Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä KappAhlin kanssa

Juuri aikaisemmin tällä viikolla puhuin blogissa viisaammasta kuluttamisesta. Monet teistä olivat samoilla linjoilla kanssani siinä suhteessa, että kuluttamisessa laatu korvaa määrän. Osa teistä nosti esille myös tärkeän asian eli minkälainen vaikutus vaatteiden valmistuksella ja kulutuksella ylipäätänsä on ympäristöömme. Nyt voinkin ilokseni kertoa teille KappAhlin uudesta Limited Edition -mallistosta, joka tulee myyntiin reilun viikon päästä 30.10.

KappAhlin Limited Edition -mallistossa on käytetty muun muassa kierrätettyä polyesteria, ekologista puuvillaa ja tenceliä. Päälläni näkyvät vaatteet ovat valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Kierrätetty polyesteri on valmistettu PET-pulloista ja muoviteollisuuden hävikkimateriaalista. Kierrättäminen luonnollisesti kuluttaa vähemmän resursseja ja sen ympäristövaikutus on pienempi. Tällainen tapa myös säästää huomattavasti enemmän vettä ja kemikaaleja perinteiseen valmistustapaan verrattuna.

Paitsi, että vaatteet ovat ympäristöystävällisempiä ovat ne myös niin kauniita! Minun suosikkini KappAhlin Limited Edition -mallistosta ovat ehdottomasti tämä kaunis helmenharmaa pusero sekä musta röyhelöhame. Mielestäni pusero ja hame toimivat kauniisti yhdessä ja molempien vaatteiden naiselliset röyhelöt sointuvat hyvin yhteen. Tämä onkin täydellinen asu hienompaan illanviettoon tai juhlaan, mutta samalla näen myös käyttäväni molempia vaatteita arkisemmissakin kokonaisuuksissa. Pusero esimerkiksi rennosti farkkujen kanssa tai hame lämpöisen neuleen ja matalien nilkkureiden kanssa. Toimii arjessakin siis loistavasti! Koko KappAhlin Limited Edition mallisto on kuitenkin aavistuksen juhlavampi ja sieltä onkin hyvä tehdä ihania löytyjä loppuvuoden juhlamenoja silmällä pitäen.

KappAhl Limited Edition Top

KappAhl Limited Edition Skirt

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography
Photoshoot location: Ravintola Krog Roba

 

Wearing:
H&M Sweater
Mango Jeans
Ray Ban Sunglasses
Gucci Belt
Chanel Bag
Mango Boots

Ahhh viikonloppu, olet niin tervetullut <3 Viime viikko oli poikkeuksellisen kiireinen, joka näkyi valitettavasti myös blogissa. En vain yksinkertaisesti kerennyt päivittämään vaikka olisin niin kovasti halunnut. Kiireisen viikon jälkeen otankin siis tämän viikonlopun avosylin vastaan. Nyt istun olohuoneessa viltin alla, edessä läppäri ja lasi punaviiniä sekä ympäri huonetta tunnelmallisia kynttilöitä. Ihanat vanhempani ottivat lapsemme tänään yökylään, joten saamme mieheni kanssa nauttia rauhallisesta illasta tänään. Kelpaa!!

Halusin nopeasti jakaa vielä tänään blogissani nämä aivan ihanat syyskuvat, jotka napattiin Karkin kanssa viime viikolla. Loputtomien sadepäivien keskelle on mahtunut myös muutamia kauniin aurinkoisia syyspäiviä, jolloin on ollut ihanaa mennä ulos nauttimaan. Instagramin puolella vilahtikin jo tämä asu, mutta tässä tulisi vielä enemmän kuvia sekä asutiedot. Olen niin ihastuksissa tuohon kirkkaanpunaiseen neuleeseen. Se on niin söpö ja pirteä. Mitä te tykkäätte asusta?

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

Viime vuonna se oli pinkki, nyt se on kirkkaanpunainen. Nimittäin trendikkäimmän syysneuleesi väri! Kirkkaanpunainen on aina lukeutunut yhdeksi suosikkiväreistäni. Esimerkiksi juhlapukeutumisessa kirkkaanpunainen on ehdottomasti ylitse muiden. Se on klassinen, mutta samalla äärimmäisen rohkea ja ihanan naisellinen! Olen itse alkanut rohkeammin käyttämään punaista myös arkipukeutumisessa. Muistatteko esimerkiksi tämän punaisen jakkupukuni? Tai nämä vastikään hankitut sähäkät kirkkaanpunaiset bootsit? Jos kirkkaanpunaiset vaatteet tai asusteet kuitenkin tuntuvat liian rajuilta itselle, myös punainen huulimeikki tekee ihmeitä ilmeelle ja tuo eloa kokonaislookiin. Kokeilkaa ja yllättykää! 

Find here:

1. Samsoe & Samsoe/ 2. Even&Odd/ 3. Baukjen4. Samsoe & Samsoe/ 5. New Look6. Ellos (nyt -20%)

Kuka muu on ihan hurmioissa kirkkaanpunaisesta juuri nyt?

 

Muotiin ja tyyliin keskittyvissä blogeissa on totuttu näkemään paljon asukuvia. Kuten varmasti monet pidempään blogiani seuranneet tietävätkin, asupostauksia näkyy blogissani ehdottomasti eniten, sillä ne ovat omia suosikkejani. Asupostauksia on ihana tehdä jo ihan siitäkin syystä, että tällaiset kuvat ja kirjoitukset tulevat itselleni kaikista luonnollisimmin. Saan teiltä myös valtavasti kiitosta ja positiivista palautetta asuinspiraatiosta, joten oletan että asupostaukset kiinnostavat.

Asukuvissa usein kuitenkin esitellään aina jotain uutta vaatetta, laukkua, asustetta tai jotain muuta hankintaa, joten ihan ymmärrettävästi lukijalle saatta syntyä sellainen kuva, että esimerkiksi vaatteita ostetaan ihan valtavasti ja muutenkin kulutuksen määrä on huimaa. Näin asia ei kuitenkaan aina ole, sillä blogikuvissa esiteltävissä asuissa saatetaan kuvata pr-toimistoista lainattuja vaatteita, yhteistyövaatteita tai muuten blogin kautta käyttöön saatuja vaatteita tai asusteita. On ollut mahtavaa huomata kasvava suosio postauksissa, jotka käsittelevätkin uusien hankintojen sijaan vanhoja vaatteita ja niiden yhdistelemistä uudella, erilaisilla tavoilla. Esimerkiksi postaukset joissa esitellään samaa vaatekappaletta monella eri tavalla puettuna tai postaukset, joissa vanha vaatekappale muokataan uuteen vuodenaikaan sopivaksi, nostavat suosiotaan jatkuvasti. Ja näinhän se todellisuudessakin menee; käytämme samoja vaatekappaleita erilaisissa vaateyhdistelmissä ja näihin yhdistelmiin kaipaamme inspiraatiota blogeista. Vaatteiden monikäyttöisuus on tärkeää ja kertoo viisaista kulutustottumusista.

No minkälainen shoppailija minä sitten olen? Tätä kysytään minulta todella usein. Itse voin ylpeänä sanoa, että minusta on tullut ajan myötä paljon harkitsevaisempi (eli viisaampi) kulutuksen suhteen. Varsinkin bloggaamisen myötä kuluttamiseni on lähtenyt ehkä yllätääväänkin suuntaan, nimittäin vähentynyt. Nykyään mietin entistä tarkemmin tarvitsenko oikeasti tuotetta ja etenkin sitä, kuinka paljon minulla tulisi tälle uudelle hankinnalle käyttöä. En koskaan osta tuotteita “äkkiä-tälle-illalle-jotain-uutta” -mentaliteetilla (hävettää myöntää, mutta olen sortunut tällaiseen kuluttamiseen turhankin monta kertaa) vaan kaikki ostokseni ovat tarkemmin harkittuja. Vaikka tämä tuntuu jo niin kuluneelta vastaukselta, täytyy sanoa, että panostan klassisiin tuotteisiin, jotka kestävät kulutusta ja etenkin aikaa. Kalliit nahkahousut, unelmien merkkilaukku tai laadukas ulsteri ovat maksaneet itsensä vuosien saatossa jo monet kerrat takaisin.

Monia lukijoita kiinnostaa aina myös tietää kuinka paljon rahaa käytän shoppailuun kuukaudessa. Tähänkin joudun vastaamaan varsin kuluneella tavalla ja todeta, että käyttämäni rahamäärä vaihtelee huimasti kuukausittain. On kuukausia kun en osta juurikaan mitään, mutta toisena kuuna isompia ostoksia voikin olla monia. Tähän voi vaikuttaa tietysti esimerkiksi erilaiset reissut tai lomat, joilta tulee helpommin tehtyä uusian hankintoja. Toki työni puolesta seuraan muotia todella tiiviisti ja erilaisia materia-houkutuksia tulee jo senkin vuoksi usein. Tiedän kuitenkin hyvin oman tyylini ja myöskin itseni siinä mielessä, että tiedän mihin asioihin haluan satsata. Kaiken muodin ja materiahulluuden keskellä oppii keskittymään klassikoihin ja ohittamaan hetkessä ohimenevät trendit.

Wearing:
Banana Republic Sweater
Zara Skirt & Boots
Club Monaco Earrings
Gucci Bag

Olisi kivaa kuulla minkälaisia shoppailijoita täällä minun lukijoiden joukossa on? Mihin tuotteisiin panostatte tai missä puolestaan pihistätte?

Photos: Hanna Väyrynen/ edit by me