Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Muutama päivä sitten nettiä selaillessani törmäsin merkkiin nimeltä Misa Los Angeles. Ihastuin merkkiin niin kovasti, että halusin siitä teillekin vinkata. Selailin toissapäivänä people.com sivuston tyyliosiota ja siellä hurmaavan Kate Hudsonin päältä bongasin tämän upean kirkkaansinisen maximekon. Ihastuin mekkoon niin valtavasti, että oli pakko selvittää mikä mekko hänellä oli päällään ja pienen googlettelun jälkeen selvisi mekon merkiksi Misa Los Angeles. Ja voi apua kun kurkkasin heidän omat nettisivunsa… Heti heidän uuden malliston nähdessäni totesin, että voisin pukea päälleni joka ikisen vaatekappaleen heidän mallistostaan. Vaatteet ovat juuri sopivan rentoja ja samalla ihanan boho-henkisiä, joka on iso trendi juuri nyt. Kauniita värisävyjä sekä upeita, hilittyjä printtejä.

Merkin vaatteet kolahtavat kyllä itseeni  niin kovaa, että varmasti kotiutan ainakin pari kolme kaunokaista kotiin. Yleensä yritän välttää USA.sta tilaamista, sillä tuotteiden tilaamisen lisäksi pitää maksaa esimerkiksi maahantuontiveroja ja tullimaksut. Kuitenkin tämän merkin vaatteet mielyttivät omaa silmääni niin paljon, että varmasti kohta ostoskoriin lisäämäni vaatteet saavat suunnaksi Helsinki, Finland!

Sattuuko merkki olemaan kenellekään teistä tuttu?

Rentoja maximekkoja

Suloisia off-shoulder toppeja

Kauniita mekkoja

Kuvien lähde: www.misalosangeles.com

 

 

Photos: Niki Strbian

Zara Dress

Aldo Choker

Valentino Bag

Aquazurra Heels

“Simplicity is the key note of true elegance”. Empä voisi enempää yhtyä näihin Coco Chanelin sanoihin. Yksinkertaisuus varmasti onkin yksi adjektiivi, joilla voisin kuvailla tyyliäni parhaiten. Toki tykkään kokeilla viimeisimpiä trendejä ja yhdistellä niitä omaan pukeutumiseeni, mutta kuitenkin loppupeleissä tyylini koostuu niistä ihan perusjutuista ja värimaailma on pitkälti mustavalkoinen.

Mustavalkoinen on aina tyylikäs valinta ja harvemmin sen kanssa menee vikaan. Vaikka kesällä ehkä kaipaa värejä pukeutumiseen vielä entistä enemmän, ei mustavalkoinen mielestäni ole hullumpi vaihtoehto kesälläkään. Päivettynyttä kesäihoa vasten mustavalkoinen kokonaisuus näyttää entistä paremmalta! Ihastuinkin heti tähän Zaran mustavalkoiseen mekkoon sen nähdessäni. Siinä on täydellinen off-shoulder malli, kauniit röyhelöt sekä muodikkaasti pidempi helma. Hallitseva mutta samalla hillitty printti on omaan makuuni ja sopii kauniisti kesään.

Pssst. Huomasin juuri, että tämä mekko oli alennuksessa Zarassa. Kannattaakin siis kurkata lähin Zara tai heidän nettikauppa mikäli ihastuit mekkoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back home ja back to basics. Eli kotiin koneen äärelle ja töiden pariin. Juhannus tosiaan vierähti ystäviemme mökillä rauhallisissa merkeissä yhdessä rentoutuen. Konetta en enää perjantain jälkeen avannutkaan ja kamerankin käyttö jäi varsin vähälle. Muutamia kuvia räpsin perjantaina ja tottakai viikonlopun aikana tyttärestä tuli otettua söpöjä laiturikuvia röyhelöuikkarit päällä. Muuten blogi ja sen päivittäminen juhannuksen aikana jäi vähällä kun halusin vain rentoutua koko viikonlopun.

Sen sijaan tein teille nopean videoklipin juhannuksestamme, jotta pääsette kuitenkin hieman kurkistamaan juhannusfiiliksiimme. Kuten jo aikaisemmin sanoin vietimme rentoa juhannusta lasten ehdoilla <3 Meidän juhannukseemme kuului siis paljon leikkiä, hyvää ruokaa, saunomista ja tottakai uimista! Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

 

Pictures of me: Essi Lautala / edited by me

Saavuimme eilen ystäviemme landelle viettämään juhannusta. On ihanaa olla pari päivää pois kaupungin hälinästä ja nauttia luonnonhelmassa mökkielämästä. Vaikken olekaan mikään sen kummempi “mökki-ihminen”, aika ajoin on rentouttavaa tulla landelle viettämään aikaa. Tyttäremme on myös aivan innoissaan kun pääsee juoksentelemaan ja leikkimään ulkona. Kivien heittäminen veteen on ollut tähän asti the best thing ever ja sitä hän voisi jatkaa tuntikausia. Uimaankin hän halusi kovasti, mutta voi sitä pettymyksen määrää kun hän huomasi ettei vesi ollutkaan aivan niin lämmintä kuin kotona iltakylvyissä 😀 Saa nähdä uskaltaako neiti enää veteen. Tänään mennään eilisen hyväksi havaitun, supereasyn kaavan mukaan eli paljon saunomista, uimista, hyvää ruokaa sekä mukavaa yhdessäoloa ihanien ihmisten kanssa.

Ihanaa juhannusta teille kaikille! <3