Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Päivän resepti: Päärynä-juustotorni

11.02.2017

Vinkki: Korvaa gouda muulla voimakkaalla juustolla, kuten sinihomejuustolla.

Valmistusaika 5 min

6 päärynää
200 g goudajuustoa
½ sitruuna
pippurisekoitusta

1. Pese ja kuori päärynät. Koverra siemenkota irti. Pirskottele päärynöiden pinnalle sitruunamehua.

2. Leikkaa kukin päärynä neljäksi viipaleeksi. Leikkaa hedelmän kannasta pieni viipale pois, niin se pysyy paremmin pystyssä.

3. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi.

4. Pinoa päärynäsiivut ja juustoviipaleet vuorotellen torniksi. Ripottele pintaan pippurisekoitusta.

Katso myös nämä ihanat reseptit:

Lämmin fetasalaatti

Täytetyt patongit

 

Kuva Jérôme Bilic
Tilaa Elle

Seuraa Elleä