Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Päivän resepti: Pihvejä sienillä ja mozzarellalla

18.03.2017

Valmistusaika 30 minuuttia

6 entrecôte-pihviä
10 salvianlehteä
30 g voita
250 g herkkusieniä
2 salottisipulia
rypsi- tai oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
2 rkl ranskankermaa
250 g mozzarellaa

1. Kuullota salvianlehtiä pienessä määrässä öljyä muutama sekunti ja nosta ne sitten pois. Sulata voi samassa pannussa. Paista hienonnettuja sieniä ja sipuleita voissa pari minuuttia.

2. Lisää pihvit ja ruskista kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lisää pannulle ranskankerma ja mozzarella. Anna niiden sulaa hetki pihvien päälle. Koristele salvianlehdillä ja tarjoile.

Lue myös:

Pihviä ja punajuurikastiketta

Täytetyt patongit

 

Kuvat Jérôme Bilic
Tilaa Elle

Seuraa Elleä