Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Huippumallin välipalavinkki: helppo tuorepuuro

15.07.2017

Mustikkainen tuorepuuro on kauden ihanin välipala. Ota talteen huippumalli Kirsi Pyrhösen resepti.

Tuorepuuro

1 1/5 dl kaurahiutaleita
1 rkl chian siemeniä
1 dl mustikoita
1 dl kookosmaitoa tai vettä
hunajaa tai pähkinärouhetta

Tee näin:

1. Pyöräytä puolet kaurahiutaleista tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi, jotta tuorepuuro saa rakennetta.

2. Lisää loput hiutaleet, 
chian siemenet, mustikat sekä kookosmaito tai vesi.

3. Anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Mausta hunajalla tai pähkinärouheella.

Lue myös:

Bowlien kuningatar Anna Kravin lempiresepti

Näin syntyy raikas ja trendikäs aamupala

Antti Tuisku ja ruokafilosofia: ”Nirsoilijat ovat ärsyttäviä”

 

Teksti
Kuvat Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä