä syksynä trendikästä on pukeutua pallokuosiin, raitaan tai kesälläkin suurta suosiota nauttineeseen kirjailtuun kukkakuosiin. KappAhlin valikoimasta suosikikseni nousi muun muassa kauniisti syyskauteen sopiva kukkamekko sekä pitkään metsästämäni täydellinen pallomekko. Iloiseksi yllätyksekseni huomasin myös, että KappAhlin syysmallistoon oli tullut ihania cashmere neuleita. Kolean syysaamun pelastaa pehmoinen ja ihanasti lämmittävä cashmere neule!

Ensi viikon torstaina 5.10 avataan täysin uudistettu KappAhlin liike ja olen itsekin mukana avajaisissa. Tästä lisää postauksen lopussa!

KappAhl Coat
KappAhl Knit
KappAhl Flower Dress

Tämä mustapohjainen kukkamekko on ihan täydellinen syksyyn! Mekko on naisellinen ja ihanan piristävä väriläiskä syksyn harmauden keskelle. Vaikka kukkamekot mielletään vahvasti kesämekoiksi, mielestäni tällainen tummapohjainen kukkamekko sopii mitä parhaiten syksyyn. Tässä päälläni olevassa mekossa on edessä ylhäältä alas asti ulottuvat napit, jotka mahdollistaa, että voi itse päättää kuinka pitkän halkion mekolleen haluaa vai haluaako ollenkaan. Itse yhdistin mekon neuleen kanssa, mutta mikäli haluaa näyttää kaunista kukkaprinttiä vielä enemmän, sopii mekko kauniisti myös esimerkiksi pidemmän neuletakin, bleiserin tai vaikkapa nahkatakin kanssa!

KappAhl Dress
KappAhl Cardigan

KappAhlin valikoimasta löysin itselleni myös sen täydellisen pallomekon, jota olen etsinyt jo monet kuukaudet! Tuntuu, että kaikissa aikaisemmin sovittamissani mekoissa on ollut joko liian lyhyt helma, vääränlainen pallokuosi tai malli ei ole ollut minulle oikea. Tässä KappAhlin mekossa oli kuitenkin kaikki kohdillaan. Kauniit röyhelöt mekon hihoissa olevat vielä suloinen yksityiskohta, joka tuo naisellista leikkisyyttä asuun.

KappAhl Dress
KappAhl Cashmere Sweater

Tähän loppuun on vielä pakko kertoa, että KappAhlille on tänä syksynä tullut ihania 100% cashmere neuleita. Neuleessa on rennon löysähkö malli, joka menee hyvin yhteen kapeiden farkkujen kanssa tai esimerkiksi mekon päällä, kuten minulla kuvassa. Päätös herkullisen vaaleanpunaisen ja pehmeä harmaan värin välillä oli vaikea, mutta lopulta päätin kotiuttaa itselleni tämän syötävän suloisen vaaleanpunaisen. Väri sopii ihanasti yhteen myös esimerkiksi syksyn trendikkään ruutukuosin kanssa.

Tosiaan ensi viikon torstaina 5.10 avataan täysin uudistettu KappAhlin liike (Citykäytävä, Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki), jonka avajaisissa minulla on ilo olla mukana. Uudistetusta ja isosta KappAhlin liikkeestä löytyy kaikki nämä päälläni nähdyt syksyn uutuudet sekä paljon muita ihania ja trendikkäitä naistenvaatteita. Illan aikana saa -25% prosentin alennuksen kertaostoksesta! Mikäli haluat olla mukana avajaisissa, ilmoittautumaan pääset tästä. Huomioithan, että tilaisuus on K-18.

Toivottavasti näen teistä mahdollisimman monet ensi viikon torstaina! Tulkaa ihmeessä vetäisemään hihasta, mikäli saavutte paikalle! Rentouttavaa sunnuntaita kaikille.

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä