Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Beauty

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Yliopiston Apteekin kanssa

Luonnonkosmetiikka kasvattaa osuuttaan kosmetiikkateollisuudessa jatkuvasti. Uusia luonnonkometiikka tuotteita ja tuotesarjoja tuodaan markkinoille, sillä niillä on kasvava kysyntä. Vielä reilu vuosi sitten luonnonkosmetiikka oli minulle varsin tuntematon käsite, mutta pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan yleistyessä olen itsekin perehtynyt tällaiseen kosmetiikkaan paremmin.

Kuten nimikin siihen jo vahvasti viittaa, luonnonkosmetiikka sisältää lähes 100% ainoastaan luonnollista alkuperää tai luontaisen kaltaisia raaka-aineita. Tuotteet eivät siis sisällä synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja tai muita raaka-aineita, jotka voisivat olla meidän ihollemme haitallisia. Tätä voisi ajatella esimerkiksi “olet mitä syöt”- periaatteella, että “olet myös sitä, mitä ihoosi imeytyvät”. Luonnon omat raaka-aineet kun ovat niitä kaikista ystävällisimpiä ihollemme.

Pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan Yliopiston Apteekin omaan YA naturae tuotesarjaan, johon kuuluu tuotteita kasvoille ja vartalolle. YA naturae luonnonkosmetiikka on valmistettu Suomessa ympäristöä säästäen ja mahdollisimman luonnonmukaisesti. Yhteistyön tiimoilta pääsin testaamaan tuotteita sekä nostamaan esille omia suosikkejani. Tuotesarja on erittäin laaja ja monipuolinen sekä hintalaatusuhde on käsittämättömän hyvä!

Päivä- ja Yövoide

Yksi oma suosikkini YA naturae -sarjasta oli päivä– ja yövoiteet kasvoille. Sarjasta löytyy sekä kuivalle iholle tarkoitetut kasvovoiteet kuin myös normaalille- ja sekaiholle tarkoitetut voiteet. Minulle tärkeää on, että kasvovoiteet kosteuttavat huolellisesti sekä jättävät kasvoille kevyen, pehmeän tunteen. Sheavoi, hyaluronihappo ja manteliöljy yhdessä pitävät huolen siitä, että kasvot pysyvät kosteutettuna pitkään. Aikaisemmin kokeilemani luonnonkosteusvoiteet eivät ole jostain syystä toimineen minulla vaan saaneet kirvelevän ja hieman jopa polttavan tunteen kasvoille. Nämä YA.n hellävaraiset kasvovoiteet soveltuivat kuitenkin hyvin myös minun herkälle iholleni.

Silmänympärysvoide

Lasten myötä olen alkanut käyttämään silmänympärysvoiteita säännöllisesti. Eipä ihme, sillä kun nukkuu niin vähän näkee väsymyksen ihan ensimmäiseksi silmistä. Tämä silmänympärysvoide sisältää mustaseljauutetta, joka lupaa vähentää turvotusta ja kirkastaa ihon sävyä. Itse tykkään säilyttää omaa silmänympärysvoidettani jääkaapissa, sillä aamulla viileän voiteen tehon tuntee kasvoilla nopeasti ja olo on jo saman tien virkeämpi. Goodbye väsyneet silmät ja tummat silmänaluset!

Vartalotuotteet

Vartalolle suunnattuja tuotteita YA naturae sarjasta löytyy myöskin monia ja omia suosikkejani ovat täyteläinen vartalovoide sekä hurmaavantuoksuinen kehäkukka & kookos suihkugeeli. En tykkää liian paksuista, rasvaisista tai huonosti levittyvistä vartalovoiteista, mutta samalla vaadin tuotteelta kuitenkin perusteellista kosteutusta. Tämä tuote sisältää paljon luonnon omia öljyjä, kuten oliivi-, argan- ja ruusunmarjaöljyjä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Tuote levittyy iholle helposti ja jättäen iholle hennon tuoksun sekä ihana pehmeän tunteen.

Kokonaisuutena YA naturae tuotesarja on mielestäni laadukas ja monipuolinen. Tuotteita löytyy todella laajasti eri tarkoituksiin. Tuotesarjan äärettömän hyvä hintalaatusuhde ansaitsee vielä maininnan toistamiseen. Tuotteiden hinnat liikkuvat nimittäin keskimäärin 5€-10€ välillä. Tämän viikon ajan YA-tuotesarja sekä YA naturae luonnonkosmetiikka ovat 20% alunnuksessa! Tuotteita löytyy Yliopiston Apteekeista, Ego -myymälöistä sekä verkkokaupasta.

Ilokseni saan vielä tämän postauksen yhteydessä järjestää teille iiihanan arvonnan! Arvon yhteensä kaksi kappaletta YA naturae luonnonkosmetiikkapakettia, toisen täällä blogissa ja toisen Instagramin puolella. Arvontapaketti sisältää kaikki YA naturae luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen yhteyteen mietteitäsi luonnonkosmetiikasta. Arvontaan voit osallistua sunnuntaihin 15.10.17 klo18 saakka. Kaikki tähän aikarajaan mennessä tulleet kommentit ovat mukana arvonnassa.

Onnea arvontaan!

 

 

 

Viimeksi reilu vuosi sitten listasin teille suosikkihajuveteni (postauksen vuotte lukea halutesanne tästä!) ja nyt ajattelin, että olisi viimeistään sopiva aika päivitetylle listalle! Mitä hajuvesiin tulee olen hyvinkin tarkka käyttämistäni tuoksuista. Suosikkejani ovat suhteellisen kevyet ja raikkaat, mutta samalla kuitenkin naisellisuutta ja aavistuksen makeutta sisältävät tuoksut.

1. Hugo Boss – The Scent

Hugo Bossiin “The Scent” -tuoksuun tutustuin reilu vuosi sitten sen lanseeraustilaisuudessa. Ihastuin tuoksuun ensi nuuhkaisulla (haha) ja se on ollutkin minulla käytössä aina siitä hetkestä lähtien. Tuoksu on makean persikkainen, mutta samalla kuitenkin tyylikäs, naisellinen sekä raikas. Tätä tuoksua käytän ympäri vuorokauden sekä arkena että iltamenoissa.

Hinta (50ml): 87€

2. Jean Paul Gaultier – Scandal

Tässä uutuustuoksussa on samalla jotain todella klassista ja tuttua, mutta samalla myös uutta ja kiinnostavaa modernia vivahdetta. Tuoksu on voimakas sekä aavistuksen makea ja sitruksinen. Kirpsakan sitruksen lisäksi tuoksusta löytyy pehmeää hunajaisuutta. Voisin kuvitella, että tuoksu jakaa mielipiteet ja sitä joko rakastaa tai vihaa. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä tämä pullo (kuinka ihana tämä pullo muuten on!!) seuraavan kerran kun kaupan tuoksuosastoa kiertelet.

Hinta (50ml): 89€

3. Escada – Celebrate N.O.W

Ihana, ihana, ihana! Tämä tuoksu on niin ihana! En ole vuosiin käyttänyt Escadan tuoksuja (viimeksi muistaakseni teinivuosina, joilloin Escadan supermakeat tuoksut olivat must-have). Escada on brändi, joka hehkuu iloa, naisellisuutta, värikkyyttä ja korkealuokkaista laatua. Escadan Celebrate N.O.W tuoksu vei sydämmeni ensimmäisellä nuuhakuksella, samlla tavalla kuin yläpuolella mainittu Bossin tuoksu aikanaan. Celebrate N.O.W on ihanan armomaattinen, pehmeän kukkainen sekä vaniljan-aromit nousevat tuoksussa vahvasti esiin. Kaikin puolin naisellinen tuoksu, joka saa kantajansa huokumaan kaunista ja itsevarmaa naisellisuutta. Testatkaa!

Hinta (50ml): 69,90€

4. Yves Saint Laurent – Black Opium

YSL.n hienostunut tuoksu on täydellisen aromaattinen, lämpimän mausteinen ja tyylikäs tuoksu juhlaan tai muihin iltamenoihin.Tuoksu tihkuu eleganttia naisellisuutta, lämpöä ja viettelyä. Varsinkin syksyyn ja pimeneviin iltoihin tämä vaniljainen ja samalla voimakkaan naisellinen tuoksu sopii erinomaisesti. YSL.n tuoksuja minulla on ollut monia viimeisen 10 vuoden aikana. Omaan nenääni heidän tuoksunsa kolahtavat aina!

Hinta (50ml): 85€

 

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Ego.n  kanssa

Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu niin sisäisistä -kuin ulkoisistakin tekijöistä. Olen kirjoittanut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista blogissani useita kertoja, sillä aihe on lähellä sydäntäni. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on monien asioiden summa, mutta esimerkiksi terveydellinen, fyysinen, henkinen ja sosiaalinen hyvinvointi kuuluvat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Koska pidän aihetta erittäin tärkeänä, olin todella iloinen kun pääsin yhdessä Yliopiston Apteekin kanssa samaan konserniin kuuluvan Ego -hyvinvointiliikkeen kanssa tekemään yhteistyötä. Ego.n liikkeistä löytyy erittäin laaja valikoima kaikkia hyvinvoinnin osa-alueita edistäviä tuotteita. Ego keskittyy huolehtimaan asiakkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa laajasti tuotteita hyvinvointiin, kauneuteen ja urheiluun. Egon valikoimasta löytyy paljon niin tuttuja kuin hieman erikoisempiakin kauneudenhoidon- ja hyvinvoinnin tuotemerkkejä, joiden joukosta löytyy varmasti tuotteita erilaisille kuluttajille, moniin eri tarpeisiin.

 

Ego on minulle jo entuudestaan erittäin tuttu liike ja pääsinkin nyt tämän yhteistyön tiimoilta näyttämään teille viisi omaa suosikkiani Ego.n tuotevalikoimasta! Alla omat tämän hetken suosikkini.

  

Patyka luonnonkosmetiikkasarja sekä Medik8 ihonhoitosarja

Patyka on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet ovat innovatiivisia, vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Pariisilainen hienostuneisuus näkyy jokaisessa yksityiskohdassa kuten pakkausten ulkoasussa, tuoksuissa sekä tuotteiden ylellisessä koostumuksessa. Yksi sarjan suosikkituotteistani on kuvissa näkyvä kosteusvoide. Tykkään tuotteesta erityisesti, sillä se sopii hyvin herkällekin iholle. Tuote lievittää ihoärsytyksiä ja punotusta, mitä syksyn rajun viilenevät ilmatkin voivat ihollemme aiheuttaa. Tuote sisältää myös manteliöljyä, joka suojaa ihoa juurikin monilta ulkoisilta aggressiotekijöiltä. Tämä kasvorasva muiden Patyka tuotteiden ohella ovat vieneet sydämeni. Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän tuoteperheeseen, jos se ei ole sinulle vielä entuudestaan tuttu.

Toinen kestosuosikkini, ihonhoitotuotteisiin erikoistunut merkki on Medik8. Olen kertonut blogissani useita kertoja kuivasta ihostani, jota olen hoitanut jo vuosien ajan Medik8 -sarjan tuotteilla. Minulla on ollut heiltä käytössä muun muassa kosteuttavat kasvoöljyt ja -seerumit sekä erilaiset vitamiinitipat. Nyt sain testiin Hydr8 B5 -nimisen, erittäin tehokkaasti kosteuttavan seerumin. Seerumia levitetään kasvojen iholle aamuin ja/tai illoin ennen kosteusvoiteen levittämistä. Medik8 -tuotteet ovat olleet hieman kiven alla Suomessa, mutta Ego-liikkeistä löytyy erittäin laaja valikoima sarjan tuotteita. Sinne kannattaakin siis suunnata Medik8 tuotteisiin tutustumaan!

Vita Liberata itseruskettavat tuotteet

Monille itseruskettavia tuotteita käyttävälle Vita Liberatan tuotteet ovat varmasti ainakin jokseenkin tuttuja. Jos merkin tuotteet eivät ole vielä käyttöön asti päässeet, ehkä ainakin nimen olette saattaneet jossain kuulla. Tuotteiden “maineella” onkin ihan järkeenkäypä syy, sillä Vita Liberatan itseruskettavat  ovat todella laadukkaita sekä hintalaatusuhde on kohdillaan. Oma suosikkituotteeni on tämä asteittain sävyttävä sävytön voide, jota voi käyttää niin vartalolle kuin kasvoillekin. Parasta kuitenkin merkin itseruskettavissa on niiden tuoksu – tai pikemminkin tuoksuttomuus! Vita Liberatan itseruskettavat kun eivät tosiaan tuoksu millekään. Lopputuloksena kaunis ja heleä rusketus!

Puhdas+ Kollageeni & Biotiini sekä Nordiq Nutrition Female Complex

Tässä kaksi ravintolisää, joita olen hiljattain aloittanut käyttämään. Puhdas+ on kotimainen terveystuotteiden sarja, josta on riisuttu kaikki ylimääräinen. Tuotteista ei löydy esimerkiksi säilöntäaineita, suoja-aineita tai keinotekoisia väriaineita. Tämä kuvissa näkyvä Puhdas+ Kollageeni & Biotiini kapseli on tarkoitettu nimenomaan iholle, hiuksille ja kynsille. Valmisteesta löytyy tärkeät ravintoaineet hiusten kasvulle, sillä biotiini ja sinkki edistävät hiusten kuntoa. Sinkki tukee tämän lisäksi myös ihon ja kynsien normaalia kasvua. Tämä ei varmasti yksin ole paksujen hiuksieni syy, mutta varmasti tukee hyvin luonnollista hiustenkasvua.

Nordiq Nutrition Female Complex oli puolestaan minulle täysin uusi ravintolisä, mutta sitä vähän aikaa tutkittuani innostuin tuotteesta todella. Nämä ravintolisäkapselit sisältävät naisille suunnitellun monipuolisen yhdistelmän tuorepakastekuivattuja kasveja ja B6-vitamiinia. Tuotteen B6-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista. Ja mikä hauskinta, Female complex on suunniteltu tukemaan vaihtuvia mielialoja – mitä, onko meillä naisilla muka sellaisia? 😀 Saman merkin alta löytyy myöskin miehille suunnattu Nordiq Nutrition Male Complex, johon kannattaa myös tutustua!

Jokainen varmasti tietää sen, että terveys ja hyvinvointi eivät tarkoita samaa asiaa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei tule pelkästään liikkumalla tai noudattamalla supertarkkoja dieettejä eikä se myöskään tule pelkästään ravintolisien tai vitamiinien kautta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi nimensä varsinaisessa merkityksessä tarkoittaakin paljon laajempaa, kokonaisvaltaista ja monien hyvinvointia edistävien asioiden summaa. Hyvillä ja laadukkailla hyvinvointia edistävillä tuotteilla kuitenkin pääsee jo hyvään alkuun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin taviottelussa!

Ego liikkeitä löytyy tällä hetkellä Suomesta kaksi – toinen kauppakeskus Jumbosta Vantaalta ja toinen Helsingin keskustassa, Forum kauppakeskuksessa. Kolmas Ego-myymälä avataan Espooseen, Ison Omenan metrotunneliin samaan aikaan kuin länsimetro aloittaa toimintansa. Egolta löytyy myös laaja nettikauppa, joten muutkin kuin pääkaupunkiseudulla asuvat voivat heidän tuotteitaan ostaa.

Mikäli Ego-myymälä on sinulle uusi tuttavuus ja muutenkin, suosittelen ehdottomasti tutustumaan liikkeiden tarjontaan. Kyseessä on Suomessa aivan uudenlainen liikekonsepti, joka on mielestäni aivan loistava. Kiireisen arjen keskellä on mahtavaa kun saman katon alta löytyy kaikki tarpeellinen. 

Tämän viikon ajan minulla on ilo jakaa lukijoilleni etukoodi, jota käyttämällä saa yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta 20% alennuksen. Etu on voimassa 24.9. asti Jumbon ja Forumin myymälöissä mainitsemalla kassalla, että lukee blogiani. Verkkokaupassa saman alennuksen saa etukoodilla: METTI

 

 

 

 

 

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Wellan kanssa

Olen aina ollut kiinnostunut hiuksista ja hiustenhoidosta. Minulla on luonnostaan paksut ja jouhimaiset hiukset ja viihdyn hyvin pitkässä tukkamallissa. Jotta hiusteni yleisilme ja kunto pysyisivät mahdollisimman hyvinä, pyrin pitämään hiuksistani hyvää huolta. Varsinkin kun vaalentaminen ja värjääminen kuluttavat hiustani useita kertoja vuodessa, haluan hyvillä hiustuotteilla sekä huolellisella hiustenhoidoilla pitää hiusteni yleisilmeen mahdollisimman hyvänä.

Hiusasioista kiinnostuneena olin iloinen kun pääsin yhteistyössä Wellan kanssa kokeilemaan heidän uutta Wellaplex –hoitoaan. Wellaplexin ainutlaatuinen teknologia auttaa korjaamaan hiusten sisäisiä sidoksia saaden katkeilevat, karkeat, kuivat tai muuten huonokuntoiset hiukset elävöitymään. Hoito luo tehokkaasti uusia sidoksia hiuksiin, saaden hiuksista vahvemmat, joustavammat ja helpommin hallittavat.

Wellaplex hoito tehdään kampaamossa, ammattilaisten tekemänä. Hoidossa käytetään kolmea eri tuotetta, joista kaksi ensimmäistä kampaaja laittaa hiuksiisi hoidon yhteydessä kampaamossa. Kolmatta tuotetta, joka tehostaa ja ylläpitää hoitoa, käytetään kotona kerran viikossa.

Kenelle Wellaplex hoitoa suositellaan?

– Värikäsittelyn yhteydessä erityisesti silloin kun värjätään huonokuntoisia ja vaurioituneita hiuksia

– Voidaan tehdä myös ilman värikäsittelyä, erillisenä tehohoitona vaurioituneille hiuksille

– Vähentää värjäyksen (varsinkin vaalennuksen) aiheuttamia vaurioita

– Vahvistaa katkeilevia hiuksia, joten hoito sopii erityisen hyvin silloin kun halutaan kasvattaa hiuksia

– Asiakkaalle, joka haluaa useita eri vaiheita vaativia värimuutoksia hiuksiin

– Asiakkaalle, joka haluaa rakennekäsittelyn

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Wellaplex –hoitoa! Vaikka hiukseni ovat paksut ja vahvat, en ehkä ollut ymmärtänytkään kuinka vaurioituneet hiukseni todellisuudessa olivat kaikesta vaalentamisesta ja värjäämisestä. Wellaplex hoito toi tehokkaasti kosteutusta, ihanaa pehmeyttä, kiiltoa sekä lisävahvuutta hiuksiini. Vielä kun hoidon jälkeen nappastiin latvoista kolme senttiä pois on olo hiuksissa todella hyvinvoiva ja freesi, ihanaa! Hyvinvoivilla hiuksilla kohti syksyä! 🙂

Tilaa Elle

Seuraa Elleä