Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Jos täytyisi valita yksi kosmetiikkatuote mitä ilman et voi olla, mikä se olisi?

Kosteuttava kasvorasva! Minulla on todella kuiva iho ja varsinkin näin talvella tulisin hulluksi ilman kosteuttavaa kasvorasvaa.

Blogisi perusteella syötte melko usein ulkona. Kokkaatko normaalisti arkena ruokaa perheellesi?

Kokkaan perheelle, mutta syömme myös paljon ulkona. Olen aina ollut vähän lazy chef , mutta lasten myötä on pitänyt ryhdistäytyä ja opetella ainakin tekemään perus kotiruoat. Ulkona syöminen kuitenkin helpottaa arkeamme suuresti ja samalla se on perheelle jotain ihan mukavaa yhteistä tekemistä.

Mistä saat eniten energiaa jaksamiseen lapsiperheen hektiseen arkeen?

Yritän ottaa mahdollisimman paljon energiaa irti ja nauttia todella pienistä arkisista asioista. Aamukahvin nauttiminen parvekkeella tai kuuma vaahtokylpy antaa energiaa. Lenkki tai muu edes puolen tunnin “oma aika” auttaa jaksamiseen. Puolison kanssa jutteleminen ja yhdessä nauraminen ovat myös erittäin tärkeä energianlähde minulle. Ja tottakai uni. Päiväunet on parasta!

Harrastaako Lilia mitään? Ajattelitteko pistää lapsianne johonkin harrastuksiin?

Ei hän vielä harrasta, mutta ehdottomasti tulevaisuudessa tulemme viemään häntä (ja toki myös Lucasta kun sen aika tulee) harrastuksiin. Varmasti kokeilemme paljon eri harrastuksia kunnes lapset itse päättävät sitten mistä tykkäävät ja mitä haluavat harrastaa. Eli siis ei, Miklu ei pakota lapsiamme harrastamaan jalkapalloa. Hän “rohkaisee” kylläkin jos lapset osoittavat innostusta siihen suuntaan 😀

Harkitsitko missään vaiheessa, että olisit jättänyt lapsesi pois sosiaalisesta mediasta/blogistasi?

Keskustelimme asiasta Lilian synnyttyä, mutta päädyimme kuitenkin noin puolen vuoden jälkeen julkaisemaan kuvia hänestä. En edes osaa sanoa varsinaista syytä tähän, mutta niin vain kävi. Lapsemme näkyvät kuitenkin aika vähän sosiaalisissa medioissamme, mutta näkyvät kuitenkin.

Mikä on sun lempiblogi?

Tylsä vastaus, mutta minulla ei ole lempiblogia. Joitain ystävien blogeja seuraan (niitäkin vain satunnaisesti ajanpuutteen vuoksi :/) mutta en voisi sanoa, että minulla olisi lempiblogia. Toivottavasti tulevaisuudessa olisi enemmän aikaa seurailla muidenkin tekemisiä ja saada mahdollisesti sieltä inspiraatiota ja ideoita omaankin työhön. Blogien sijaan seuraan ihmisiä muissa sosiaalisissa medioissa, kuten instagramissa. Jos instagramissa on kaunis kuva tai mielenkiintoinen jutunaihe, saatan kurkata blogiin ja lukea sitten sieltä koko postauksen.

Mistä saat inspiraation kuvauspaikkoihin ja mitä paikkoja suosittelisit kuvaamiseen (Helsingissä, joissain sisätiloissa jne?)

Inspiraatiota kuviin tulee muotilehdistä, sosiaalisesta mediasta ja kuvaajalta. Joskus Niki on saattanut ajaa jonkun hienon kuvauspaikan ohi ihan sattumalta ja soittaa jälkeenpäin minulle, että ”meidän on pakko päästä kuvaamaan tuonne ja tuonne… Joskus saatan myös etsiä inspiraatiota Pinterestistä kuten nyt tähän joulusesonkiin. Helsingissä on paljon kauniita hotelleja, joten niiden lounge alueita tai baareja voisin esimerkiksi suositella kuvauspaikaksi sisällä (näihin tietysti pitää pyytää lupa erikseen).

Jos saisit valita jokaiseen vuodenaikaan yhden luottovaatteen, mitkä ne olisivat?

Kesä: Valkoinen pitsimekko

Syksy: Harmaa villamekko

Talvi: Muhkea poolo

Kevät: Musta Nahkatakki

Onko sinulla jotain yllättäviä tai erikoisia mieltymyksiä koskien esimerkiksi ruokia, juomia, pukeutumista tai muuta?

Ruoka: 1. Vihaan hernekeittoa! Sanoin aina koulussa, että olen allerginen hernekeitolle, että saisin hernekeittopäivinä jotain muuta ruokaa.

2. Syön yhä vähemmän ja vähemmän punaista lihaa ja olenkin miettinyt jättäväni sen ruokavaliosta kokonaan pois, ainakin hetkellisesti.

Juoma: 1. Juon todella vähän limuja, mutta jos juon niin aina Coca-Cola Zeroa.

2. Alkoholijuomista juon yleensä vain viiniä tai samppanjaa. Drinkeistä, makeista ainakaan, en niin välitä.

Mitä kieliä puhut ja kuinka sujuvasti?

Puhun äidinkielenä suomea, mutta kiitettävästi myös englantia, ruotsia ja saksaa.

Mikä kieli sinua kiehtoo eniten tai haluaisit oppia?

Ranskaa ehdottomasti, sillä se vain kuulostaa niin kauniilta ja onhan se yksi Euroopan puhutuimmista kielistä. Järkevämpää varmaan kuitenkin olisi opetella espanjaa, sillä Espanjassa kuitenkin vietämme nyt ja luultavasti tulevaisuudessa vielä paljon aikaa. Tällä hetkellä espanjankielentaitoni on hävettävän huono!

Mitä olet harrastanut ja mitä haluaisit harrastaa?

Olen harrastanut balettia, tanssia, jalkapalloa ja golfia. Tällä hetkellä ei ole mitään uutta lajia mitä haluaisin harrastaa, mutta mielelläni pelaisin enemmän golfia.

Paljonko suurin piirtein käytät kuukaudessa rahaa ulkonäköön (vaatteet, kosmetiikka yms.)?

Vaihdellen! Välillä menee enemmän rahaa kuukaudessa ja joskus vähemmän… En oikein osaa sanoa edes mitään ”sinne päin” –summaa, koska se tosiaan vaihtelee niin paljon.

Asutteko keskustassa?

Emme ihan keskustassa, mutta hyvin lähellä. Ullanlinnassa.

Haaveilitko aina perustavasi perheen nuorena?

Tiesin aina, että haluan perheen mutta en ajatellut sen tapahtuvan aivan näin nuorena. Elämää ei kuitenkaan voi suunnitella ja Miklun tavattuani tiesin, että hänen kanssaan haluaisin perheen perustaa.

Onko teillä lastenhoitajaa, joka avustaa arkeanne?

Ei ole. Lilia käy arkisin päiväkotia ja jos meillä on iltaisin tai viikonloppuisin menoa hoitavat isovanhemmat lapsiamme. Olemme kyllä miettineet lastenhoitajan palkkaamisesta, kunhan Lucas tuosta vähän kasvaa.

Tärkeimmät asiat parisuhteessa?

Se, että suhteessa on hyvä olla! Et haluaisi olla missään muualla kuin siinä suhteessa ja juuri sen ihmisen kanssa. Molemmin puolinen kunnioitus ja luottamus ovat tärkeimpiä asioita suhteessa. Elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta suhteessa pitää olla hauskaa. Samanlainen huumorintaju ja yhdessä nauraminen ovat tärkeitä asioita.

Miten pitää parisuhde kunnossa ja ”liekki” yllä?

Antamalla aikaa parisuhteelle ja tekemällä mahdollisimman paljon asioita yhdessä. Ainakin meille on todella tärkeää kahdestaan vietetyt hetket ilman lapsia. Silloin ladataan akkuja ja nautitaan toistemme seurasta. Parisuhteelle pitää antaa aikaa ja nähdä eforttia yhteisen ajan saamiseksi, jotta liekki pysyy yllä. Arkikin sujuu paljon mutkattomammin ja ilman riitoja jos molemmat ovat saaneet sekä omaa että yhteistä aikuisten aikaa tarpeeksi.

Mikä on ensimmäinen lahja, jonka miehesi on sinulle antanut? Entä sinä miehellesi?

Lähdimme loppu syksystä, noin kuukauden jälkeen tavattuamme ensimmäistä kertaa yhdessä lomalle ja Miklu osti tuolta reissulta minulle yllätyksenä laukun. Se oli LV.n kultainen clutch, joka on minulla käytössä edelleen. Minun ensimmäinen lahjani Miklulle oli samaisen merkin wash bag, jonka annoin hänelle ensimmäisenä yhteisenä jouluna.

Kuka on ottanut outfit-kuvasi Espanjassa?

Mieheni! Hänelle on kehittynyt aika hyvä kuvaussilmä eikö vain? Hän ei tykkää ottaa kuvia, mutta on kuitenkin ihanasti lupautunut lomilla nappaamaan muutamat kuvat siellä täällä jos tarve vaatii. Toki minä säädän aina kameran asetukset valmiiksi, kerron tarkat kuvakulmat, editoin kuvat yms. mutta olen enemmän kuin kiitollinen miehelleni tästä uhrauksesta. Varsinkin tuolla Espanjassa asukuvien ottaminen oli välillä todella haasteellista eikä sitä ainakaan helpottanut kaksi mukana ollutta lasta 😀

 

Photos: Niki Strbian

 

All Saints Leather Jacket

Massimo Dutti Top

Zara Necklaces

Zara Pants

Ray Ban Sunglasses

Chanel Bag

Zara Heels (old)

Sametti on syksyn ja talven (ehkä) kuumin trendi. Samettia voi bongata nyt kaikkialta aina punaiselta matolta katukuvaan ja arkipukeutumiseen. Tuo kaunis ja pehmeä materiaali näyttää upealta eri väreissä niin vaatteissa, asusteissa kuin kengissäkin. Tällä hetkellä kuolaan samettisten nilkkureiden perään vaikka ne eivät välttämättä ole se kaikista käytännöllisin vaihtoehto Suomen säihin… Tämä viininpunainen samettitoppi puolestaan löysi tiensä vaatekaappiini parisen viikkoa sitten. Ihastuin heti kauniin värin lisäksi pliseerattuun samettikankaaseen, joka teki mielestäni topista heti astetta mielenkiintoisemman. Toppi sopii hyvin näin nahkatakin kanssa, mutta Suomessa pikkujouluihin voisin laittaa sen esimerkiksi bleiserin alle. Tuli muuten mieleen, että siitä on todella pitkä aika (ehkä vuosi?!) kun olen viimeksi käyttänyt bleisereitä… I want them back!

Tänään on muuten lomamme viimeinen päivä, sillä huomenna lennämme kotiin. On ollut todella ihanaa viettää kerrankin hieman pidempi aika täällä Espanjassa ja nyt tuntuu taas kivalta palata koti-Suomeen. En malta odottaa, että pääsen fiilistelemään joulua ja aloittamaan kodin joulukoristelun. Heti itsenäisyyspäivänä olisi tarkoituksena koristella joulukuusi, j e e ! <3

Normaalisti ostan meikkejä todella vähän, sillä blogin kautta saan niin paljon tuotteita testiin, että ne riittävät paremminkin kuin hyvin omiin tarpeisiini. Täältä Espanjasta olen kuitenkin hankkinut muutamia uutukaisia meikkipussiini ja halusinkin nyt vinkata muutamista teille.

Urban Decay Eyeshadow Primer – Primeri luomille on ollut ostoslistallani pitkään. Erityisesti iltameikissä on tärkeää, että luomiväri pysyy hyvin ja pitkään luomella eikä lähde illan aika paakkuilemaan. Vain muutamia kertoja olen lomamme aikana käyttänyt vähän enemmän silmämeikkiä, joten primeri on päässyt käyttöön vasta kerran. Luomiväri kuitenkin pysyi luomellani todella hyvin! Tuote on ihanan pehmeäntuntuinen ja levityy tasaisen kauniisti luomelle. Todella helppokäyttöinen!

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick – Nyt täytyy myöntää, että ostin tämän huulipunan aivan vanhingossa. Tai pikemminkin kiireessä. En katsonut yhtään minkälainen tuote oli kyseessä, vaan nappasin putelon hyllystä vain värin perusteella edes kokeilematta ensin sen koostumusta. MUTTA onneksi tuote osottautui todella loistavaksi! Kyseessä on siis nestemäinen huulipuna. Tuotetta levitetään huulille kuin kiiltoa (ja huulikiillolta se alkuksi tuntuukin), mutta noin puolessa minuutissa kiilto jähmettyy huulille jättäen kauniin mattaisen “huulipunaisen” lopputuloksen. Huulipuna todellakin jähmettyy ja pysyy huulilla loistavasti.

(Minulla sävy Bow N Arrow, joka näkyi myös snapissä ja my storyssa tänään!)

Sephora Lip Mini Lipliners – Rajaan ja maalaan yleensä huuleni nudella huultenrajaukynässä ennen kuin laitan siihen päälle kiiltoa tai huulipunaa. Näin huulimeikin saa pysymään huulilla pidempään. Tykkään pehmeä pigmenttisistä huultenrajauskynistä, joilla saa helposti rajattua huulet. Näissä Sephoran omissa mini-huultenrajauskynissä (Lip Liners to go) onkin täydellisten sävyjen lisäksi loistava pigmentti. Lisäksi minikokoiset rajauskynät matkustavat kätevästi pienissäkin käsilaukuissa!

(Minulla sävyt 15 Deep Beige ja 16 Nude Beige)

Urban Decay Naked luomiväripaletit – Näitä luomiväripaletteja on näkynyt blogeissa ja somessa niin paljon, että minunkin oli niitä pakko testasta. Hurmaannuin palettien savyihin niin totaalisesti enkä osannut päättää, joten ostin kaksi palettia (Naked ja Naked3). Naked paletista (tummanruskea) löytyy paljon eri ruskean sävyjä ja Naked 3 paletista (kuvassa auki) on puolestaan kauniita vaaleanpunaisia, ruusukultaisia ja lilaan taittuvia sävyjä. Käytän ehdottomasti eniten eri ruskeansävyjä luomilla, joten niiden joukkoon on ihanaa tuoda hieman ruusukullan tai pehmeän puuterin sävyjä! Tykkäsin näistä Naked paleteistä myös sen vuoksi, että kaikista paleteista löytyy sekä mattapintaisia että kiiltäviä luomivärejä. Näin jokaisen luomiväripaletin sävyistä saa loihdittua niin arki- kuin juhlameikinkin.

 

Onko näistä tuotteista teille jo jotkin tuttuja? 🙂

 

 

 

 

Club Monaco Dress

Ray Ban Sunglasses

Valentino Bag

Aquazzura Heels

Tarkoitukseni oli postata nämä asukuvat jo eilen, mutta muuttuvien tekijöiden (lue lasten) johdosta, en päässyt työstämään postausta loppuun asti alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Pahoittelut!

Olemme olleet lomalla jo reilu neljä viikkoa, kylläpäs aika menee nopeasti! Toisaalta aika täällä on tuntunut lomalta, toisaalta taas ei yhtään. Kyseessä kun ei ole ollut mikään perinteinen “allasloma” vaan tuntuu, että me ollaan pikemminkin tultu tänne asumaan. Arkihan täällä pyörii lasten ympärillä ihan samalla tavalla kuin Suomessakin. Toisaalta taas päivämme täällä ovat olleet huomattavasti kiirettömäämpää, sillä mieheni on lomalla (ainakin osittain) ja minäkin yritän olla lomalla (ainakin osittain) 😀 Täällä kivoina bonuksina, Suomen arkeen verrattuna, ovat tuo taivaallisen ihana auringonpaiste ja miellyttävä lämpö, joista saamme valtavasti energiaa. Palmut ja auringonpaiste vain vetävät hymyn huulille, oli takana sitten kuinka huonosti nukuttu yö tahansa.

Kysymyspostauksen yhteydessä eräs lukija esitti hauskan kysymyksen: “Jos sinun pitäisi valita yksi luottovaate jokaiseen vuodenaikaan, mitkä ne olisivat?”. Muita vuodenaikoja pitää vielä miettiä, mutta kesän luottovaate on ollut selvillä jo vuosia; valkoinen mekko, ehdottomasti! Rakastan mekkoja ja luulempa, että eläisin aika tyytyväisen elämän käyttäen pelkkiä mekkoja, haha. Mekko, jossa on pitkät hihat, peittävä/umpinanen yläosa ja lyhkäinen helma on ollut suosikkimallini jo niin pitkään kuin muistan. Tykkään mekoista, jotka peittävät rintavan yläosani mutta samalla kuitenkin hieman korostaa hoikkia jalkojani. Tällaisessa mekossa koen olevani tyylikkäällä tavalla seksikäs!