Blogilöytö viiden metrin päästä

11.6.2012
Mistä näitä huippulahjakkaita harjoittelijoita oikein riittää? ihmettelee Ellen toimitussihteeri Elinan blogin äärellä.

Törmäsin mielettömän kivaan blogiin. Siinä on raikkaita ja tasokkaita valokuvia, riemastuttavia muotiin liittyviä huomioita sekä iloista ja hyväntuulista meininkiä. Mutta mitäs kummaa, nuo kirkkaanpunaiset huulet näyttävät omituisen tutuilta. Eipä ihme – sen kirjoittaja istuu tälläkin hetkellä noin viiden metrin päässä itsestäni!

Muotiharjoittelijamme Elina perusti Elswears-bloginsa osana muotijournalismin opintojaan. Kun käyn jututtamassa naapurissani istuvaa bloggaajaa, hän kertoo, ettei aluksi olisi edes halunnut aloittaa koko blogia.

– Lontoossa, jossa opiskelen, melkeinpä kaikilla muotialan ihmisillä on blogi. Siellä pitää tuoda itseään aktiivisesti esille, koska kilpailu on kovaa.

Kurssityönä alkanut blogi lähti kuitenkin pian lentoon, ja nyt bloggaamista on takana jo vajaat kaksi vuotta. Elina postaa useimmiten omasta tyylistään mutta kirjoittaa välillä myös muodista ja trendeistä yleisemmin, joskus jopa ruuasta. Itse myhäilin erityisesti Elinan pohdinnoille vanhempiemme sukupolven tyylistä. Kuten harjoittelija-bloggaajamme viisaasti toteaa: ”Screw cool and just be you!”

 

Lue lisää, http://elswears.blogspot.fi/.

Kommentoi

Plain text

  • HTML-merkintää ei sallita.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
Tämä on roskapostisuodatin. Vastaa yllä olevaan kysymykseen.
Tilaa syöte RSS