Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

 

Huomasin juuri facebookistani, että tasan kolme vuotta sitten olin julkaissut ilmoituksen, jossa kerroin meidän odottavan vappuvauvaa, esikoistamme <3 KOLME VUOTTA SITTEN! Mihin tämä aika on oikein hurahtanut? Tuon ilmoituksen myötä aloin miettimään kuinka uskomattoman onnellinen ja kiitollinen olenkaan perheestäni ja nykyisestä elämäntilanteestani. Minulla on kaksi tervettä ihanaa lasta, kaunis koti, paljon rakkaita ihmisiä ympärillä, hyvä opiskelupaikka ja mahtava työ. Kaiken kruunaa tietysti se, että saan jakaa elämäni tämän uskomattoman ja rakkaan miehen kanssa <3 Sen lisäksi, että hän on minulle maailman paras ja kunnioittavin aviomies, en koskaan voisi toivoa lapsilleni parempaa isää. Hän on niin rakastava ja huolehtivainen ja aina ollut lapsiemme elämässä yhtä tiiviisti mukana kuin minäkin. Siitä olen todella kiitollinen.

Ilahduin suuresti kun eräs lukijani kommentoi taannoin postauksen yhteyteen, että olemme mieheni kanssa uskomaton tiimi. Minusta “tiimi” sana oli osuvasti ja ihanasti sanottu, sillä näin minäkin koen asian. Voimme mieheni kanssa aina tukeutua toisiimme ja selvittää asian kuin asian yhdessä. Pienten lasten vanhempina myös annamme toisillemme omaa aikaa jaksamiseen ja samalla uhraamme omia menojamme yhteisen perheajan saamiseksi. Niin kuin avioliitossa kuuluukin, teemme toisille asioita “unconditionally”. Olen onnellinen, että arvomaailmamme kohtaavat täydellisesti ja haluammekin jakaa näitä meille tärkeitä arvoja myös lapsiemme elämään. Toivoisin, että lapsistamme kasvaisi rohkeita ja itsevarmoja ihmisiä, jotka eivät koskaan kuitenkaan unohtaisi olla nöyriä ja toisia ihmisiä kunnioittavia.

161020-metti-elle-17

Photos: Niki Strbian

Monet juhlat ovat meiltä jääneet väliin muiden kiireiden vuoksi, mutta toissa päivänä pääsimme yhdessä juhlimaan Elle Style Awards -gaalassa. Oli kerrassaan upea ilta, jonka kruunasi omalta kohdaltani vuoden parhaan muotiblogi -pystin pokkaaminen. Jee, ihan mahtavaa! Iso kiitos teille vielä kerran kaikista äänistänne <3

Ps. Kun mieheni luki postauksen, sanoi hän, että tekstihän on suoraan kuin cheesycomments.com sivustolta! Haha, no mutta eikö sitä joskus saa vähän herkistelläkin… 😉 <3

Ihanaa viikonloppua!

 

 

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSS!!! <3 <3 <3

Eilen minut palkittiin vuoden 2016 parhaaksi muotiblogiksi Elle Style Awards gaalassa! Olen edelleen niin häkeltynyt tästä voitosta, että en edes löydä sanoja. Päälimmäisenä tunnen vain ihan järjetöntä kiitollisuutta ja onnea. Kiitos niin paljon kaikille minua äänestäneille <3

Koska nyt ei löydy sanoja tämän tunnekuohun joukosta kirjoitan alle jotain sen suuntaista mitä eilen lavalla pitämässäni puheessa sanoin.

 

WOW! Kiitos niin paljon tästä kunnianosoituksesta. Tämä palinto merkitsee minulle todella paljon. Muistan kun kaksi vuotta sitten tässä samaisessa gaalassa mietin josko joku päivä uskaltaisin oman muotiblogin perustaa. Nyt kun seuraavan kerran Elle Style Awards järjestetään seison täällä edessä vuoden paras muotiblogi -palkinto kädessäni. Voitte vain kuvitella miten uskomattomalta tämä tuntuu!

Iso kiitos rakkaalle aviomiehelleni kaikesta tuesta! Kiitos, että mahdollistat työskentelyni meidän kiireisen lapsiarjen ohella ja olet aina auttamassa minua kaikin tavoin <3

Kiitos ystävälleni ja blogikolleegalleni Hannalle, joka alunperin rohkaisi minua alottamaan bloggamisen ja jonka puoleen olen aina voinut kääntyä kaikissa blogimaailmaan liittyvissä kysymyksissä.

Suuri kiitos Ellen päätoimittajalle Taru Marjamaalle, joka uskoi vahvasti kykyihini ja otti minut Elle lehden alle bloggaamaan. 

Ja

Kaikista suurin kiitos kaikille rakkaille lukijoilleni. Kiitos, että palaatte blogiini päivä toisensa jälkeen. Olette uskomattoman tärkeä osa työtäni – Ilman teitä ei olisi blogiani.

Kiitos <3

 

 

 

 

Gina Tricot Bomber

H&M Mohair Knit

Ray Ban Sunglasses

Zara Jeans

H&M Boots

En voi olla hehkuttamatta näitä upeita syksyisiä aamuja! Vaikka päivät ovatkin jo todella kylmiä, ei se haittaa ollenkaan, kun saamme nauttia näin uskomattoman ihanista ja aurinkoisista ilmoista. Saan hurjasti energiaa päivään kun saan lähteä kävelemään tuonne auringonpaisteeseen aamuisin. I just absolutely love it <3

Tässä postauksessa pyysin teitä heittämään minulle pukeutumisen suhteen ideoita, joilla astuisin aavistuksen oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Monet teistä pyysivät rennompaa ja arkisempaa lookia bombertakin ympärille. Innostuin ideasti heti ja kun muutama bomber omasta vaatekaapista jo löytyykin, päätin tällaisen lookin ensimmäiseksi toteuttaa.

Tykkään asukokonaisuudesta todella paljon! Se on mielestäni tyylikäs ja naisellinen, vaikka olen yhdistänyt asukokonaisuuteen tämän maskuliinisen, ison bombertakin. Rakastan sitä kuinka bomber tuo asuun kuin asuun rentoa vivahdetta, pukisit sen sitten minkä asun kanssa tahansa. Jopa juhlavammat mekot saavat lisäkäyttöä kun voit yhdistää ne ison bomberin kanssa luoden arkisemman tyylin. En ymmärrä miksi bomberit eivät ole itselläni päässeet käyttöön niin usein, mutta nyt ehdottomasti haluan taas uudelleen alkaa käyttämään niitä. Tässäkin Gina Tricotin bomberissa on paksuhko vuori ja siksi takki soveltuukin täydellisesti juuri tähän vuoden aikaan. Mitä mieltä olette rennomasti lookista?

 

 

Tässä viime viikolla julkaisemassani postauksessa esittelin uutta sinista villakangastakkiani. Tänä talvena muodissa ovat muun muassa isojen toppatakkien, minimalististen pitkien takkien sekä kelsiturkkien lisäksi myös klassiset villakangastakit. Etenkin laivastonsiniset villakangastakit ovat supertrendikkäitä juuri nyt.

1. Tommy x Gigi

2. French Connection

3. Zara

Olen aina ollut klassisten villakangastakkien ystävä ja niitä minulta löytyykin vaatekaapista monessa eri värissä. Klassinen, hyvälaatuinen villakangastakki on pienen investoinnin arvoinen vaatekappale, sillä se tosiaan kestää aikaa ja on vuodesta toiseen tyylikäs. Tämä Tommy x Gigi malliston villakangastakki on ihana ja tulen sitä varmasti käyttämään vielä monet vuodet. Tykkään erityisesti takin hieman laivastohenkisestä tyylistä isoine nappeineen ja kiinnostavine yksityikohtineen.